Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

.ja już sporo dalej....w rangach...🤭

Do niedawna mówiłeś - Yes my Master , a teraz  ""Now i am the Master" ?

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał(a):

Taaa? A kiedy się rozpadnie? 

ale jak to? Z takiego bogatego regionu wyjeżdzali? Źle im było?

jechali roztrwonić pieniądze spod Krakowa :D

wiesz, kto to są poznaniacy ? to ludzie, których przepędzono z Krakowa za rozrzutność :D

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, czy czytaliście już, ale UE chce zakazać całkowicie do 2030 roku produkcji i sprzedaży ubrań z bawełny.

Chyba ktos naprawdę dostał udaru mózgu

Edytowane przez jahooo
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, GABBER85 napisał(a):

tu "EKOLOGIA" https://e.autokult.pl/co-wspolnego-maja-ladowarki-tesli-z-silnikiem-diesla-wiecej-niz-musk-chcialby-przyznac,6949906637298304a

ekoklogiczne pompy ciepła NIEMIECKIE, a niemcy chcą kopać wegiel w polandii

obłuda i terakota. Lobby i dojenie ludu

Z tą ,, niemieckości " to przesadzasz , może turbiny wiatrowe są w większości niemieckie ale i tu chyba już Chiny ich dogoniły a nawet przegoniły ,fitowoltanika w większości oparta na chińskich firmach , pompy ciepła to chyba Koreańczycy mają spory udział 

Jahoo , bo oni znowu Chińczyków promują , będzie wszystko z jedwabiu 

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Nie wiem, czy czytaliście już, ale UE chce zakazać całkowicie do 2030 roku produkcji i sprzedaży ubrań z bawełny.

Gdzie żeś wyczytał?

Co z bawełna nie tak?

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

Gdzie żeś takie coś wyczytał ?? U Sakiewicza a może u Karnowskich ?? Odzieży skórzanej nie zabronili a bawełny mieli by zabronić ...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jahoo , bo oni znowu Chińczyków promują , będzie wszystko z jedwabiu 

Próbował ktoś wytrzeć ręce z oleju szmatą jedwabnną zamiast bawełnianą?

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał(a):

To będzie powrót do natury(zmu)?

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdzie żeś takie coś wyczytał ?? U Sakiewicza a może u Karnowskich ?? Odzieży skórzanej nie zabronili a bawełny mieli by zabronić ...

https://fashionbiznes.pl/unia-europejska-chce-zakazac-ubran-z-bawelny-zniknie-ze-sklepow/

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie żeś wyczytał?

Co z bawełna nie tak?

https://fashionbiznes.pl/unia-europejska-chce-zakazac-ubran-z-bawelny-zniknie-ze-sklepow/

a i samo rozporządzenie gdzies widziałem

• Confused 1
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Cesarzowa niema głupich pomysłów zapamiętaj to raz na zawsze .

kiedyś jeden z rzymskich cesarzy wydał wojnę Posejdonowi, to legiony miały młócić Morze Śródziemne mieczami, więc z tymi decyzjami cesarzowej to bym polemizował

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

kiedyś jeden z rzymskich cesarzy wydał wojnę Posejdonowi, to legiony miały młócić Morze Śródziemne mieczami, więc z tymi decyzjami cesarzowej to bym polemizował

Cesarstwo Niemieckie , historyczne imperium założone 18 stycznia 1871 roku .

Viktor Orban daje do zrozumienia, że Wielkie Węgry są możliwe do uzyskania. Ale żeby tak się stało, potrzeba dużej zawieruchy międzynarodowej. Gra więc na rozwałkę Unii Europejskiej oraz na zmianę granic.

Czas na zamiany w świecie będzie piękny rok 2025 .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Viktor Orban daje do zrozumienia, że Wielkie Węgry są możliwe do uzyskania. Ale żeby tak się stało, potrzeba dużej zawieruchy międzynarodowej. Gra więc na rozwałkę Unii Europejskiej oraz na zmianę granic.

Węgrzy już odbudowywali swoje królestwo pod patronatem austriackiego malarza, za dobrze na tym nie wyszli ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nikogo.

tobie się zdaje że coś znaczysz...

Spójrz na ziemię z kosmosu 

Zobacz kim jesteś 

Sam se patrz ty myślisz że świat cały czas będzie miał granice jak wyznaczył  Stalin .

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Cesarstwo Niemieckie , historyczne imperium założone 18 stycznia 1871 roku .

Czas na zamiany w świecie będzie piękny rok 2025 .

No dziś to oceniam cie na 9 galanów i 3 kaftany. Idź na całość!😄

• Haha 2