Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Choćby pakt migracyjny , próby legalizacji związków LGBT , łamie prawo nie publikując orzeczeń trybunału, zgoda na wszystkie głupoty z uni itd 

Gdyby nie te LGBT to byłby idealny opis PiSdy xD

Zapomniał jak Broszka nie publikowała wyroków TK ?? Wtedy było wszystko ok jak rozumiem xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jahooo napisał(a):

a ja chciałbym, aby wygrała Polska

https://www.facebook.com/watch?v=894122272362683

Kandydat KO na prezydenta Rafał Trzaskowski mówił w Elblągu, że w poniedziałek "połowa Polski będzie niezadowolona z wyniku wyborów", nawiązując do wyrównanej walki wyborczej między nim, a Karolem Nawrockim.

Zwycięzca jest tylko 1 .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano

„Mowa nienawiści”. Albo „dezinformacja”. Do 3 lat więzienia, według ustawy przegłosowanej przez koalicję Tuska. Na szczęście niepodpisanej przez prezydenta Dudę. Już wiecie o czym są te wybory prezydenckie?

zorro, batman, ...................           

kraj trzeciego świata, zrobili z polski pośmiewisko

Najnowsza odsłona polskiej demokracji nie trwa długo, ale dobrze, że już wytworzyły się pewne tradycje.
Co 10 lat idziemy głosować na kompletnego anonima, którego Kaczyński pół roku wcześniej wyciągnął z kapelusza, byleby prezydentem nie został platformerski debil.

Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

. Mi osobiście wystarczy granica w okolicach miasta seksu i biznesu czyli Bydgoszczy, gdy zachód polski będzie odpowiednikiem RFN a wschód NRD, ludność nam spada, to kto chce przeprowadzi się do części którą będzie wolał.

Już widzę jak walą do tego NRD rozentuzjazmowane tłumy aby nabyć upragnionego Trabanta.

Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

Co 10 lat idziemy głosować na kompletnego anonima, którego Kaczyński pół roku wcześniej wyciągnął z kapelusza

Yyyyyy ale teraz nie wyciagnął zdaje sie  anonima tylko alfonsa? Tak se pytam  celem uściślenia.

• Haha 1
Opublikowano

Ja pier**lę!
Pluton Policji w tym przynajmniej trzech tajniaków wparowuje bez nakazu do pokoju hotelowego Batmana, który wywiesił z okna prześcieradło i debatuje, czy go zamknąć za zakłócenie(!) legalnej demonstracji, czy za próbę samobójczą.

takiej polski chcecie??????????????

Opublikowano
2 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

No to jak to było z tym poparciem?

Sam nie wie czego chce

29 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zapomniał jak Broszka nie publikowała wyroków TK

Zapomniał że opublikowała?

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Zapomniał że opublikowała?

Tusk też jeszcze kadencji nie skończył, więc może jeszcze opublikuje xD 

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Sam nie wie czego chce

Jak to, przecież jeszcze nie tak dawno PiSdy na mnie krzyczały jak mówiłem, że Mentzen nie poparł Don Alfonso z lasu kibolskiego xD 

Opublikowano
7 minut temu, mirro napisał(a):

tylko alfonsa?

JEŚLI CIEBIE NAZWĘ ALFONSEM TO JA

7 minut temu, mirro napisał(a):

tylko alfonsa?

CZY TY JESTEŚ ALFONSEM?

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tusk też jeszcze kadencji nie skończył, więc może jeszcze opublikuje xD 

Jak to, przecież jeszcze nie tak dawno PiSdy na mnie krzyczały jak mówiłem, że Mentzen nie poparł Don Alfonso z lasu kibolskiego xD 

Poparł i nie tylko on .

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Na którego z kandydatów oddałby/aby Pan/i swój głos? Wyłącznie zdecydowani wyborcy Karol NAWROCKI 50,63% % Rafal TRZASKOWSKI 49,37% żródio: Ogólnopoiska Grupa Badawcza dia Wirtualnej Poiski czasrealizacji badań: 28-2 9.0 05 2025, metoda CATI በ 1000 czas Sondaż OGB dla Wirtualnej Polski przed Il turą wyborów WP”

Opublikowano
55 minut temu, jarecki napisał(a):

Ja Polski poza UE nie widzę co do brytyjczyków to trzeba by ich popytać jak im sie żyje bo w mediach ciężko o jakąś opinie miarodajną Niemcy i Francja to najwieksze kraje i pozbawienie ich rządów nie bedzie rozsądne 

NO raczej gorzej UK już powoli szuka zbliżenia z UE. Odnowili Erazmusa. UK dopuściło rybaków z UE na swoje łowiska w zamian za złagodzenie warunków handlu.

46 minut temu, jarecki napisał(a):

w tym roku to media internetowe zrobiły dobrą robote , wywiady Mentzena , Stanowskiego sprowadziły telewizje troche na kolana , jest wiele kanałów w necie które biły rekordy odtworzeń , powoli kończy się era  tvn 24 jako głownego kreatora polityki 

ale wraz z wygranym jednego z kandydatów ten przeplyw informacji w necie może zostać zachwiany 

Czas telewizji ogólnie się kończy. Młodzi mają telewizje w telefonie w Internecie i nie jest to ani tvn ani republika czy tvp.

37 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Choćby pakt migracyjny , próby legalizacji związków LGBT , łamie prawo nie publikując orzeczeń trybunału, zgoda na wszystkie głupoty z uni itd 

Jaki pakt imigracyjny? Przeszkadza ci wydumana bzdura ale jak pis rozdawał wizy i sprowadzał do PL dziesiątki tys emigrantów to ci nie przeszkadzało. LGBT to margines zgody na głupoty ujni podpisywał Morawiecki jak fit for 55 Wojciechowski zielony ład itd.

29 minut temu, jahooo napisał(a):

a ja chciałbym, aby wygrała Polska

Z Nawrockim na pewno przegra. 2,5 roku chaosu wojny polsko polskiej.

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Bo to dzban jest, czy ty też jesteś alfonsem?

Ja nie, ale mam nadzieję że dziwkarz nie zostanie prezydentem tego kraju ... Bo wtedy jest szansa że za 5 lat Jarek wystawi jako kandydata przepychacz do kibla z naklejką PiS i ten też wygra ...

Opublikowano (edytowane)

Mentzem musi się jeszcze uczyć polityki nie ustał chłop tej wymiany ciosów od zeszłej soboty. Jeśli chłopaki z konfy przez swoją chwiejność odpalą po raz kolejny protokół 7 ^% pis może mieć problem z koalicjantem.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

za 5 lat Jarek wystawi jako kandydata przepychacz do kibla z naklejką PiS i ten też wygra

Żebyś wiedział, lepszy przepychacz do kibla, od takiego niezguły.

Edytowane przez witejus
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Sam Mentzen dzisiaj powiedział że nie poparł Don Alfonso xD Nie wiedziałeś, no jak przykro xD 

Sławomir Mentzen: jest dwóch kandydatów, każdy ma swoje wady

W udostępnionym w środę nagraniu Sławomir Mentzen ogłosił, że nie zamierza nikogo oficjalnie popierać przed II turą wyborów prezydenckich. Wyraźnie stwierdził jednak, że nie widzi powodów do głosowania na Rafała Trzaskowskiego.

Wyraźnie stwierdził jednak, że nie widzi powodów do głosowania na Rafała Trzaskowskiego.

Wyraźnie stwierdził jednak, że nie widzi powodów do głosowania na Rafała Trzaskowskiego.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj, namieszał wam Mentzen przed samą ciszą wyborczą xD Miał popierać sutenera, a teraz jednak nie popiera xD 

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

CZY TY JESTEŚ ALFONSEM?

Taki alfons to ma piękne życie. Nooo nie wiem czy jestem, bo nie znam kryteriów nadawania tego tytułu szlacheckiego. Ludzie tu od jakiegoś czasu piszą o alfonsie, to myślałem że coś wiedzą i w dobrym tonie jest tez takiego okreslenia używać.. A ludzie zawsze coś wiedzą.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v