Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Mądrzy i prawdziwi patrioci głosują na nawrockiego

Głupi i ślepi bezkrytycznie popierają Nawrockiego a o patyjotyżmie to nie pisz bo nie masz bladego pojęcia co to patryjotyzm. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

A czym Ty się jarasz obszczymurku?

Już Mentzen dobry a dopiero co już chciałeś go postawić przed plutonem egzekucyjnym. 

To że oddają głos na Nawrockiego to nie znaczy że go popierają bo też nie chcą tego lewackiego łgarza na prezydenta i to jest właśnie dylemat co wybrać,sraczkę czy rozwolnienie. 

Sam mam dylemat na kogo oddać głos. 🤦‍♂️

Wybór jest do kitu, ale ja lewactwa nie poprę.  

• Thanks 1
Opublikowano

mentzen dał się ograć sikorskiemu i trzaskowskiemu a taki miał być do przodu w socjal mediach.

Załatwili go jak dziecko ale dobrze że są w konfie mądrzejsi

Tak sobie wmawiaj ciemnoto PISowska. 

Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Wybór jest do kitu, ale ja lewactwa nie poprę.  

I to jest prawdziwy dylemat. 😥

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał(a):

Głupi i ślepi bezkrytycznie popierają Nawrockiego a o patyjotyżmie to nie pisz bo nie masz bladego pojęcia co to patryjotyzm. 

Ty nawet nie rozumiesz tego co piszesz . Już kiedyś pisałem tu nie ma teraz że możemy wybrać coś po za pis czy PO

Teraz trzeba kierować się rozumem i wybrać mniejsze zło . Mniejsze zło to jest nawrocki

• Like 1
Opublikowano

Ciemnota to jest ta co wierzy dalej w obietnice tuska i jego ekipy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ciemnota wierzy że PiS wypowie Zielony Ład, mimo tego że pod tym podpisał się Morawiecki, a przepisano to z programu PiSu xD

Ciemnota wierzy, że Nawrocki zrobi porządek z Ukraińcami, chociaż to PiS sam z siebie dał im lokale, socjal i wpuszczał wszystko jak leci, włącznie z gangusami na lewych papierach.

I wreszcie, ciemnota wierzy że Nowogrodzki zatrzyma import zboża z UA, chociaż to za PiSu był największy problem.

I kto tu jest ciemnota ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano

Ty nawet nie rozumiesz tego co piszesz . Już kiedyś pisałem tu nie ma teraz że możemy wybrać coś po za pis czy PO

Teraz trzeba kierować się rozumem i wybrać mniejsze zło . Mniejsze zło to jest nawrocki

Jednak jesteś tępy ale to typowe dla pisiorków. 🤦‍♂️

Napisałem wyraźnie wyżej ale czytanie ze zrozumieniem to wysiłek ponad normę dla Ciebie. 

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

Takie czasy że nikt nie powinien oddać głosu na te łajdactwo, ale to nierealne z tym społeczeństwem. 

Przypomnij sobie jakie podejście miało lewe towarzystwo do środowisk Mentzena czy Konfederacji...to mi wystarczy aby podjąć decyzję. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wybór pomiędzy dżumą, a cholerą...

Ale czasy..

No dokładnie. 

2 minuty temu, racyl napisał(a):

No i widzisz że nie ma żadnej różnicy między ciemnotą z PO a ciemnotą z PiSu. 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciemnota wierzy że PiS wypowie Zielony Ład, mimo tego że pod tym podpisał się Morawiecki, a przepisano to z programu PiSu xD

Ciemnota wierzy, że Nawrocki zrobi porządek z Ukraińcami, chociaż to PiS sam z siebie dał im lokale, socjal i wpuszczał wszystko jak leci, włącznie z gangusami na lewych papierach.

I wreszcie, ciemnota wierzy że Nowogrodzki zatrzyma import zboża z UA, chociaż to za PiSu był największy problem.

I kto tu jest ciemnota ...

A w co wierzy ciemnota Lewactwa ? 

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Przypomnij sobie jakie podejście miało lewe towarzystwo do środowisk Mentzena czy Konfederacji...to mi wystarczy aby podjąć decyzję. 

Mi też. Jeżeli ktoś tępi poglądy konfederacji na temat gwałtów to ma mój głos ...

Opublikowano
Teraz, PRIMO napisał(a):

Jednak jesteś tępy ale to typowe dla pisiorków. 🤦‍♂️

Napisałem wyraźnie wyżej ale czytanie ze zrozumieniem to wysiłek ponad normę dla Ciebie. 

jeszcze napisz że trzaskowski czy tusk ma coś wspólnego z patriotyzmen .

No tak pewnie nie ma na kogo głosować to pewnie nie pójdzie na wybory 😂. W rzeczywistości w większości wyborów nie ma na kogo głosować ale to nie znaczy że mamy pozwolić na wygraną trzaskowskiego

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

.. poważnie?🙆

ty nie ogladzasz trwam ??niemozliwe 

3 godziny temu, racyl napisał(a):

Głos na Bążura Prince Polo to głos na mściwego, rudego führera z Sopotu i dalsze niszczenie kraju. W maju powstrzymamy to szaleństwo, pogonimy oprychów z koalicji 13 grudnia i wygramy z Owsicą. Mam też apel do wyborców Konfederacji: Szanuję Sławka Mentzena i wiem, że Nawrocki to nie wasza bajka, ale wszyscy mamy wspólny cel – odsunięcie Rafałka od władzy. Dlatego w drugiej turze zawalczmy razem o Polskę! ✌️

i o godne miejsce do zycia dla wiernych wyborcow pis-u. szpitali psychiatrycznych jest ztanowczo za malo ..

kaftany sa za ciasne a leki za slabe.

3 godziny temu, racyl napisał(a):

Mądrzejsi nie zagłosują na trzaskowskiego

sprawdz dane wyborcze..

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aaaaa to jeszcze ma się ktoś pojawić?

4 jezdzcow apokalipsy.

2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Szkoda że sędziowie stalinowscy wymarli przydali by się wam teraz. Ale spokojnie macie ich potomków...

pisze o sedzim kryze ?? 

jest kryze ,beda krzyze a potem syn w rzadzie prezesa.

2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Zapali wypije  da w ryj jest super nie ciota .

twoj najwyzszy prezes lubi taki mezczyzn.pewnie byl cale zycie ciota.

2 godziny temu, Agrest napisał(a):

We Francji od kilkuset euro do nawet 3 lat za kratkami za podlewanie ogrodu deszczówkà.

W słusznym kierunku nasza unia podąża

nawet czowiek o twoich horyzontach powinien widziec co sie dzieje,takze w polsce..

masz tam jakies jezioro,rzeke ?? pamietasz jak wygladaly w dzieicnstwie ?

2 godziny temu, jacor73 napisał(a):

Miernota nigdy nie przestanie zadziwiać, jaka partia taki i prezydent

image.png

debil...juz zapomnial wojny kiboli w krakowie..musial byc na wsi u dziadkow.

37 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

nie.ale w kocku bylem .

moze by pokazal moskwe,leningrad... czeczenie .. albo wioski pare km od wielkich miast..

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Mi też. Jeżeli ktoś tępi poglądy konfederacji na temat gwałtów to ma mój głos ...

Serio i twoi kolesie pili piwo z kimś takim 🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

nie ogladzasz trwam ??niemozliwe 

Nie.

Praktycznie nigdy.

Kiedyś kilka razy ten program w niedzielę o rolnictwie...ale to bez sensu formuła...

• Like 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

jeszcze napisz że trzaskowski czy tusk ma coś wspólnego z patriotyzmen .

A pewnie że mają tyle samo patryjotyzmu co ta PISowska banda. 

Opublikowano

No dokładnie. 

No i widzisz że nie ma żadnej różnicy między ciemnotą z PO a ciemnotą z PiSu. 

Jest różnica. Pokazuje się ludziom wypowiedzi tuska i jego ekipy a ci bez żadnej refleksji dalej go popierają .

Oglądałeś tuska w polsacie w poniedziałek ? dla kogo to było przesłanie jak nie dla ciemnoty ?

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

moze by pokazal moskwe,leningrad... czeczenie .. albo wioski pare km od wielkich miast..

No pokazuje.

Ciekawe filmy robi.

Trochę takie schlebiające Polakom, ale..

Opublikowano
12 minut temu, PRIMO napisał(a):

Gdzie widać patriotyzm trzaskowskiego po za kampanią wyborczą ?

• Like 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Jest różnica. Pokazuje się ludziom wypowiedzi tuska i jego ekipy a ci bez żadnej refleksji dalej go popierają .

Oglądałeś tuska w polsacie w poniedziałek ? dla kogo to było przesłanie jak nie dla ciemnoty ?

Tylko takie głupki twojego pokroju słuchają polityków i wierzą im na słowo. 🤣😂

Teraz, racyl napisał(a):

Gdzie widać patriotyzm trzaskowskiego po za kampanią wyborczą ?

Tepak jesteś bo ciągle widzisz jedną stronę a drugiej już nie. 🤦‍♂️

Opublikowano

pamieta ktos kampanie wborcza z 2005 r ?? af jeszcze nie bylo ale byl ppr-pierwszy portal rolny.

pamietacie piekne zdjecie kandydata z rodzina ??

kandydat z zona  ,corka z mezem i wnuczka ?? na plakatach i w reklamach pokazywali.

potem co sie okazalo ? za niecale 2 lata ..
badania genetyczne.. prawdziwy ojciec synem oficera sluzby bezpieczenstwa z gdanska.zlodziej i oszust ,skazany prawomocnym wyrokiem .

gdybyscie wtedy znali prawde to zaglosowaliscie by na takiego kandydata ??

chyba tak -bo dzisiaj prawda o waszym kandydacie wyszla na jaw przed wyborami..

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No pokazuje.

Ciekawe filmy robi.

Trochę takie schlebiające Polakom, ale..

nie znam i nie ogladam. za to ogladam fimy typu-szerokie tory.

taki jest swiat zachodu i wielkich miast polski..

za duzo bylo pieknych czasow i ludzie sie odzwyczaili od patologii ..

• Haha 1
Opublikowano

Tylko takie głupki twojego pokroju słuchają polityków i wierzą im na słowo. 🤣😂

ktoś nam dał po coś te prawa wyborcze więc słucham co mówią