Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
galan99 napisał:

Teraz, DTaras napisał(a):

Powinien zaczekać aż komisja ogłosi wyniki.

Lepiej zawczasu przygotować wyznawców trzaski czy są gotowi na poświęcenie .

Nie dość na pal to jeszcze do jednego wora...

Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dasz się nadziać na pal jak Nowogrodzki zostanie prezydentem i się okaże, że Onet napisał prawdę o jego sutenerstwie ??

To niema nic do tego.  Co zapewnił trzaska , niema zielonego ładu i nie będzie Inżynierów i planeta nie płonie .

• Haha 1
Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Tylko nurtuje mnie sposób rozpoznania tzw. jaj u kandydata.

Yyyyyyy nooooo pewnie jakieś publikacje, filmy może nawet.

No coś by obejrzał na jakim Netfliksie albo u Bezosa...

Opublikowano
galan99 napisał:

13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dasz się nadziać na pal jak Nowogrodzki zostanie prezydentem i się okaże, że Onet napisał prawdę o jego sutenerstwie ??

To niema nic do tego.  Co zapewnił trzaska , niema zielonego ładu i nie będzie Inżynierów i planeta nie płonie .

Eee no. To że niema zielonego ładu nie znaczy, że planeta nie płonie. Inżynierów faktycznie niema - tych co byli odfiltrowali francuzi i niemcy....

A to nie Ciebie pytałem czy Wy już na tym etapie? Ustawka była na rynku we Wrocławiu. Poszło już w świat i czeka nas turystyka ustawkowa....

Opublikowano
13 minut temu, DTaras napisał(a):

Yhm. Pomylił - to bardzo przepraszam. Tylko nurtuje mnie sposób rozpoznania tzw. jaj u kandydata.

"Jądra u mężczyzny znajdują się w mosznie, czyli worku skórnym. Są to dwie owalne struktury, które produkują plemniki i hormony męskie. Zdrowe jądra są zazwyczaj kuliste, o spłaszczonym kształcie, zwykle o wymiarach 4-5 cm długości."  

Sprawdź czy bążur ma 🤭

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa gdyby tak zapragnął zostać ojcem?

też uważam że są zbyt delikatni. Za słabo zamykają PiSowców do więzień.

Zawsze może adoptować 🤫.

A co mnie Pisowcy obchodzą. Mateckiego zamknęli i wypuścili. Romanowski ma 11 zarzutów a media rządowe trąbiły o trzech a gdzie reszta. Czekam na konkrety. Reformę sądownictwa, reformę służby zdrowia. Wymieniać dalej :ph34r: ? Na razie priorytet tego rządu to wiatraki i aborcja. Jeżeli pomysłem rządu na zwiększenie dzietności jest aborcja to Tusku powinien komedie reżyserować.

2 godziny temu, jahooo napisał(a):

Powiem tak - nie rób drugiemu, co tobie niemiłe. Jak zaczną zamykać - mogą liczyć na wzajemność, a władzy wiecznie trzymać nie będą

Już się nie mogę doczekać. Trzeba kupić dużo popcornu.

59 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To zrób tak jak łysi motocykliści gdy chcą poczuć wiatr we włosach - rozsuń rozporek xD

Korci mnie zadać pytanie ale odpuszczę :ph34r:.

16 minut temu, witejus napisał(a):

A wielki bu miał harem ku*rew w wieku 16 lat😆

Wtedy to był mały bu 😁.

14 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To po co Trzaskowski poszedł na debatę do TVP a tu nie przyszedł? Przecież normalne pytania , były już debaty i byli inni kandydaci między innymi Hołownia , jakoś nikt ich nie zaszczuł . Przecież ma być prezydentem wszystkich,czy tylko tych z lewej strony 🤔

No przecież będzie wszystkich...... zwolenników Platformy :P.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie jestem łysy jak na razie xD 

Domyślił się 😁.

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Myślisz że sieroty są aż tak zdesperowane?

A willa na Żoliborzu czy gdzie on tam mieszka ?

Opublikowano

10 stron od rana....... Aleśta chłopy tych postów naklepali a jeszcze dzień się nie skończył😄Cieszę się że że jeszcze tylko dwa dni tej głupawki i trochę to spowolni. Galana wypuścili, Roman w psychozie, kilku w amoku.......eeech ro***erducha jakby się w burdelu paliło. Ja mam spokojną głowę bo na żadnego z tych bałwanów nie zagłosuje. Upadliśmy jako społeczeństwo strasznie nisko że mamy taki wybór w drugiej turze.

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

10 stron od rana....... Aleśta chłopy tych postów naklepali a jeszcze dzień się nie skończył😄Cieszę się że że jeszcze tylko dwa dni tej głupawki i trochę to spowolni. Galana wypuścili, Roman w psychozie, kilku w amoku.......eeech ro***erducha jakby się w burdelu paliło. Ja mam spokojną głowę bo na żadnego z tych bałwanów nie zagłosuje. Upadliśmy jako społeczeństwo strasznie nisko że mamy taki wybór w drugiej turze.

Siemoniak Sikorski i im podobni chcą Grzegorza Brauna wsadzić do pierdla lepiej by trzaski nie wygrał .

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Ale jak on jaka samicę dogoni?

Karol załatwi.

A teraz poważnie: alfons zostaje prezydentem i nagle koledzy z bramki, ustawek itp. przypominają sobie o nim. A przypomną na bank.

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Karol załatwi.

A teraz poważnie: alfons zostaje prezydentem i nagle koledzy z bramki, ustawek itp. przypominają sobie o nim. A przypomną na bank.

A teraz poważnie> jak pro niemiecki pachołek zostanie prezydentem, mocodawcy i tajemniczy sponsorzy spotów wyborczych itp. przypomną sobie o nim. A przypomną na bank

• Like 3
Opublikowano
16 minut temu, Ulman napisał(a):

Dobrze że na bążura nie idziesz 

Opublikowano

U pisiorków widzę ekstaza po wystąpieniu Mentzena. Było wieszanie na nim psów i gnojenie przez klika dni za to piwo a teraz ekscytacja, że powiedział, ze nie widzi powodów by głosować na Trzaskowskiego. Ale nie głosować na niego też nie kazał. Było tu pisane przez nie jednego, że Mentzen nie rządzi swoimi wyborcami, że nie muszą go słuchać a teraz wielka e euforia może posłuchają. 😄Kabaret w pisie musi być.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

galan bierz lekarstwa tak ja doktor zalecił bo znowu trafisz tam skad wyszedłeś? 

Powiada wy***ią go z polityki i do pierdla a ty go nie bronisz .

Ty to masz jednak ponad 60 lat taki ciemniak od 24 min co powiada słyszał .