Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał(a):

POWIEDZIAŁ ŻE NIE WIDZI POWODU BY GŁOSOWAĆ NA TRZASKOWSKIEGO, czego nie rozumiesz?

Czyli tak, jak zapytano ślepego czy wystąpi w biegu przez płotki. A on na to - nie widzę przeszkód.

• Haha 3
Opublikowano
ravoj napisał:

Wskoczyłem w temat zobaczyć kogo lubicie, może się czegoś dowiedzieć, bo sam mam wątpliwości kogo poprzeć, gdyż nie jestem ślepym fanatykiem prawicy, lewicy i kogo tam jeszcze, szukałem merytorycznego  tematu, ale o zgrozo!! widzę że lubicie być dymani przez PiS bo jak być dymanym to przez Polaka a nie przez Niemca a część jednak lubi Niemca i dalej nie wiem, bo zero argumentów w tych niektórych wypocinach.  Chyba się zgodzę że Niemiec sponsoruje Tuska, bo tak można wyczuć i Wasze wpisy to sugerują, ale wyczuwam też, że Ruski sponsoring idzie w prawicę, ale tego jakoś nie dostrzegacie i łykacie te chwytliwe hasełka podsycane patriotyzmem, którego już dawno nie ma, że się prawie tu pozabijacie. Co 4 lata kołowrotek

Pogięło Cię? Tu natchnienia szukasz? Tu jest wojna na plaskacze - niektórzy tylko mają nadzieję na więcej. Takie skrzywione towarzystwo... jak krzywo to fajnie a jak fajnie to wesoło.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Śmieszne baaaardzo.

Wyluzuj, rozpuść włosy na wietrze. To tylko darcie łacha.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

@nie i całe włażenie w 4 litery, podpisywanie deklaracji, wszystko na nic, Mentzen i tak nie poparł Don Alfonso xD

Przecież to było od razu wiadomo. Mieli tylko pokazać jak się płaszczą i dalej sobie każdy ma sam ogarnąć. Wyszlo kto jest większym pisakiem...

Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Przecież to było od razu wiadomo. Mieli tylko pokazać jak się płaszczą i dalej sobie każdy ma sam ogarnąć. Wyszlo kto jest większym pisakiem...

Ale ja się nie łudziłem że będzie inaczej, tylko PiSowcy mieli takie marzenia że Memcen poprze ich sutenera ...

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

2 godziny temu, Ulman napisał(a):

To Korwin już nie jest ruskim agentem? 

Wszyscy co nie są za Tuskiem to ruscy agenci.

Aaa ukryta opcja niemiecka?

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To zrób tak jak łysi motocykliści gdy chcą poczuć wiatr we włosach - rozsuń rozporek xD

Jeszcze czego, żeby mnie osa czy pszczoła użarła.

tylko PiSowcy mieli takie marzenia że Memcen poprze ich sutenera ...

i poparł.

Opublikowano
mirro napisał:

4 minuty temu, jahooo napisał(a):

Jak zaczną zamykać - mogą liczyć na wzajemność, a władzy wiecznie trzymać nie będą

Też na to liczę i taki miałbym plan,

To się kończy zazwyczaj tym, że z braku innych zaczynają zamykać swoich i powstaje wielobiegunowy świat aż do śmierci dyktatora od spożywania dykty...

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał(a):

a ja baranku odniesiesz się do wygranej w Rosji i Białorusi ?   zmień płytę bo jesteś nudny 

chyba złej osobie zadałeś pytanie 

to wybory na putina byly i lukaszenke ?? nie slyszalem..

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To idź zagłosuj na Nawrockiego  , co się będziesz zostawiał 

liczysz ze ci zalatwi jakas dziewczyne ?? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Aaaaaaa gdyby tak zapragnął zostać ojcem?

A dlaczego nie , jak nasienie i podajnik sprawny to możemy być zaskoczeni 🤭 tylko partnerkę musi mieć co najmniej 40 lat młodszą 

Edytowane przez Nieustraszony1044
  • Haha 1
Opublikowano
witejus napisał:

5 minut temu, nie napisał(a):

Bezczynność policji w tej sprawie jest dla mnie zadziwiająca. Interweniowałem u komendanta policji – zaproponowałem, żeby skierował policjantów do wnętrza hali, tak żeby chociaż dokumentowali niszczenie mienia. Odmówił. Policjanci stoją biernie kilkadziesiąt metrów dalej. Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe

Czego tu nie rozumie?dostał w kieszeń to stoją biernie.

Przecie jak wlezą to spitalać niema gdzie a agresja obróci się... No tak. Najlepiej powiedzieć potem policja mnie zbiła i pojechać na ustawkę do lasu

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A dlaczego nie , jak nasienie i podajnik sprawny to możemy być zaskoczeni 🤭

Ale jak on jaka samicę dogoni?

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Dobry propagandysta jesteś.

Z cyklu jak zmanipulować  złą wiadaomość i podać jako tą dobrą dla swojego sztabu.

Czyli po deklaracji że nie widzi powodów głosowania na trzaskowskiego, napisać że nie poparł pis🤣🤣🤣

Sławek już poprawiłem emotikona,bo ma na szybko nie tego oznaczyłem 

Opublikowano

Weź się nie ośmieszaj

to ty się ośmieszasz uparcie zaprzeczając faktom, jeszcze raz, może teraz zrozumiesz, powiedział że nie widzi powodu głosować na Trzaskowskiego, ja nie słyszałem by kogoś nazwał podejrzanym typem.To tusek otacza się podejrzanymi typami, kryminalistami. A w Końskich gdzie tchórz czaskoski się nie pojawił, platformiane bydło drze mordy na cały regulator

• Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, witejus napisał(a):

Strach w oczka zagląda?

a taka miał nadzieję :D a tu znowu plaskacz :D  i pozostało tylko udawanie głupka

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

A w Końskich gdzie tchórz czaskoski się nie pojawił, platformiane bydło drze mordy na cały regulator

A po co jechać na debatę która nie wiadomo czy się odbędzie. Bo jeszcze wczoraj brakowało im pieniędzy i trwała zbiórka ?? xD

• Haha 1