Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Musisz atakować mnie indywidualnie ?? Słabe to panie Krzysztofie ... Jak widać kończą się argumenty do obrony Alfonsa że trzeba iść w prywatę, drugi obatel Polski A jesteś że prywatnie atakujesz ???

Jeszcze żeby to prawda była. Ale to bajki zmyślone przez takich jak Ty i Pajacuś ...

Za to pisanie o kimś alfons jest słabe czy nie?

Stanął byś twarzą w twarz  z Nawrockim i mu to powiedział  patrząc w oczy?

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Widać i czuć ciotę słabeusza co szuka kryształowej postaci . Ogarnij się bo masz prawie 60 lat .

Wolę mieć nadzieję, niż czekać na miernotę.

...i co ma wiek do tego? 

Tu wielu starszych mentalnie, a wiekiem młodszych.

Jak żem starszy to mam oddać głos na byle co ?

1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ciekawa rozgrywka będzie 

Ja obstawiam że Nawrocki wygra...

A ty?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Za to pisanie o kimś alfons jest słabe czy nie?

Stanął byś twarzą w twarz  z Nawrockim i mu to powiedział  patrząc w oczy?

Jeżeli był/jest Alfonsem to tylko pisanie prawdy ... Nie zmyślanie bajek takich jak twoje ... 

W miejscu publicznym / przy świadkach ?? Oczywiście że bym mu to powiedział...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wolę mieć nadzieję, niż czekać na miernotę.

...i co ma wiek do tego? 

Tu wielu starszych mentalnie, a wiekiem młodszych.

Jak żem starszy to mam oddać głos na byle co ?

Ja obstawiam że Nawrocki wygra...

A ty?

Po pierwszej turze myślałem że Nawrocki, teraz mam wątpliwości 

Ale bukmacherzy stawiają że większą szansę ma Nawrocki 

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, PRIMO napisał(a):

Przecież w pise sami się tam uważali za kryształowo czystych. 🤪

Żadna ciężka zagwozdka. 🤷‍♂️

Ideowcy to są ludzie bardziej niebezpieczni od karierowiczów. 

A w jakiej partii nie uważają się za krystalicznych? Zacznijmy od tego.

Zobacz pis czy po bronią swoich jak maciora prosiaki.

Ukradnie na oczach kamer a i tak powiedzą że to kłamstwo.

• Like 1
Opublikowano
22 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Wszyscy liderzy oprócz Mentzena to znaczy Bosak. Tam są jacyś liderzy jeszcze? Tam jest ktoś jeszcze kogo Polacy znają?  Jak pisałem pal licho to wszystko ważne, że Trzaskowski wyszedł na tym lepiej jak Batyr. a że wyszedł to widać po wkurwie pisowców nawet tutaj.

Nawrockiego jeszcze jakieś pół roku temu mało kto kojarzył. Podobnie Trela z Lewicy. Wybił się na komisji i co chwila w mediach pojawia się jego wypowiedź. Wystarczy dać komuś dojść do głosu, wypromować i jest znany. Poza tym to liderzy partii prawdopodobnie decydują kto rozmawia z mediami.

22 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@racyl możesz pisać co chcesz ale wkurw widać i tyle. Widać po was komu to pomogło a komu zaszkodziło. Braun też zdaje się Batyra sprzedał z tym ułaskawieniem. Jak nie idzie pisowi to nie idzie.

Jeszcze parę dni temu wielu tu pisało jaki Mentzen cwaniak a Trzaskowski głupi  bo się zgodził na spotkanie i Mentzen go zgnoi a tu proszę. Teraz na Mentzena pomyje lejecie. Trzaskowski na tym wygrał Nowogrodzki przegrał i czas się z tym pogodzić.

Weź rozwiń tą złotą myśl.

Co do Batyra jak go nazywasz. Wiesz kim byli George Orwell, Mark Twain, Jan Brzechwa, Czesław Wydrzycki czy Jerzy Pająk ? Jeszcze by się kilku znalazło.

7 godzin temu, Leszy napisał(a):

Konfederacja w poprzednich wyborach 1 547 364 głosów. Mentzen  2 902 448 głosów i to przy zgarnięciu przez Brauna 1 242 917 głosów. Więc jak Bosak chce sobie trwać stabilnie przy stabilnych 6% to niech się na Mentzena wypina. 

Ile Mentzen miał w przedostatnich wyborach parlamentarnych ?

6 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

taki śmieć kandydatem na prezydenta ...jakim głupcem trza być żeby to coś popierać ...🤣

Ci koledzy mają jakieś papiery na to ? Grodzki brał łapówki podobno ale go nikt na tym nie złapał a poza tym to było dawno i nie prawda i wszyscy wierzą Grodzkiemu. Nawrocki coś tam robił podobno i wszyscy wiedzą że to prawda. To jak to jest ?

6 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

w tvpo trabia, ze nest jeszcze tzw uspiony elektorat trzaskowskiego! ktory musi sie obudzic i isc do wyborow. jeśli uda sie zmobilizowac, rafal wygra! dziwne, wynika z tego ze pos juz nie wiecej mozliwosci, ze z prawicy w 1 turze poszlo 100% wyborcow, tu sie juz nie da nikogo zmobilizowac! k....a jak oni wszystko wiedza! próbują pokazac, ze rafal na pewno wygra, tylko trzeba ruszyc d*py, bo karol nie ma szans bo juz nikt w domu nie zostal😎😂

Wczoraj Wiadomości TVP podały, że na marszu Tuska według organizatorów było 500 tys. osób a na marszu Nawrockiego według organizatorów 150 tys. ale według służb porządkowych tylko 50 tys. Dziwnym trafem nie podano ile było osób według służb na tym pierwszym. Taki nieistotny szczegół :P. Czysta woda :ph34r:.

6 godzin temu, jarecki napisał(a):

może ludzie wstydzą się swoich wyborów albo nie chcą powiedzieć , tak mi się wydaje nigdy w sondażach nie ma stwierdzenia żę ludzie się wstydza zdradzic swoje preferencje wyborcze , nie ma takiej opcji w odpowiedzi 

Tu jest na forum kilku takich :ph34r:.

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Ten Mentzen wychodzi mądrzejszy od was gamoni i od waszych gamoni w sztabie wyborczym Batrya. Dzisiaj Bielan go przepraszała a wy tu jakieś urojenia snujecie.

Od kiedy Bielan jest kobietą 🤔:ph34r: ?

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Tak Mentzen dyma frajerów z pisu a oni potem przepraszają 

"Bzdura. Nie ja wam wybierałem kandydata, nie ja mu prowadziłem kampanię, nie ja zbudowałem mu wizerunek niezbyt lotnego osiłka, nie ja kręciłem i zmieniałem wersję w sprawie kawalerki. To wy za to wszystko odpowiadacie" - wskazał Sławomir Mentzen.

W ocenie polityka Konfederacji "próba zmuszenia mnie do poparcia Nawrockiego pokazuje, jak PiS widzi Konfederację". "Jako przystawkę która musi robić to, czego chce PiS" - dodał.

"Po moim trupie. Na to nigdy nie możecie liczyć. Nie zamierzam skończyć jak Lepper, Giertych, Gowin czy Hołownia. Im prędzej to w PiS zrozumiecie, im prędzej zaakceptujecie rzeczywistość, tym łatwiej będzie wam uniknąć takich kretyńskich wypowiedzi, jak ta Bielana" - podkreślił Mentzen.

A po następnych wyborach parlamentarnych siądą z Pisem do stołu i będą negocjować koalicję 🤣.

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Roman, tak z ciekawości....

Nie będzie ci wstyd, jak zagłosujesz na Nawrockiego?

Czy taki ktoś jest idealnym człowiekiem na prezydenta Polski?

...już lepiej jak Czarnek by był...

Czarnek jednak mądry facet. Potrzebny jest w Sejmie.

37 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie ma to jak głosować na sutenera ,alfonsa, złodzieja i narkomana 🤣🤣🤣🤣..to mus być przyjemność coś jak nos w gie wsadzić. udawać że jest ok 🤣

A powiem Ci że zagłosuję na Nawrockiego celowo i z premedytacją. Dlaczego ? O tym po wyborach 😁:ph34r:.

• Like 1
Opublikowano

byl kiedys czlowiek ktory byl naprawde alfonsem -znaczy rodzice ,prosci bialoruscy chlopi niedawno przechrzczeni na katolicyzm -tak dali mu na imie.slabo znali polski.

jego rola w historii polski byla znaczaca a w koncu sam stal sie ofiara rozgrywek politycznych.

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Wiesz kim byli George Orwell, Mark Twain, Jan Brzechwa, Czesław Wydrzycki czy Jerzy Pająk ?

Może wie kim był Józef Bąk.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

byl kiedys czlowiek ktory byl naprawde alfonsem -znaczy rodzice ,prosci bialoruscy chlopi niedawno przechrzczeni na katolicyzm -tak dali mu na imie.slabo znali polski.

jego rola w historii polski byla znaczaca a w koncu sam stal sie ofiara rozgrywek politycznych.

Fascynujące...😆

Opublikowano

Kiedyś mówili że brudna kampania i obrzucanie błotem. Teraz to nie wiem czym się obrzucają- chyba gównem i flakami.

Nie wiem czy oni tam myślą, że ludzie są tak głupi i wierzą w to co mówią tacy jak Murański, czy ludzie to oglądający są naprawde tak głupi?(myślałem że to jakiś internetowy mem a oni naprawde wzieli go do tvp).

Mam wrażenie, że taka ilość debilizmów powoduje odwrotny efekt.

Nowy ekspert TVP nt Nawrockiego:

FB_IMG_1748288167167.jpg

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

a wsadź se nos w tyłek mnie to nie obchodzi po co 🤣🤣🤣🤣

To po co się tak produkujesz ? Płacą Ci za to ?

Opublikowano
6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

mi nawrocki nie przeszkadza. w calej plejadzie prezydenckiej mielismy wiele perelek. kwachu, komor, walesa, k...a ,ale wsrod nich duda podobno najgorszy 😂

Zapijaczony Kwachu był super a Nawrocki z nikotyną jest bee. Tzw lewacka logika.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

To po co się tak produkujesz ? Płacą Ci za to ?

ja nie cytują twoich wypocin ,nie warto 🤣....wiem że boli prawda i tak ma być 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

nikogo tu nie namawiam i nie pouczam na kogo ma głosować ...wyrażam jedynie swoje zdanie i gówno mnie obchodzi że ktoś jest durniem i głosuje na alfonsa i sutenera ...🤣