Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

nie znam takiej marki.

Nie znasz takiej marki bo to nie szczyny dla takich jak ty ... Takie piwko się pije dla smaku, a nie zalewa sokiem a potem bęben się w skajce nie mieści xD 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No i?

Uciekacie razem...no też bym spieprzal...😆

Uciekają, bo się tam oddychać nie da, a przy okazji zobaczą coś innego niż podkrakowska pryzma gówna za oknem xD 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Koneser smaku🤣

Wymienił swoje wiidące marki w domowym menu

nigdy ich nie pilem wiec nie wiem jak smakuja -dobrze ze mamy ciebie to opisz ich smak ...codziennie pijesz czy robisz sobiej jakies przerwy ??? parugodzinne 😂

na ra.rano trzeba wstac. o 7 msza w czestochowie..kurna pielgrzymki maja tez swoje zle strony 🤣

Opublikowano

Patryk Słowik
Jeżeli Rafał Trzaskowski osobiście w 2015 r. załatwił, że uchodźcy nie przyjadą do Polski ze względu na kwestię ukraińską, dlaczego polski rząd zlecił w 2024 r. sporządzenie opinii prawnych, które miały zbadać, czy istnieją jakiekolwiek podstawy dla zaskarżenia do Trybunału Sprawiedliwości UE aktów prawnych wchodzących w skład paktu migracyjnego?
Jednak w 2015 r. pan prezydent Trzaskowski nie załatwił, czy jacyś znajomi prawnicy musieli zarobić?

--------------------------------------------------

Po blisko dwóch godzinach prezes Tarnowskiej Agencji Rozwoju Regionalnego wyszedł z przesłuchania. Spółka nie składa wniosku o ściganie, nie było żadnego włamania, nic nie zostało zniszczone.
#Zorro

białoruś

Opublikowano

Image

Janusz Korwin-Mikke
Nie no, naprawdę – to jest niesamowite. Na żywo, na oczach milionów Polaków, kandydat na prezydenta z uśmiechem prosi (przychylny mu) Demagog o zweryfikowanie swojej wypowiedzi. No i ten sam Demagog wskazuje, że to był fałsz. To jest totalna kompromitacja tego człowieka.

Image

Image

Image

Image

Opublikowano
5 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

teraz modne sa kraftowe 😎 po 40 prawdziwy mezczyzna pije tylko kraftowe 😂

Nie że są modne, a zwyczajnie tych szczyn co oferują koncerny i nazywają to piwem to ciężko się napić.

Opublikowano

żeby nie vogel noot to akpli by dalej zamiast ługów radła robił , rozsiewacz żęby równo siał nawozy ile firm w Polsce takie robi , znam dwie co kupiły przekładnie rauch i nich bazują , od szwagra pożyczyłem nową talerzówke bo nią nie robi bo się nie da rabić jakikiś junior firma czy model itd ....

8 godzin temu, dysydent napisał(a):

że co?
zwłaszcza że  teraz wystarczy se na jutubie obejrzeć byle filmik w tej tematyce  i idea jak to ma wyglądać i działać. To tylko kawałki metalu gumy i plastku i farby

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

żeby nie vogel noot to akpli by dalej zamiast ługów radła robił , rozsiewacz żęby równo siał nawozy ile firm w Polsce takie robi , znam dwie co kupiły przekładnie rauch i nich bazują , od szwagra pożyczyłem nową talerzówke bo nią nie robi bo się nie da rabić jakikiś junior firma czy model itd ....

Czyli nawet zrobić porządną maszynę rolniczą to za duża filozofia dla niektórych naszych producentów ...

Lepiej niech już kopiują jak Akpil z Vogla niż sami kombinują, bo akurat z tej polskiej podróbki Vogla jestem zadowolony, na moje nieduże gospodarstwo daje radę, a jak się weźmie elementy robocze z Vogla to i nawet szybko nie znikają ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lepiej niech już kopiują jak Akpil z Vogla niż sami kombinują,

Starczy że w Vikingu pokombinowali. Se jakiś młot sworzeń mocowania siłownika obrotu tak wymyslił , że go tnie u nasady. Stożka im się zachciało.

Opublikowano
44 minuty temu, jacus napisał(a):

Udzielono ci zgody na wykonywanie zdjęć panie holownia?🤣

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, mirro napisał(a):

Starczy że w Vikingu pokombinowali. Se jakiś młot sworzeń mocowania siłownika obrotu tak wymyslił , że go tnie u nasady. Stożka im się zachciało.

No właśnie, kopiować, nie kombinować ;) taka dobra rada dla polskich producentów maszyn rolniczych ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, racyl napisał(a):

W odpowiedzi na Zorro Karola, Koalicja wystawiła Zorro Rafała 😁

Ja zapytam, czy to coś, przypominające szympansa, zostało pochwycone przez milicję i surowo ukarane przez niezawisłe sądy?za wybryk nieobyczajny.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

w astacie na duzych slupicach i talerzach, zapomnieli przesunąć wzgledem.siebie ram. wyszlo ze ostatni talerz odrzucajacy robi dol, ale mie ma juz talerza, ktory go zasypie. musialem odjac po lewej i prawej po jednym.

Edytowane przez Siedzacybyk
Opublikowano
10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie każdy jest w wielu osobach....by nie sam decydować..😆

Ja podejmuje decyzję wspólnie z Patrycją

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v