Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, witejus napisał(a):

Trzeba być wyjątkowo zapiekłym durniem i fanatykiem by udawać że się nie widzi co się dzieje.

w koncu zdecydowales sie na samokrytyke..

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, witejus napisał(a):

W udawaniu głupka tylko jeden huba się może równać z tobą.CHOĆ WY NIE UDAJECIE ,WY NIMI JESTEŚCIE.

jak prezes musi was -prawych i sprawiedliwych dawnych komuchow nienawidzic  ..jesli dal wam takiego kandydata...

wszystko w co wierzycie leglo w gruzach..

i teraz sie osmieszacie ...

naprawde warto ??? popatrz jeden z drugim w lusterko i sami sobie odpowiedzcie..

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

naprawdę ciężko wyobrazić co kierowało naszczalnikiem ...to już chyba demencja starcza i opętanie 🤣

tak już jest że jak prezes namaścił  kogoś to już ta osoba jest zgubiona 😲🤣🤣🤣🤣

w końcu muszą go odciąć od władzy w partii  bo zniszczy wszystkich 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Godzinę temu, witejus napisał(a):

Trzeba być wyjątkowo zapiekłym durniem i fanatykiem by udawać że się nie widzi co się dzieje.

Fajnie, że w końcu zrozumiałeś swoją postawę. Zrozum zapiekły durniu i fanatyku. Fajnie, że zrozumiałeś, że to nie rząd ani Tusk ani ABW nie kazały Batyrowi robić wałka z mieszkaniem, nie kazali mu mówić i kłamać w debacie, że ma jedno, nie kazali mu kłamać i zmieniać wersje co dzień. A teraz jeszcze wychodzą kolejne kwity jak zobowiązanie do opieki. Batyr będzie musiał zapłacić dla DPS u za te wszystkie miesiące plus za kolejne. Bo podpisał kwit.

Niektórzy wyborcy pis jak Krzysztof nawet tu przyznali, ze Batyr to debil i sam się pogrążył ale taki zapiekły dureń i fanatyk jak ty potrzebuje czasu by to zrozumieć. 

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

jednego zycze pis-owcom -zeby wasze dzieci tak sie wami opiekowaly po zapisie jak alfons gangusem..

ee.wy dzieci nie macie .sorry bedziecie umierac w samotnosci w dps-ie.

slyszales o skok-ach ?? wolomin cos ci to mowi ?? a geth-back ??

martw się o siebie, ja mam dwóch synów a jak będzie na starość to nikt nie wie

jedna afera nie zwalnia z odpowiedzialności drugiej

Opublikowano
50 minut temu, witejus napisał(a):

W udawaniu głupka tylko jeden huba się może równać z tobą.CHOĆ WY NIE UDAJECIE ,WY NIMI JESTEŚCIE.

Ty nawet udawać nie musisz, tak oczadzonych pisem jak ty to już coraz mniej.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał(a):

Oczywiście, że nie łożył. Teraz powinien pokryć koszty dps. Ten papier został spisany tylko dlatego, że alfons wyprowadzał się do wawy.

Został spisany na życzenie jerzego i nawrocki się zgodził .

pewnie pokryje

Opublikowano (edytowane)

I dlatego mieszkanie oddaje cwaniaczek bo jak tamten będzie długo żył w tym dps ie to mieszkanie dps zje. Tylko, ze ewentualne oddanie mieszkania nie cofnie tego co podpisał. Chciał mieć dupochron jak szedł do IPN a teraz go dupochron w d*pę kopnie.

Mało że nie będzie prezydentury to jeszcze grozi wyrok a z biznesu tez mogą wyjść straty. Debil i tyle.

A wystarczyło cicho siedzieć w tym IPN ie był by spokój, mieszkanie itd.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Pomyśl cżłowieku zanim coś napiszesz .

Będzie żył 150 lat 😄

Ten papier potrzebny bł jerzemu a nie nawrockiemu . Jakie korzyści miałby nawrocki z tych zobowiązań które złożył ?😂

Za te 600zł z mops to ten jerzy dawno już by zmarł z głodu

Taki debil że zawarł to w akcie notarialnych zgodnie z obowiązującymi przepisami

Ja wiem, że dla ciebie są tacy wiarygodni co najpierw są przeciw budowie ogrodzenia na granicy i chcą ją rozbierać  czy budowie cpk a teraz są za 😂. To są godni zaufania ludzie 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

nie wiem czy odda te chałupę .. bo prokurator zarządził już kontrolę księgi wieczystej a to raczej blokuje już jakiekolwiek ruchy do wyjaśnienia sytuacji prawnej 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, racyl napisał(a):

Pomyśl cżłowieku zanim coś napiszesz .

Będzie żył 150 lat 😄

Ten papier potrzebny bł jerzemu a nie nawrockiemu . Jakie korzyści miałby nawrocki z tych zobowiązań które złożył ?😂

Za te 600zł z mops to ten jerzy dawno już by zmarł z głodu

Ja myślę ty nie. DPS od kwietnia 2024, mieszkanie za opiekę. Nawrocki zobowiązuje się pokryć koszty utrzymania. To sobie policz za rok za dps. Już jest kilkadziesiąt tys do tyłu. Jak pan Jerzy się wkur i pożyje z 5 lat to zje mu to mieszkanie jak nic. I jakiś płot na granicy ci nie pomoże.

Nawrocki miał takie korzyści, ze jak szedł na stołek to miał dupochron, że chatę wziął za opiekę i że się z niej wywiązuje. Po co Jerzemu taki papier? Jeszcze żeby nie wyszło, że podpis nie Jerzego. Przecież to gołym okiem widać czyje interesy zabezpiecza to pismo. No ale właśnie to trzeba myśleć. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Został spisany na życzenie jerzego i nawrocki się zgodził

Nie no spoko.  A gdzie niby  jerzy miał pokazać ten dokument? To po pierwsze, a po drugie: przecież to alkoholik. On patrzy za flaszką a nie za jakimś papierem.

Opublikowano

Pewnie Nawrocki czy jego sztab pokazał to pismo by się bronić, że się opiekował a Jerzy potwierdził ale znowu strzelili sobie w kolano bo teraz za dps trzeba będzie płacić bo się przyznał, że podpisał, że będzie ponosił koszty. Idioci orzą się bezlitości.

Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Został spisany na życzenie jerzego i nawrocki się zgodził .

pewnie pokryje

A żeby jeszcze się nie okazało, że jerzy nic o tym dokumencie nie wie.

Opublikowano
19 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A żeby jeszcze się nie okazało, że jerzy nic o tym dokumencie nie wie.

W tym dokumencie nie ma interesu nawrockiego . Żadnej korzyści z tego nie odniósł

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja obstawiam że okaże się że to gangus fałszował te dokumenty na swoje potrzeby ..

Taki z niego gangus, sutener jak z ciebie

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ja myślę ty nie. DPS od kwietnia 2024, mieszkanie za opiekę. Nawrocki zobowiązuje się pokryć koszty utrzymania. To sobie policz za rok za dps. Już jest kilkadziesiąt tys do tyłu. Jak pan Jerzy się wkur i pożyje z 5 lat to zje mu to mieszkanie jak nic. I jakiś płot na granicy ci nie pomoże.

Nawrocki miał takie korzyści, ze jak szedł na stołek to miał dupochron, że chatę wziął za opiekę i że się z niej wywiązuje. Po co Jerzemu taki papier? Jeszcze żeby nie wyszło, że podpis nie Jerzego. Przecież to gołym okiem widać czyje interesy zabezpiecza to pismo. No ale właśnie to trzeba myśleć. 

myślisz ? 😄

Najpierw umieszczają w dps a potem szukają sponsora . Przez rok czasu jak widać im się nie spieszyło

Zabezpiecza interesy nawrockiego po 4 latach od podpisania aktu notarialnego ?😄

W akcie notarialnym z 2017r nie ma ani śłowa o opiece

Oswiadczenie to co dzisiaj ujawnili jest z 2021.

Trzeba trochę chronologii i myślenia zachować

Sprzedaj coś za ustaloną kwotę a potem za 4lata żądaj dopłaty czy innej rekompensaty 😄

17 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to jest dokument do dps że niby sie opiekuje ...więc interes miał ,mało tego to kłamstwo 

Ale to się kupy nie trzyma bo w 2021r nawrocki już miał to co chciał od 4lat

Już można uznać że jerzmu na tym zależało żeby pokazać ten świstek w MOPS żeby nie wylądować w dps

Edytowane przez racyl