Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Interia pokazała, nie Nawrocki.

Nooo to teraz Interia będzie musiała łożyć na Pana Jerzego opiekę. Kto pokazał, ten ma problem.😂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

To i tak nic by nie dało, skoro nie ma potwierdzenia na obiecywaną pomoc. Brak dowodów na łożenie na utrzymanie. Dps dostał przelew?

5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No to tym bardziej, jak ja bym miał taki papier i oskarżali by mnie o takie coś to od razu bym go pokazał ...

A paru obrońców alfonsa darło japy, że na papierze nic niema.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
23 minuty temu, racyl napisał(a):

Nie możliwe że nikt sobie w gdańsku nie zadawał pytań co to jest amber gold .

Przecie jak mu to było?a już wiem , niejaki Józef Bąk mówił że wszyscy wiedzieli że to lipa🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

To i tak nic by nie dało, skoro nie ma potwierdzenia na obiecywaną pomoc. Brak dowodów na łożenie na utrzymanie. Dps dostał przelew?

A paru obrońców alfonsa darło japy, że na papierze nic niema.

Papier jest 2021r a mieszkanie przekazał ostatecznie w 2017r.

Jakby był takim sk***ysynem to po co miałby podpisywać takie zobowiązywania 4lata po przejęciu mieszkania

38 minut temu, jacek1296 napisał(a):

No i znalazło się oświadczenie alfonsa o zobowiązaniu do łożenia na utrzymanie jerzego datowane na kilka dni po objęciu przez alfonsa stanowiska szefa ipn.

Może Jerzy chciał się zabezpieczyć jak dowiedział się że Nawrocki będzie w ipn w warszawie ?

tu innego sensu tego dokumentu nie widzę

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Jakby był takim sk***ysynem to po co miałby podpisywać takie zobowiązywania 4lata po przejęciu mieszkania

Tu nie chodzi o żadne mieszkanko, opiekę, chodzi o obrzucenie gównem, zochydzenie i najlepiej by Nawrocki wycofał się z wyborów.

Druga opcja, a może nawet jest to pierwsza opcja, Tusek planuje przeprowadzić wariant rumuński, gdyby Nawrocki zdobył dużą przewagę nad tęczowym.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Najlepszy jest doktor habilitowany prawa Bodnar który ma od 12 lat mieszkanie w księdze wieczystej a nie wykazał tego w oświadczeniu .

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

No to tym bardziej, jak ja bym miał taki papier i oskarżali by mnie o takie coś to od razu bym go pokazał ...

A łożył na to utrzymanie? Dlaczego zatem Jerzu klepał na całą okolicę, że bieduje? A może łożył mopsem? To jednak nie jest ustawka ABW? Celem była nieruchomość za jakieś dwadzieścia koła a jak to sobie oni wyreżyserują teraz to mało istotne. Przynajmniej dla mnie.

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

A łożył na to utrzymanie? Dlaczego zatem Jerzu klepał na całą okolicę, że bieduje? A może łożył mopsem? To jednak nie jest ustawka ABW? Celem była nieruchomość za jakieś dwadzieścia koła a jak to sobie oni wyreżyserują teraz to mało istotne. Przynajmniej dla mnie.

Klepał bo chciał żeby dzieci się nad nim zlitowały

Z resztą próbował się z nimi kontaktować przez Faceboka

Opublikowano
racyl napisał:

Po za tym jakby ten jerzy trafił na prawdziwego wyłudzacza mieszkań to aż 12 lat by w tym mieszkaniu nie mieszkał.

Prawdziwy wyłudzacz mieszkań... Nie twierdzę, że tak było ale czasem lokuje się ludziom po sąsiedzku podobnych squatersów. Jerzy mi pasuje na takiego oswojonego co na zawołanie szcza z kolegami po klatkach. Ale tam... Kiedy się okaże, że Nawrocki dokarmiał milion głodnych dzieci Romana za pierwszego PO?

Opublikowano

Że też tego Mateckiego jeszcze z miesiąc na dołku nie potrzymali. Teraz takie głupoty gada

https://vm.tiktok.com/ZNd6nEbPV/

Z tiktaka usuwają filmy jeśli ktoś poda kim był zamachowiec z UW...

Opublikowano
30 minut temu, DTaras napisał(a):

A łożył na to utrzymanie?

Oczywiście, że nie łożył. Teraz powinien pokryć koszty dps. Ten papier został spisany tylko dlatego, że alfons wyprowadzał się do wawy.

Opublikowano

@mirro obiło mi się o uszy że mercedes ml zwany menel powróci. Znów wczoraj KE oświadczyła, że nie będzie kar za emisje dla producentów aut. Może byc, choć nie musi patrząc na oferowane motory, to dla Ciebie dobra informacja. Stawiam, że będzie dostępny jakiś przykastrowany AMG a może normalny nawet...

• Thanks 1
Opublikowano

jednego zycze pis-owcom -zeby wasze dzieci tak sie wami opiekowaly po zapisie jak alfons gangusem..

ee.wy dzieci nie macie .sorry bedziecie umierac w samotnosci w dps-ie.

10 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Czym się różni prawica od lewicy 🤭😁

slyszales o ordo juris ?? 

8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ale to nie ja mam wygląd barowy 

wiem ty wygladasz jak rudolf czerwononosy.

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Dalej to jest legalne , wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "renta hipoteczna" i wyskakuje

Tylko tam zdaje się trzeba mieć ukończone 65lat i jakieś mieszkanie na siebie

Amber gold było z gdańska matecznika PO i tak się rozlało na całą polskę a platfusy niby nic o tym nie wiedziały jak on działa

slyszales o skok-ach ?? wolomin cos ci to mowi ?? a geth-back ??

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...też oglądam Polsat...

...no kłamczuszek...

do roboty sie bierz a nie glupoty ogladaj a potem watpisz w swojego najwyzszego prezesa..

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

jednego zycze pis-owcom -zeby wasze dzieci tak sie wami opiekowaly po zapisie jak alfons gangusem..

ee.wy dzieci nie macie .sorry bedziecie umierac w samotnosci w dps-ie.

Ciebie też to może spotkać, nie życz drugiemu co tobie nie miłe, cieciu.

Opublikowano
4 minuty temu, witejus napisał(a):

Ciebie też to może spotkać, nie życz drugiemu co tobie nie miłe, cieciu.

sam widzisz ze to jest sk***ysynstwo.. nawet  taki zaklamany piwniczak .

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ano...

Gnój wywalam...

Może być taka robota?

tez by pasowalo po zimie z kurnika wyrzucic ale zimno jest..

telefon masz do widel trytytkami przywiazany czy srebrna tasma ??😂

• Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, witejus napisał(a):

Tu nie chodzi o żadne mieszkanko, opiekę, chodzi o obrzucenie gównem, zochydzenie i najlepiej by Nawrocki wycofał się z wyborów.

Druga opcja, a może nawet jest to pierwsza opcja, Tusek planuje przeprowadzić wariant rumuński, gdyby Nawrocki zdobył dużą przewagę nad tęczowym.

Ale ci we łbie namieszali. Tusk ABW kazali Batyrowi kłamać o mieszkaniach kazali mu dziadka przekręcić i to ich wina. Musiałeś się zdrowo ebnąć.

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

sam widzisz ze to jest sk***ysynstwo.. nawet  taki zaklamany piwniczak .

tez by pasowalo po zimie z kurnika wyrzucic ale zimno jest..

telefon masz do widel trytytkami przywiazany czy srebrna tasma ??😂

Przerwa techniczna...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v