Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

racyl to już nic nie da. Zesraliście się z tą kampanią. Macie głupka za kandydata co sam się pogrążył. Kumpel wielkiego bu za taki numer siedzi.

Edytowane przez hubertuss
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Nie jak by chciał tylko jak by był mądry. Przecież ten cymbał sam zaczął o tych mieszkaniach.

To tak jak te wszystkie wpdaki pozostałych, miało byc dobrze a wyszło inaczej

Opublikowano (edytowane)

gangus jest skończony ...przegra wyleci z roboty i żonka to samo i prokurator i sąd na głowie ...żeby takiego na kandydata wystawić to trza być durniem 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

który bezprawnie się uwłaszczyli na komunalnym mieniu ....a że jest głupcem to jeszcze się tym chwalił i twierdził że jest jak każdy zwykły Polak złodziej 🤣🤣🤣🤣🤣

Najpierw to trzeba było dostać to mieszkanie a zwłaszcza takiemu jerzemu jakoś to wyjątkowo łatwo poszło

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

racyl to już nic nie da. Zesraliście się z tą kampanią. Macie głupka za kandydata co sam się pogrążył.

Ty tak poważnie??🤔 Wszystko ok?🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

gangus jest skończony ...przegra wyleci z roboty i żonka to samo i prokurator i sąd ...żeby takiego na kandydata wystawić to trza być durniem 😲

Każdy jeden cie wydyma. pytanie tylko w jakim stopniu

Opublikowano
hubertuss napisał:

Karolek już się osrał. Oddaje mieszkanie bo załapał, że kumpel jego kumpla Wielkiego BU za podobny numer wyłudzenia mieszkania siedzi. Gamoń jeszcze sam przyznał, ze okłamał notariusza bo powiedział, ze zapłacił całość a potem, że w ratach i na nic nie ma dowodów. Przegrane wybory to może być najmniejszy jego problem w tej sprawie jak wszystko to dokładnie prześledzi prokuratura. Żona tez może mieć problem bo brała udział w szwindlu.

Ale to nic nie zmienia, że teraz odda...

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

mnie nie wydyma bo ja wybieram takiego co was będzie dymal nie mnie🤣

No to jesteś lepszy sort bo nawet nie wiesz kiedy cię wydyma 😄

Opublikowano
racyl napisał:

Każdy jeden cie wydyma. pytanie tylko w jakim stopniu

Noo to teraz, skoro Nawrocki robi to co wszyscy w sensie sposobu na mieszkanie, czyli samodzielny nie jest, to jaki to będzie prezydent? Jaki to wiadomo. Poco. Poco to będzie prezydent?

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

To tak jak te wszystkie wpdaki pozostałych, miało byc dobrze a wyszło inaczej

A co kogo pozostali obchodzą Batyr nawywijał, że pachnie to co najmniej śledztwem prokuratora jak nie wyrokiem. I to jeszcze sam się wsypał. Najpierw zaczął o mieszkaniach a potem mieszał się w zeznaniach

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ty tak poważnie??🤔 Wszystko ok?🤔

U mnie tak u was widać oczadzenie trzyma.

Teraz, DTaras napisał(a):

Ale to nic nie zmienia, że teraz odda...

No odda albo i nie odda. Jak Szydło dała nagrody kaczor kazał oddać i nie wielu oddało. Obatel oddał kasę wyłudzoną kabrioletem z UE ale i tak sąd czeka.

Opublikowano
racyl napisał:

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

który bezprawnie się uwłaszczyli na komunalnym mieniu ....a że jest głupcem to jeszcze się tym chwalił i twierdził że jest jak każdy zwykły Polak złodziej 🤣🤣🤣🤣🤣

Najpierw to trzeba było dostać to mieszkanie a zwłaszcza takiemu jerzemu jakoś to wyjątkowo łatwo poszło

No. Do tego żeśmy wczoraj nie dotarli. Juz po ptokach.

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

No to jesteś lepszy sort bo nawet nie wiesz kiedy cię wydyma 😄

gangus sam się wydymał to fakt ..no może czarodziej mu pomógł bo już widział że to trza kończyć 🤣🤣🤣

Opublikowano

Jerzy dostał jako słup mieszkanie, które potem musiał oddac w dozywociu. Tak się złożyło, że dostał Karol. Afera z tym mieszkaniem, w stosunku do warszawskiej z kamienicami to pikus! Jakos HG nikt nie pietnuje.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A ile ona mieszkań wyłudziła są jakieś dowody? Kaczyński jak był prezydentem Wawy to tez kamienice wyłudzali i on tez oddawał 130 letnim właścicielom. Kamienice place itd HGW jeszcze po nim blokowała.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Tutaj tak na prawd tez nie ma dowodow na wyludzenie. Dostał mieszkanie podpisane u notariusza, czyli legalnie. Jurek nic nie mowil , ze mu rece polamali, czy przystawili pistolet do glowy. Jak niby wyludzil? Rownierz HGW oficjalnie nic takiego nie zrobila, ale chyba nie ma watpliwosci ze wywalali ludzi z kamienic w "bialych rekawiczkach"!

• Haha 2
Opublikowano

no nie mogą wymienić na czarodzieja bo miliony na banery poszły i kto to teraz pozbiera i wymieni 🤣

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

PiS to jednak sekta, żeby bronić gangusa ...

Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

Jerzy dostał jako słup mieszkanie, które potem musiał oddac w dozywociu. Tak się złożyło, że dostał Karol. Afera z tym mieszkaniem, w stosunku do warszawskiej z kamienicami to pikus! Jakos HG nikt nie pietnuje.

Za wcześnie o tym pisać w ten sposób choć wczoraj niby dawałem Wam do zrozumienia, że do DPS to też nie tak chop chop chop... Tak, że warto wziąć na wstrzymanie jak ktoś ma za to beknąć...

Opublikowano
Teraz, Siedzacybyk napisał(a):

Tutaj tak na prawd tez nie ma dowodow na wyludzenie. Dostał mieszkanie podpisane u notariusza, czyli legalnie. Jurek nic nie mowil , ze mu rece polamali, czy przystawili pistolet do glowy. Jak niby wyludzil? Rownierz HGW oficjalnie nic takiego nie zrobila, ale chyba nie ma watpliwosci ze wywalali ludzi z kamienic w "bialych rekawiczkach"!

Skoro wszystko legalnie to dlaczego ma je oddać na fundację ?? xD

Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

Był czas że Kaczyński wsiadał na tym procederze do samolotu Prezydenckiego i leciał na tym do sejmu. Mielili wówczas Warszawę aby w tym mieście zmienić układ sił na własny. Takie rzeczy dzieją się w każdym zakątku kraju...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

Ale to już wszystko wiadomo a ty dalej wypierasz prawdę. Oni sami z sobą podpisali akt notarialny nie ma dowodów zapłaty. Nawrocki mówi, że płacił całość a potem, ze w ratach mówi ,ze za opiekę a potem, że normalnie sprzedał. A teraz się osrał i oddaje tylko oczadzony wyborca pisu nie rozumie, że to pachnie wałem. Kumpel wielkiego bu za taki numer siedzi. 

A co do HGW oddawała mieszkania kamienice palce tak jak Kaczyński Lech i tyle w temacie. 

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Teraz, Siedzacybyk napisał(a):

Skoro wszystko legalnie to dlaczego ma je oddać na fundację ?? xD

Ale wtedy musi przed wyborami aby gdy go wybiorą mógł się zawczasu ułaskawić. Jak odda mieszkanie z wadą prawną czy co gorsza z przestępstwa to ta fundacja zadowolona nie będzie...

hubertuss napisał:

A ile ona mieszkań wyłudziła są jakieś dowody? Kaczyński jak był prezydentem Wawy to tez kamienice wyłudzali i on tez oddawał 130 letnim właścicielom. Kamienice place itd HGW jeszcze po nim blokowała.

A bratu czasem się coś nie skapło przy tym?

• Like 1