Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

gangus ma testament ,potem ma akt kupna w którym poświadcza że zapłacił 120 tys a nie zapłacił ...no i jeszcze pracownica dps znalazła odręczna umowę o dożywocie ...wszystko jedna wielka lipa... i taki gangus kandyduje na prezydenta ..no takiego cyrku jeszcze nie było 🤣

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

ponoć gangus był przewodniczącym rady osiedlowej w tym czasie ...więc znał ofiarę i jej sytuację 

O masz. To nawet jak sam ten testament napisał sądu nie będzie się chciało biegłych powoływać dla medalu. Nawet nie może tego robić. Prokurator by mógł ale ten nie będzie widział osoby z uszczerbkiem bez solidnego uzasadnienia tego nie ruszy. To nie jest pierwszy Pan Jerzy zrobiony na te, że tak ujmę, wrotki.

Opublikowano
14 godzin temu, jarecki napisał(a):

Bierzesz jakieś leki ?

Senyrzyn 6 mieszkań  Jakubiak 3 , Nawrocki 2 Trzaskowski też , połowa tego forum też ma po kilka ....

Chciałeś dobrze i znowu się ośmieszyłeś. Zapomniałeś o Kropiwnickim o posłance pis od faka oni mają miliony w mieszkaniach. Ale żadnego nie wyłudzili i nie olali staruszka. Ludzie inwestują w mieszkania ale po pierwsze nie wszyscy wyłudzają je. Po drugie nie wszyscy kłamią, że mają jedno że zapłacili całość a potem, że płacili w ratach, że umowa na opiekę do śmierci a potem, że jednak tylko kupna bez zobowiązań. Przecież to co robi Nawrocki i jego sztab to kabaret oni sami się pogrążają mówiąc co raz inaczej.

3 godziny temu, racyl napisał(a):

Jak tak czytam te twoje posty to głosujesz na kogoś tylko dlatego że on ładnie wygląda i ładnie mówi

Do wyborów wszystkie obietnice, pogadanki na spotkaniach wyborczych są w realnym świecie a po wyborach w idealnym jak dzwoniący do hołowni lekarz 😂

Nie masz co się łudzić nikogo nie posadzą bo oni wiedzą jak to robić zgodnie z prawem

Jak by tak było był bym za Mentzenem. Co do obietnic każdy rząd jakieś realizuje. Tylko po pierwsze nie są to jakieś rewolucje w kraju. Nie czynią ludzi szczęśliwymi i bogatymi. A po drugie wyborca pisu nigdy nie zobaczy, ze Tusk coś zrealizował bo nie. A już pomimo nie przychylności Dudy coś tam zrealizowali. Ale dla ciebie pewnie nic bo tak i tyle.

Co do wsadzania nie wszyscy robili zgodnie z prawem. Czarnek był chytrzejszy i pozmieniał sobie przepisy zanim zaczął rozdawać. Odpowiedzialności może uniknąć. Ale że biorący byli głupcami i nie wywiązywali się to część kasy wróci do ministerstwa. Ci od Ziobry byli pewniejsi siebie Morawiecki też przepisów nie zmieniali i oni łamali prawo.

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Mam w d*pie mieszkanko Nawrockiego, czy kupił czy nie, ważne by dupiarz nie wygrał

Będziesz więc wył 1 czerwca. Bo taki idiota i sztab głupców mu towarzyszący nie ma szans wygrać. Raz mówi, ze kupił a potem, że dostał za opiekę raz zapłacił całość potem w ratach najpierw się opiekował a potem nie wiedział gdzie podopieczny jest. To tylko głupi na głupiego zagłosuje.

Opublikowano (edytowane)

pewne że nie pierwszy zrobiony ale za to pierwszy zrobiony przez kandydata na prezydenta 🤣...testament, akt i umowa dożywocia na jedną chałupę i wszystko śmierdzi lipa 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

gangus ma testament ,potem ma akt kupna w którym poświadcza że zapłacił 120 tys a nie zapłacił ...no i jeszcze pracownica dps znalazła odręczna umowę o dożywocie ...wszystko jedna wielka lipa... i taki gangus kandyduje na prezydenta ..no takiego cyrku jeszcze nie było 🤣

Wszystko w normie. Jak na standardy pewnych kręgów. 😉

Bogdan_ja napisał:

pewne że nie pierwszy zrobiony ale za to pierwszy zrobiony przez kandydata na prezydenta 🤣

Tam, na końcu nie bez powodu są wrotki a nie sanki kolego...

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Chciałeś dobrze i znowu się ośmieszyłeś.

akurat wpis o mieszkaniach był ogólny i bardziej na mysli miałem ile ludzi wynajmuje skoro wielu obywateli  ma po kilka mieszkań .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Wpis jako komentarz do mojego psota w którym nic nie wspominałem bym miał pretensje, ze ktoś ma kilka mieszkań. Nawrocki też może mieć kilka. Tylko niech powie prawdę. A nie co dzień inna wersja. Teraz on i jego sztab sami się niszczą 

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wpis jako komentarz do mojego psota w którym nic nie wspominałem bym miał pretensje, ze ktoś ma kilka mieszkań. Nawrocki też może mieć kilka. Tylko niech powie prawdę. A nie co dzień inna wersja. Teraz on i jego sztab sami się niszczą 

no i wyjasnione 

Opublikowano

a propo Nawrockiego to taki system jest ostatnio popularny i w ubiegłym tygodniu były ostrzezenia o takim systemie wyłudzania , podpisuje sie akt notarialny u notariusza a kasa przelewm który nie przychodzi chyba był problem poruszany w ,, państwo w państwie '' lub w innym takim programie 

Opublikowano

Co do motocykli to FZ1 się na majówkę przejechałem. Z 2004 roku. Ależ to fajne... Tylko jak kupie to chu wie gdzie trzymać żeby się niepowołane osoby nie dowiedziały. I tak zawsze dupa z tyłu. Jeszcze kiedyś się napalałem na FJR1300. Zarąbiście wygodny.

Opublikowano (edytowane)

Wiele miast ma z tym procederem problemy i blokują przejmowanie mieszkań komunalnych nawet przez rodziny. Mi się wydaje, że taka ustawa jest potrzebna. Zakaz przejęcia. Mieszka zameldowany umiera i mieszkanie trafia do puli miasta. A nie do rodziny znajomych a dziadek babcia do dpsu. Miasto traci kasę na mieszkaniu a potem jeszcze łoży na staruszków. Ewentualnie rodzina zobowiązuje się do opieki i pokrycia kosztów i aż do śmierci mieszkanie jest tego zabezpieczaniem i jest w posiadaniu miasta a dopiero po śmierci rodzina tylko rodzina może je uzyskać. N a własność lub na ponowne prawo mieszkania do śmierci kolejnego lokatora. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, DTaras napisał(a):

Co do motocykli to FZ1 się na majówkę przejechałem. Z 2004 roku. Ależ to fajne... Tylko jak kupie to chu wie gdzie trzymać żeby się niepowołane osoby nie dowiedziały. I tak zawsze d*pa z tyłu. Jeszcze kiedyś się napalałem na FJR1300. Zarąbiście wygodny.

Fz1 jest bardzo fajne, FuJaRa to już taki typowy sport-touring, jak Hayabusa.

Moja FZ8 to FZ1 tylko silnik mniejszy, zamiast 150KM ma 110KM.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Image

całkowicie zmyślony przepis

żadnych zahamowań nie mają, uczniowie ubeków

„zabił staruszka i zakopał w lesie”

"no dobra, nie zabił, ale wyłudził mieszkanie i porzucił”

„dobra, nie zabił i nie wyłudził, ale zapłacił w ratach”

zaczynają się już kończyć opcje :D 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

.mało tego w dniu sporządzenia owego testamentu nie posiadał nic 🤣🤣🤣🤣

Yyyyyy bo to taka umowa przedwstepna była, że jak kiedyś by coś posiadał, to wszystko i tak parzekazuje Nawrockiemu.🤣

Opublikowano
9 minut temu, nie napisał(a):

no dobra, nie zabił, ale wyłudził mieszkanie i porzucił”

Nie porzucił, tylko nie zastał w miejscu dotychczas zajmowanym, czyli w tym mieszkaniu. Trochę postał na klatce ale że dalej gościu się nie pokazał, to stwierdził że jest git i szukac go nie zamierza.Pewnie się spakował i pojechał odpoczywać na Hawaje.

Opublikowano

po co miał go szukać? 

32 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Ciekawa będzie debata 12. Mentzen poczuł krew i zerwał pakt o nieagresji z Nawrockim. Inni też dołożą swoje i bye bye druga rundo.

mokry sen impotenta :D 

„Nie ma żadnych podstaw prawnych, żeby sprawdzać publicznie prywatne życie Karola Nawrockiego i czy postąpił moralnie czy też nie zakupując kawalerkę w Gdańsku” – Krzysztof Bosak, wicemarszałek Sejmu.