Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Skąd wiesz czy katolik?

Na bank to katolik co konwertował na Islam. A teraz wkroczył na ścieżkę dżihadu. Tylko mu nie pykło, szans na 40 dziewic jakoś nie widzę.🤣

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

swoje doswiadczenia ze szpitala to zachowaj dla parobka i urbana.

3 godziny temu, nie napisał(a):

cham zamiast przeprosić to jeszcze się odszczekuje

a co to za ekspert ?? poodbny jak kwasniewski od sawuar-wiwru ??

2 godziny temu, Roman176 napisał(a):

ale to żyd dlatego nie 

?? mozesz to przetlumaczyz z pijanskiego na nasz ??

1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Lekarz nie żyje, pięknie się tam bawicie, a to nożownik doktora zadźga, a to maczetą zarąbią chłopaka, a to Polska A właśnie, a ty mnie ciulu od scyzoryków wyzywasz.

polglowku przeczytales artykul ??

Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Tym bardziej że Nawrocki nie należał do PiSu i nawet za czasów PO już pracował w IPN a Trzaskowski całe swoje polityczne życie był w PO

Lepiej nie drąż tego tematu bo podobno ten co zabił to był z Jędrzejowa przynajmniej tak twierdzi obywatel Polski A a to tam już blisko Kieleckich scyzoryków 🤣

kolejny tytan wsiowo-pisowskiego intelektu...

Opublikowano
38 minut temu, jacus napisał(a):

swoje doswiadczenia ze szpitala to zachowaj dla parobka i urbana.

a co to za ekspert ?? poodbny jak kwasniewski od sawuar-wiwru ??

?? mozesz to przetlumaczyz z pijanskiego na nasz ??

polglowku przeczytales artykul ??

Chłopie takiego pajaca i wieśniaka jak ty tutaj na forum nie ma,idź sie wytarzaj w tej kupie gnoju co masz na swojej posesji obok okna.Wiem, wiem wdychanie obornika 24 h na dobę szkodzi-wspolczuje, ludzie poszli do przodu  a ty dalej żyjesz w tym syfie.. wiem że boli,że inni się rozwijają a ty dalej 100 lat za mu.zynami ale to jest tylko i wyłącznie twoja wina,twojej niezaradności i beznadziejności obywatelu Polski Ź...

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Chłopie takiego pajaca i wieśniaka jak ty tutaj na forum nie ma,idź sie wytarzaj w tej kupie gnoju co masz na swojej posesji obok okna.Wiem, wiem wdychanie obornika 24 h na dobę szkodzi-wspolczuje, ludzie poszli do przodu  a ty dalej żyjesz w tym syfie.. wiem że boli,że inni się rozwijają a ty dalej 100 lat za mu.zynami ale to jest tylko i wyłącznie twoja wina,twojej niezaradności i beznadziejności obywatelu Polski Ź...

nie spinaj sie bo bedziesz musial do polski a jechac na kuracje, a kolejne ofiary wsrod lekarzy nie sa potrzebne.

wszyscy wyborcy pis-u maja problemy psychiczne ??  

po co wdychasz ten obornik 24 ha na dobe ??? nie moglbys sobie odpoczac chwile ?? 

ogarek-nie pamietasz jak sie gazeta urbana nazywala ?? a potem moze skojarzysz z jedny swirem pis-owskim.

Opublikowano
4 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

A co w Jakubiaku nie podoba Ci się? 

A co się może w nim podobać? 100% janusz wujek na weselu zawsze najmądrzejszy chłopskorozumowiec...  Jakubiak nie ma rozwiązań na problemy. On rzuca hasła i nazywa to odpowiedziami na problemy. Bzdura kompletna, chłopski rozum opanował do perfekcji. A hitem było jego rozwiązanie problemów mieszkaniowych. Co prawda on dostał mieszkanie na start, ale ty masz zostać deweloperem, inwestorem, budowlańcem i prawnikiem w jednym. Znajdź sobie 10 osób i zbudujcie blok 😆 Gdzie widzisz problem? A jak zbudujecie 20 mieszkań to jeszcze sobie sprzedacie z zyskiem. 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

nie spinaj sie bo bedziesz musial do polski a jechac na kuracje, a kolejne ofiary wsrod lekarzy nie sa potrzebne.

po co wdychasz ten obornik 24 ha na dobe ??? nie moglbys sobie odpoczac chwile ?? 

ogarek-nie pamietasz jak sie gazeta urbana nazywala ?? a potem moze skojarzysz z jedny swirem pis-owskim.

ja pamiętam jak pisałeś że byłeś w szpitalu ...i jest pewne że był to psychiatryk 🤣

jeśli ty myślisz że takie zwidy ci pomogą to jesteś głupcem i nic więcej 🤪

Opublikowano
W dniu 28.04.2025 o 20:13, mirro napisał(a):

Zaiste dla męża sprawiedliwego a podążającego drogą Boga, to trud niezbyt wielki. Albowiem nie on idzie na patrol a wiodą go słowa proroka i nagroda przygotowana przez Pana.

Cały Koran przed misjami studiowałeś czy tylko część 🤔 ?

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla mnie Braun czy Zandberg to osoby które nie powinny mieć jakichkolwiek szans na bycie prezydentem tego kraju.

Zandberg dlaczego na nie ?

2 godziny temu, jacus napisał(a):

O właśnie a ta twoja osada to ile liczy chałup :ph34r: ? To już peryferie Krakowa czy rynek główny 🤣 ?

Opublikowano
18 minut temu, jacus napisał(a):

Ha?co to takiego?24 hektary?współczuję okno otworzysz śmierdzi,ubrania powiesisz śmierdzi a ile tam much w tym domu u  ciebie? w końcu muchy ciągnie do gówna...co byś nie napisał to tego co jest u ciebie nie da się ,,Od zobaczyć,,

2 minuty temu, dsbh napisał(a):

Przecież to lewak i do tego komunista

Opublikowano

Cały Koran przed misjami studiowałeś czy tylko część 🤔

O właśnie a ta twoja osada to ile liczy chałup :ph34r: ? To już peryferie Krakowa czy rynek główny 🤣 ?

kłokoczyn .... wiocha oddalona kilkadziesiąt kilometry od Krakowa 🤣🤣🤪🤪

nora pod wałem wiślanym na terenie zalewowym gdzie nikt nie chce zostać 🤣

Opublikowano
12 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Jeżeli dobrze pamiętam to Tomasz popierał by Senyszyn a to również Lewica jak Zandberg. W sumie to muszę się chyba przyjrzeć dokładniej z ciekawości programom Biejat, Senyszyn i Zandberga.

9 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

kłokoczyn .... wiocha oddalona kilkadziesiąt kilometry od Krakowa 🤣🤣🤪🤪

nora pod wałem wiślanym na terenie zalewowym gdzie nikt nie chce zostać 🤣

Poczekam na odpowiedź Jacusia 😛.

Opublikowano

kilkadziesiat ??? wiem ogarek  ze twoja sala w psychiatryku, nie sluzy do nauki geografii ale lepiej sprawdz..

32 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja pamiętam jak pisałeś że byłeś w szpitalu ...i jest pewne że był to psychiatryk 🤣

jeśli ty myślisz że takie zwidy ci pomogą to jesteś głupcem i nic więcej 🤪

co ja poradze ze kazdy szpital ci sie kojarzy z tym w ktorym masz karte stalego klienta.

19 minut temu, dsbh napisał(a):

Cały Koran przed misjami studiowałeś czy tylko część 🤔 ?

a twoja ??wstydzisz sie nawet nazwy podac  🤣

18 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Ha?co to takiego?24 hektary?współczuję okno otworzysz śmierdzi,ubrania powiesisz śmierdzi a ile tam much w tym domu u  ciebie? w końcu muchy ciągnie do gówna...co byś nie napisał to tego co jest u ciebie nie da się ,,Od zobaczyć,,

wspolczuje twojemu losowi ...nic dziwnego ze ci mozg sie zlasowal ,jelsi nie robisz nic innego niz wachasz gowna..nawet po kleju bys mial mniej zryty baniak.

nie chcialbys wspomoc  ogarka przy zmianie pampersow ?? tam dopiero smierdziec musi..

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jacus napisał(a):

kilkadziesiat ??? wiem ogarek  ze twoja sala w psychiatryku, nie sluzy do nauki geografii ale lepiej sprawdz..

co ja poradze ze kazdy szpital ci sie kojarzy z tym w ktorym masz karte stalego klienta.

wspolczuje twojemu losowi ...nic dziwnego ze ci mozg sie zlasowal ,jelsi nie robisz nic innego niz wachasz gowna..nawet po kleju bys mial mniej zryty baniak.

nie chcialbys wspomoc  ogarka przy zmianie pampersow ?? tam dopiero smierdziec musi..

Oj widzę że już nie ma żadnych argumentów wszyscy cię przejrzeli i teraz bronisz się przez atak odpisując tym samym...co zrobisz sam jesteś kowalem własnego losu jedyne co to mogę wysłać tobie tylko to...

Nie wyszło ci w życiu nie wyszło...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

Nazwy ci nie podam bo nie o to chodzi ale w przeciwieństwie do ciebie nie wstydzę się że mieszkam na wsi a skoro wyzywasz wszystkich od wsioków to pewnie mieszkasz w centrum :ph34r:. Moja wieś liczy w tej chwili ok. 40 domów a twoja metropolia ?

17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo to lewacki poyeb, tak samo jak Braun to prawacki poyeb.

Czyli mówisz Senyszyn czy Biejat na tak a Zandberg na nie ?

Opublikowano

Nazwy ci nie podam bo nie o to chodzi ale w przeciwieństwie do ciebie nie wstydzę się że mieszkam na wsi a skoro wyzywasz wszystkich od wsioków to pewnie mieszkasz w centrum :ph34r:. Moja wieś liczy w tej chwili ok. 40 domów a twoja metropolia ?

Jego 380 osób 30 km od Krakowa

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Jego 380 osób 30 km od Krakowa

To przeliczając to na Kartę Dużej Rodziny :ph34r: wychodzi 76 domów. A jacuś mieszka w 78, dobrze liczę 🤣.

@jacus to faktycznie w przeciwieństwie do mojej, twoja to metropolia 😁.

Opublikowano
9 minut temu, dsbh napisał(a):

Zandberg to taka maksymalna lewackość, już Senyszyn czy Biejat lepsze, tak samo jak mniejszym złem jest Memcen czy Jakubiak w porównaniu z Braunem.

Opublikowano

Według mnie Jakubiak jest bardziej rozgarnięty od Mentzena. Biejat słuchając jej wypowiedzi to jeszcze nie to. Senyszyn już była. Zandbergowi tak bardzo dokładnie się nie przyglądałem. Trzeba to nadrobić.

I jacuś sobie poszedł i po zabawie 😁.

Opublikowano
21 minut temu, dsbh napisał(a):

tak to centrum ale złomowiska ...metropolia pod krakowska 🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240823-153854 (2) (1) (1).png

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał(a):

Według mnie Jakubiak jest bardziej rozgarnięty od Mentzena. Biejat słuchając jej wypowiedzi to jeszcze nie to. Senyszyn już była. Zandbergowi tak bardzo dokładnie się nie przyglądałem. Trzeba to nadrobić.

I jacuś sobie poszedł i po zabawie 😁.

Nie wywołuj wilka z lasu...wróci nie bój się on zawsze wraca....

• Haha 2