Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeżywacie losy pisu jak stonka wykopki. Zastanówcie się lepiej i ruszcie szare komórki jak je macie  kogo wybrać żeby ten kraj odbudować i postawić na nogi.

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przecież Pan Karol Nawrocki wygra ....w drugiej turze...

Wyborcy Mentzena później oddadzą na niego głos.

Chyba logiczne że jak dojdzie do 2 tury z bonżur em to ma szanse wygrać. 

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

czolem wiejskiej polsce.

Czołem klimatycznym, podmiejskim przedmieściom. Pomyślnych wiatrów by oddychać się dało.

Opublikowano

nie jestes na czasie-macie czujniki czystosci powietrza ?? sprawdz czasami .mozesz sie zdziwic.

wiatr od wschodu -nie wiem czy on kiedykolwiek byl pomyslny ??

22 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Przeżywacie losy pisu jak stonka wykopki. Zastanówcie się lepiej i ruszcie szare komórki jak je macie  kogo wybrać żeby ten kraj odbudować i postawić na nogi.

przeceniasz role prezydenta ..

nawet alfons nie sprawi ze mlode kobiety przestana uciekac do miast..

• Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Myślę że jak przyjdzie dżin wyborów to Pan Sławomir mocno się ździwi.

To nie jest sprawny polityk, dużo mu brakuje do polityka pokroju Bosaka.

Różnica między nimi jest taka że Pan Sławomir jest słabo przekonujący, kiepski mówca, brakuje porwania tłumu. Ale ma jeden duży plus, osiągnął coś w życiu, nie pasł się za publiczne pieniądze. Natomiast Pan Krzysztof potrafi się wypowiedzieć na każdy temat, jest doświadczonym politykiem, ale jest też dzieckiem polityki, nie osiągnąl żadnego sukcesu gospodarczego.

Do tego jeszcze te dwie Panie ze świecznika konferencji wypowiedziały się w sprawie aborcji. I wychodzi że są przeciw, ale do czech to pewnie na wycieczkę by pojechały. Na domiar złego po następnych wyborach prawdopodobnie trzeba będzie się zdecydować na koalicję z którąś ze stron, inaczej mogą nie utrzymać stołków. 

21 minut temu, jacus napisał(a):

...prosto w ręce lekarzy, inżynierów...

• Like 1
Opublikowano

nie warto marnować głosu na przegrywa który ma kilka %poparcia 

a Bosak to dupowlaz który włazi w deee PiSowi a i tak żadnej realnej koalicji z nikim nie jest w stanie zawrzeć żeby być u władzy ....totalny plankton polityczny bez wartość 🤣

Opublikowano
27 minut temu, Elon napisał(a):

Myślę że jak przyjdzie dżin wyborów to Pan Sławomir mocno się ździwi.

To nie jest sprawny polityk, dużo mu brakuje do polityka pokroju Bosaka.

Różnica między nimi jest taka że Pan Sławomir jest słabo przekonujący, kiepski mówca, brakuje porwania tłumu. Ale ma jeden duży plus, osiągnął coś w życiu, nie pasł się za publiczne pieniądze. Natomiast Pan Krzysztof potrafi się wypowiedzieć na każdy temat, jest doświadczonym politykiem, ale jest też dzieckiem polityki, nie osiągnąl żadnego sukcesu gospodarczego.

Do tego jeszcze te dwie Panie ze świecznika konferencji wypowiedziały się w sprawie aborcji. I wychodzi że są przeciw, ale do czech to pewnie na wycieczkę by pojechały. Na domiar złego po następnych wyborach prawdopodobnie trzeba będzie się zdecydować na koalicję z którąś ze stron, inaczej mogą nie utrzymać stołków. 

...prosto w ręce lekarzy, inżynierów...

Dokładnie jestem tego samego zdania Bosak byłby lepszym kandydatem i miałby realna szansę na wygraną z Nawrockim i druga turę no ale cóż w Konfederacji też mają swoje układy i układziki ...Mentzen jest taki bez emocji jeden wyraz twarzy może to przez tego Aspergera co niby ma...na druga turę już teraz nie ma szans 

Opublikowano
Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Jest w kim wybierać Panowie, więc wybierajcie mądrze. 

Kumpel dzwonił , znowu robią potkanie klasowe. Kazał wybrać jakie alkohole mają być do dyspozycji. Wybrałem mądrze - wódkę czystą.🤣

• Haha 5
Opublikowano
24 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Dokładnie jestem tego samego zdania Bosak byłby lepszym kandydatem i miałby realna szansę na wygraną z Nawrockim i druga turę no ale cóż w Konfederacji też mają swoje układy i układziki ...Mentzen jest taki bez emocji jeden wyraz twarzy może to przez tego Aspergera co niby ma...na druga turę już teraz nie ma szans 

Z takim myśleniem to w Polsce nic prędko się nie zmieni jeżeli będziecie bujać się między jednym szambem a drugim. 🤦‍♂️

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

nie jestes na czasie-macie czujniki czystosci powietrza ?? sprawdz czasami .mozesz sie zdziwic.

wiatr od wschodu -nie wiem czy on kiedykolwiek byl pomyslny ??

No gdzie tam .

U nas cykl dnia ciągle słońce wyznacza. Najgorzej mamy jak niebo zachmurzone bo ciężko czas określić.

Opublikowano

nie ma to jak kupa gnoju w czerwcu na podwórku i wypływające fekalia ...żaden wiatr nie pomoże ...

po co tam czujniki powietrza jak czuć tylko jednym 🤣🤣🤣🤣

to są uroki prawdziwego  galicyjskiego   przedmieścia 🤣

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, MariuszDe napisał(a):

Bosak też nie ma szans. Paradoks polega na tym że oni nie mają wspólnych wyborców. To są różne elektorarty. Bosak to wychowanek różnych fundacji, nigdy nigdzie nie musiał pracować.

Godzinę temu, PRIMO napisał(a):

Z takim myśleniem to w Polsce nic prędko się nie zmieni jeżeli będziecie bujać się między jednym szambem a drugim. 🤦‍♂️

Pozostaje głosować na Panią Senyszyn. 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Agrest napisał(a):

U nas cykl dnia ciągle słońce wyznacza. Najgorzej mamy jak niebo zachmurzone bo ciężko czas określić.

Do klepsydr jeszcze nie doszliście?

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Wybrałem mądrze - wódkę czystą.🤣

Po kolorowej łeb pęka.

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

Już był jeden co oferował pracę ładnym Polkom w Niemczech i chyba kandydował na prezydenta 

Nawrocki wczoraj miał problemy z chodzeniem w czasie debaty , a sama debaty w kiepskim formacie zdecydowanie TV Republika z formatem pytań od prowadzących lepsza opcją 

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Grześ, dla Ciebie ten Braun jest mądry?

Pewnie że 30% wyborców ma podobne poglądy do tego kandydata ale boi się ich ujawnić , 

Opublikowano

Opinia rzecznika TSUE:

Sam udział w procesie nominacyjnym sędziego organu niedającego gwarancji niezawisłości nie uzasadnia konieczności wyłączenia go z rozpoznania sprawy. 

po-lszewiki nawet od swoich dostają kopa :D 

Image

Opublikowano
24 minuty temu, witejus napisał(a):

Do klepsydr jeszcze nie doszliście?

Po kolorowej łeb pęka.

Niektórzy mieli, ale to jak dzieci uciekały na przedmieścia wielkich miast dostawały jako wyprawkę, by pierwszego dnia do pracy się nie spóźniły. Tam po słońcu czasu nie określą bo mówią, że jakiś smok lata i słońce przysłania🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Elon napisał(a):

Bosak też nie ma szans. Paradoks polega na tym że oni nie mają wspólnych wyborców. To są różne elektorarty. Bosak to wychowanek różnych fundacji, nigdy nigdzie nie musiał pracować.

Pozostaje głosować na Panią Senyszyn. 

To już Stanowski lepiej on...

Edytowane przez MariuszDe