Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Hmm patologia jest odliczanie VAT i akcyzy przez rolników to jeśli mowa o paliwie i cenie oczywiście rolnicy są nie winni tylko ustawodawca który zezwala na takie praktyki  , a cena dla rolnika 3,5 zł 

No nie bałdzo...na pół sezonu po tyle mam...

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ale w jaki sposób?

Obiecał po 5,19, i jest.

Chyba że o czym innym ty...

Chętnie posłucham uzasadnień...

...no zawsze jestem za kulturalna dyskusją.

w taki ze firmy zaopatrują się w stacjach od transportu itp a wiec wiesz rudy dba o konkurencyjność to takie skomplikowane ? 

Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

zdrowie mam jak dzwon , ale za mało żeby mieć tyle szarych komórek co @Ulman

No może kiedyś doscigniesz...czytaj dużo...to pomaga.

w taki ze firmy zaopatrują się w stacjach od transportu itp a wiec wiesz rudy dba o konkurencyjność to takie skomplikowane ? 

Nie rozumiem...

Jest po tyle z dostawą do domu....Roku...

Dla zwykłego śmiertelnika.

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

5,19 można było niedawno kupić z dostawą na podwórko Romanie ;) Ale skoro lubisz przepłacać na stacji to przepłacaj ...

lubię shela jakość filtry itp 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

w taki ze firmy zaopatrują się w stacjach od transportu itp 

Mąż kuzynki ma firmę transportową, tankuje jak trzeba na jednej stacji, tylko ma cenę hurtową, ma też zbiornik na placu i ta sama firma mu dowozi paliwo, myślisz, że jedno i drugie paliwo czymś się różni ??

Opublikowano

lubię shela jakość filtry itp 

Przecież te wszystkie paliwa to i tak często z Orlenu ... Myślisz, że ciągną specjalnie cysternami z Niemiec czy Francji ?? xD 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Mąż kuzynki ma firmę transportową, tankuje jak trzeba na jednej stacji, tylko ma cenę hurtową, ma też zbiornik na placu i ta sama firma mu dowozi paliwo, myślisz, że jedno i drugie paliwo czymś się różni ??

mam podobnie , tylko wuja nie jedna sprawa założona hurtownikom .. od zamarzania paliwa itp 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

mam podobnie , tylko wuja nie jedna sprawa założona hurtownikom .. od zamarzania paliwa itp 

Kiedy pojawiają się jednorożce w tej bajce ?? Kilka lat już tankuję paliwo przywożone na podwórko i nigdy nie miałem takich problemów ...

Chcesz to przepłacaj, ale nie wymyślaj głupich bajek na uzasadnienie i nie płacz, że drogo ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Pleciesz Roman.

Dobre paliwo B7 można obecnie po 5,19 kupić...i nie zamarza...

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kiedy pojawiają się jednorożce w tej bajce ?? Kilka lat już tankuję paliwo przywożone na podwórko i nigdy nie miałem takich problemów ...

Problemy jak filtry zawalone, a w zbiorniku letnie....i przyjdą mrozy.

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież te wszystkie paliwa to i tak często z Orlenu ... Myślisz, że ciągną specjalnie cysternami z Niemiec czy Francji ?? xD 

Niemcy i Czechy mają lepszą jakość paliwa naszego 🤣  sprawdź masz testy na YT  Czechach tankuje sam sie przekonałem 

a shel ma umowę z Orlenem i tajny przepis na paliwo jeśli by wyciek albo coś by nie pasowało orlen płaci mld kary 

shelowskie paliwo jest przechowywane gdzieś w lasach na śląsku potężnych zbiornikach  masz film o tym 

a diabeł tkwi w dodatkach 

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej Romana teren ma paliwo z Niemiec a nie z Orlen 

Opublikowano
15 minut temu, Roman176 napisał(a):

nie kończyłem tylko picie całe życie 

Nie studiowałeś plus wóda i zryło ci dekiel na punkcie paliwa i elektryków. To po ile to paliwo powinno być według twoich kalkulacji?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Nie studiowałeś plus wóda i zryło ci dekiel na punkcie paliwa i elektryków. To po ile to paliwo powinno być według twoich kalkulacji?

Dodać miłość do prezesa....wybuchowa mieszanka..

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

No bardzo rzetelny test, ocenianie paliwa po kolorze jest bardzo profesjonalne xD Widać Ty i autor tego pseudotestu jesteście po tej samej szkole xD To jakby powiedzieć, że ten sam model samochodu, ale czerwony, jest szybszy od niebieskiego albo zielonego xD 

Jak będę tankował motocykl to muszę powąchać benzynę na Orlenie, MOL-u, BP i Shellu. Może poczuję jakąś różnicę, tylko jak ocenić które lepsze ?? Jak będzie nuta wanilii to lepsze czy gorsze ?? A jak będzie nuta jaśminu to jakie ??

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1