Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dodaj że nie masz żadnej kamienicy.

A niektórzy przy wódce nawet i akt notarialny załatwić umieją😁

Opublikowano
7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ja nie pije wódki praktycznie wcale i temu nie mam kamienicy nerkowej 🤣

Ale to pewnie nie masz ,,kamienicy nerkowej,,nie Z przyczyn nie picia wódki tylko picia dużej ilości piwa? 

Opublikowano

a ty romus musisz byc tutaj -na innym forum juz dawno by cie zbanowali za codzienne samozaoranie linkami ,ktorych nie rozumiesz..

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Teraz łatwiej o aparaturę dobrą 

u nas byla taka akcja ze koledzy ukradli jednemu aparature a on to zglosil na policje...

jade se prze krzaki a tu radiowoz smiga,malo na krzyzowce w niego nie wjechalem.pozniej opowiadali kogo scigali..

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

a ty romus musisz byc tutaj -na innym forum juz dawno by cie zbanowali za codzienne samozaoranie linkami ,ktorych nie rozumiesz..

jacus przestań głupoty opowiadać  

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Agrest napisał(a):

Dodaj że nie masz żadnej kamienicy.

A niektórzy przy wódce nawet i akt notarialny załatwić umieją😁

możesz sobie załatwiać co chcesz i tak za cienki jesteś dla mnie 🤣

musiałbys się co najmniej  podwoić 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Boguś, ja w zawodach nie uczestniczę. Robię dla siebie i rodziny. Wystarczy że jestem pomiędzy Małopolską a Podlasiem i po żebrach nie chodzę🤣 

Geograficznie oczywiście😜

Opublikowano (edytowane)

Ten kamiński to jest idiota . ciekawe do kogo znowu poleci jak go wywali ,, Tygrysek '' z parti 

24 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, szpital i tekst

@jacus  wiesz jacku ale przerażasz mnie wypowiadając się ze to inteligencja  

https://fb.watch/z38vKkRtY0/

dlatego  trzeba porad kilku specjalistów a nie jednej w trudnych podejrzeniach 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jarecki napisał(a):

Ten kamiński to jest idiota . ciekawe do kogo znowu poleci jak go wywali ,, Tygrysek '' z parti 

No lepiej sprawdzić w dzisiejszych czasach u kilku lekarzy bo widzę że nie liczy się aspekt medyczny tylko poglądy a to staje się niebezpieczne

Screenshot_2025-04-19-11-43-03-53_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

zajmij się dziecko swoim nędznym życiem ,barany szczać wyprowadź 🤣

mnie twoja bieda nie obchodzi ,idź z tym do lekarza bo ja nie pomogę 😲

Zapomniałeś tylko o jednym Bogdan że jedno i to samo ciągle mówisz zmień płytę już ci to nieraz mówiłam. Zapominasz o tym ? 

Gra słów zawsze jest podobna nie umiejętność zmiany świadczy tylko o małej inteligencji 

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

No i właśnie w tym przypadku tak było a że trafiała na klauzulowców i każdy twierdził co innego to skończyło jak się skończyło...

ff879eb4f53a0fc927d8e2c34166cd698e65e62bb9327d7b8a420f21c025a533.webp

Opublikowano
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

Zapomniałeś tylko o jednym Bogdan że jedno i to samo ciągle mówisz zmień płytę już ci to nieraz mówiłam. Zapominasz o tym ? 

Gra słów zawsze jest podobna nie umiejętność zmiany świadczy tylko o małej inteligencji 

płacz ,płacz i raportuj nie żałuj sobie 😜

Opublikowano
10 godzin temu, jacus napisał(a):

ci co denaturat pili to wymarli ,ale nowe pokolenie tez sie zbiera pod gs-em.. paru mlodszych nawet ode mnie idzie sladami poprzednikow..dwoch  nawet w genach to ma.nawet jedna plci pieknej jest.. ze 30 lat ma.. jej siostra tez czasami z wozkiem stala.ale maz ja chyba z powrotem do domu przyjal i pojechaala do niego.

Od denaturatu ?

9 godzin temu, jacus napisał(a):

sliwowica to sliski temat 😂

kiedys lali do niej spirytus przemyslowy ,dzsiaj podobno juz spozywczy .

technika jest tak robi sie destylat dla rodziny znajomych, a to co zostanie zalewa sie spirytusem zeby koloru i zapachu dostalo,pare dni w beczkach i na handel. jeden cos gadal ze i 10 razy-ale nie wiem czy to prawda i nie 20 🤣

A gdzie opłacalność takiego procederu ?

Opublikowano
11 godzin temu, dsbh napisał(a):

Od denaturatu ?

A gdzie opłacalność takiego procederu ?

ty pijesz denaturat i zyjesz a oni zmarli ...😂

na dykcie sie picie konczy zwykle..ci co jeszcze jakies komorki mozgowe maja i kase wyzebrza to stronia od tego.

lewy spirytus zamieniony na sliwowice- na tym nie da sie stracic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v