Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Zrobią sondaże po niedzieli i wyjdzie, że debata nic nie zmieniła. A pis się podnieca.

już zrobili, specjalista od kur wgrał :D 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, binek napisał(a):

Cena jajek rok do roku 10-15% w górę, aha -  zapomniałem nikt jajek na Wielkanoc nie jada 🤣

Nie zauważyłem, wiejskie jajeczka w mojej okolicy średnio 1zł sztuka, i tak od przynaniej 5lat.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo u nas to i kaszy...i soli brakuje...tak mówił jeden...😆

A no wiem Baćka tak mówił😂

3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Nie zauważyłem, wiejskie jajeczka w mojej okolicy średnio 1zł sztuka, i tak od przynaniej 5lat.

U mnie tez od dawna-paru lat w tej samej cenie   wiejskie jajko za 1zl można kupic

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 2
Opublikowano

peowska propagandystka z tvp o kandydatach na prezydenta, z którymi musiał debatować biedny rafał

„I nagle wbija się cały peleton planktonu czy też trzeciej kategorii”. 

Michał Gramatyka
Redaktorka tvp_info w chwilę po tym jak PUBLICZNA telewizja udzieliła na 3 godziny główną antenę TVP jednemu komitetowi wyborczemu jednego kandydata. I to bez stosownych oznaczeń. 
Ja się naprawdę zastanawiam jakie będą decyzje Państwowej Komisji Wyborczej w tej sprawie. 

a jakie mogą być, wszystko zgodnie z prawem, tak jak my je rozumiemy

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nom...też mu wierzą...

Na Białorusi niektórzy wierzą chociaż tam większość chce do ,,Europy,, gorzej z ruskimi oni to rzeczywiście mogą w takie coś w wiekszosci wierzyć  

Opublikowano
Teraz, MariuszDe napisał(a):

gorzej z To ruskimi oni tu o rzeczywiście mogą w takie coś wierzyć  

No to juz całkiem...

Oglądałem filmy na YT jak ruskie po Polsce podróżują i opisują....no nikt im nie wierzy że to z Polski...

...no tak że siła przekazu, ogłupiania....bywa potężną bronią...

...chyba że te filmy nasi robią...🤔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to juz całkiem...

Oglądałem filmy na YT jak ruskie po Polsce podróżują i opisują....no nikt im nie wierzy że to z Polski...

...no tak że siła przekazu, ogłupiania....bywa potężną bronią...

...chyba że te filmy nasi robią...🤔

Chyba o niego ci chodzi też oglądałem Viaczeslav Zarutskii

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

@nie ty przezywasz tę debatę jak mrówka okres ale to już tu nikogo nie obchodzi. Ty dostałeś przekaz partyjny i co musisz w obieg puścić?

Tak po prawdzie to masz taki ton bo wafel zawalił debatę i nie możesz przeżywać jej w euforii. Gdyby zabłysnął, przejechał się po reszcie , zachwytom i przytaczaniu przykładów nie byłoby końca...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak..

Wiem że on pod publikę trochę, ale ciekawe rzeczy mówi.

No może i pod publikę bo on chyba dostał jakaś ochronę w Polsce ale dużo w tym prawdy jest jak spojrzeć na Polską wieś  z przed  30 lat a teraz to jest ogromna zmiana i ogólnie nie tylko wieś ale i cała Polska

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@AgrestZawalił nie zawalił pisz se co chcesz ale i tak zrobili sondaż, ze wygrał. A ja uważam że to bez znaczenia i tyle z tej debaty. Nie pamiętam bym która kolwiek debatę tu przeżywał bo to jest pic bez znaczenia. Dziennikarze się więcej tym jarają niż ludzie. Bo ludzie każdy usłyszy to co chce usłyszeć i każdy powie, że jego kandydat wygrał. Tym bardziej, ze w piątek wszyscy nawet z koalicji Trzaskowskiego atakowali bo uważają go za naturalnego kandydata do zwycięstwa.

Jedyne co tu napisałem, ze przegrał sztab pisu bo nikt nie spełnił ich warunków a Nowogrodzki i tak musiał przyjść na nielegalną debatę zwaną przez pis ustawką. a wypadł nie specjalnie. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 2
Opublikowano
24 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...to nie jest wytłumaczenie...

na pielgrzymce sie modli, a nie pije i do kosiola idzie a nie monopolowego..😂

25 minut temu, binek napisał(a):

Większość je margaryny ze względów ekonomicznych, Cukru nie używają, masła nie używają, wypieków nie robią - czym żyją? Czy wszyscy uśmiechnięci już przerzucili się na robale? Ewentualnie stołują się w mcdonaldach?

ty ze wsi jestes wiec skad mozesz wiedziec ?? 

byles w zyciu w prawdziwym miescie.

23 minuty temu, nie napisał(a):

Der Onet: Rafał Trzaskowski źle wszedł w debatę bo był nierozgrzany jak reszta.

Krzysztof Stanowski
Nierozgrzany... Ludzie, czy wy się w ogóle słyszycie?

Wstałem w piątek skoro świt, miałem długą rozprawę sądową, podczas której byłem maglowany przez prawie dwie godziny. Tak jak stałem, w pośpiechu, nawet bez żadnej ciepłej kurtki, ruszyłem do Końskich - czego w ogóle tego dnia nie planowałem. Po drodze nawet nie miałem czasu zatrzymać się, żeby coś zjeść, a tego dnia nie zdążyłem nawet zjeść śniadania. Patrzę - przy trasie KFC, może wezmę kanapkę i zjem prowadząc (no, wiem, wykroczenie), ale szybka refleksja, że jak mi skapnie sos to wystąpię z tłustą plamą, więc nie ma co ryzykować. Na rynku w Końskich kupuję na szybko frytki w pierwszym lepszym lokalu. Zmarznięty po debacie na rynku, po upokarzającej przepychance, żeby dostać się do sali gimnastycznej (debata TVP), nagle jestem wśród debatujących. Nie znam zasad tej debaty, nie mam nawet kartki papieru (urwał mi kawałek kartki jeden z kontrkandydatów, dziękuję), pożyczam od obsługi technicznej długopis. Nie mam zrobionego make-upu, tylko lekki puder na szybko, dlatego potem świecę się jak psu jaja. Nie ma grzebienia. Jakubiak wchodzi na salę na minutę przed startem.

Tymczasem obok mnie stoi wypacynkowany Rafał Trzaskowski, który ma plik zapisanych kartek z notatkami. Stoi, ale dopiero co siedział w specjalnym pokoiku, gdzie - jak czytam - do debaty przygotowywała go pani psycholog. Pani psycholog!

I wy coś mówicie o "nierozgrzaniu"?! Tworzycie narrację, że ktoś miał przewagę nad Trzaskowskim? Nie wstyd wam?

mogl kubelek se wziac..

23 minuty temu, mirro napisał(a):

łoooooo a żebyś Ty wiedział jak wojsko na pogrzeb JP II jechało i jak wracało.

tak smao jak w slynnym filmie policjanci ??🤣

12 minut temu, MariuszDe napisał(a):

A no wiem Baćka tak mówił😂

U mnie tez od dawna-paru lat w tej samej cenie   wiejskie jajko za 1zl można kupic

wiejskie z fermy ?? prawdziwe to juz do 1,4 dochodza.

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

No może i pod publikę bo on chyba dostał jakaś ochronę w Polsce ale dużo w tym prawdy jest jak spojrzeć na Polską wieś  z przed  30 lat a teraz to jest ogromna zmiana i ogólnie nie tylko wieś ale i cała Polska

To prawda...

Ludzie narzekają, ale wielkie zmiany zaszły ...na plus 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

wiejskie z fermy ?? prawdziwe to juz do 1,4 dochodza.

Z jakiej fermy normalnie od rolnika z wolnego wybiegu co tam po kilka kilkanaście kurek jest

Opublikowano

Trumpowi dalej dupsko mięknie , zwolnił elektronike z chin z ceł , 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Teraz Wielkanoc to jest na jajka popyt.

w okolicy ruszyły lodziarnie i one skupują juz od lutego po 1,2 zł