Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mirro mozesz sie nie doczekac ..

to mzonki o prezydencie wszystkich polakow. nie beddzie ani pis-akow ani po-lakow..

za pare lat sie okaze ze filipinczyk czy borubar to byli mezowie stanu ,ktorych polska wiecej miec nie bedzie..

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nooo.

Zastanów się czemu zgasisz swiatlo zaraz.......😆

ja ? mam czujki ruchu-samo sie gasi 😂.

chlopcze ja mam elektrownie w sasiedniej gminie. a ty ile  kilometrow masz do najblizszej ??

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jacus napisał(a):

czemu z terenow pis-owski prawie wszyscy mlodzi uciekaja ,gdy zaczynaja  dorastac ??

raczej to jest normalne droga na południe ludu , tak samo jak ze wschodnich niemiec uciekają ,ja mieszkam na wschod od stolicy , po zachodniej stronie było wiecej fabryk , magazynów itd inwestorzy z zachodu tez wybierali zachodnią strone polski , mogę zapytać czemu woj . lubuskie się wyludnia itd .....

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

chlopcze ja mam elektrownie w sasiedniej gminie. a ty ile  kilometrow masz do najblizszej

I co to zmienia?

Nie stajesz się przez to jakiś bardziej znaczący.

Ciągle chcesz się chwalić czymś, na co żadnego wpływu nie miałeś, nie masz.

Swoje osiągnięcia pokaż...

...zobaczyła żaba że konia kują i piętę podstawia...😆🤭

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

twoj ideal urban uzywal slowa usa albo zachod.

gdzie są te kłamstwa, które mi wielokrotnie udowodniłeś peowski trolu??

teraz wiem dlaczego tak często odwołujesz się do urbana 🤮 jesteś tak samo zakłamany

----------------------------

Image

mentzen i trzaskowski :D 

• Like 1
Opublikowano

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

..zobaczyła żaba że konia kują i piętę podstawia...

Dokładnie, ma, krzywe nogi jak sra.

Każdy ,,ma" elektrownię, jeden bliżej, drugi dalej.

W takim razie ci co ,,mają" elektrownię za płotem fruwają z dumy w powietrzu

🤣

13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przecież pokazał😝

• Haha 1
Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 08:55, hubertuss napisał(a):

Teraz każdy mówi, że jego kandydat wygrał inni przegrali. Tam w zasadzie wygranych nie było każdy powiedział co chciał. Przegrany jest jeden sztab pisu. Mnożyli warunki a Nowogrodzki i tak musiał iść na warunkach Trzaskowskiego. Nie było 5 telewizji nie było debaty na rynku.

A gdzie 5 telewizji? Gdzie debata na rynku? Jest jeden przegrany z wczoraj - sztab pisu.

Szkoda, że pis się nie odpier**lił od naszych portfeli i wprowadził lub podniósł 50 podatków. To są argumenty dla dzieciaków. Ta debata to żaden wielki cymes ciekawe ile osób oglądało. Nawrocki wytykał Trzaskowskiemu, że Tusk podniesie podatki a Trzaskowski mu odpowiedział, ze pis już podnosił podatki i wprowadzał nowe i taka to była debata.

Pis może i przegrał, może nie ale to Trzaskowski stchórzył. Po co ma odpowiadać na trudne pytania ? Na rynku selekcji też nie zrobi, będą jego zwolennicy i przeciwnicy a na halę przeciwników nie wpuści i klakierzy będą bić brawo.

W dniu 12.04.2025 o 10:21, dysydent napisał(a):

Zandberg to lewica autentyczna a że gnojastwo jest cechą wszelakiej lewicy to chyba i Jego tłumaczy dlaczego się nie pofatygował.

p.s.
nie żebym ogladał te hucpy i wiem stąd kto był kto nie
zwyczajnie se w necie dzisiaj wyczytałem

A ja mam do Zandberga pewien szacunek. Chłop ma swoje poglądy i się ich trzyma. Gdzie są teraz jego "koledzy i koleżanki" ? Nowacka, Piekarska, Joński, Rozenek, Napieralski, czy Arłukowicz.

W dniu 12.04.2025 o 10:44, hubertuss napisał(a):

Tam wielu przyszło zrobić show w tym Hołownia tak naprawdę wszyscy wiedzą, że z uczestników realnie o prezydenta walczą dwaj. Senyszyn Jakubiak myślisz po co tam byli?

Senyszyn ma kosę z Czarzastym od poprzednich wyborów.

W dniu 12.04.2025 o 13:54, hubertuss napisał(a):

Andrzej twoje urojenia to nie jest prawo RP. Możesz sobie wymyślać swoje interpretacje prawa ale to tylko na własny użytek.

Nigdzie nie pisałem, że Trzaskowski wygrał. Pisałem każdy przyszedł powiedział co chciał i każdy teraz mówi, że jego kandydat wygrał. Nawet tego nie oglądałem ani minuty. Jedyny przegrany to sztab pisu nie było 5 telewizji nie było debaty na rynku a Nowogrodzki i tak musiał przyjść.

Niech wymienieni przez ciebie wynajmą halę i się dogadają na debatę to myślę, że tvp to puści. CO dla nich za problem będą mieli czym ramówkę wypełnić jeszcze sobie przedtem reklamy puszczą. Polsat i tvn zrobią chętnie to samo. Nie widzę powodu by mieli odmawiać darmowego materiału i oglądalności. 

A to, że Lis widzi klęskę to chyba tylko w oczach twojego zaprzaństwa. Lis napisał wyraźnie co myśli a ty dorabiasz swoje tezy. No i od kiedy to twój autorytet.

18 godzin temu, hubertuss napisał(a):

A co mam odszczekiwać on tchórzył. Tylko został postawiony pod ścianą przez tą 6 kandydatów którzy postanowili się wprosić. Musiał przyjść. Wyboru nie miał już nikt nie chciał 5 telewizji ani debaty na rynku. Sztab pisu nie miał żadnych atutów.

@nie ma obsesje wciska tego Nowogrodzkiego ale kogo tu przekona nie wiem.

Widzieliście jakie bydło robili przed miejscem debaty zwolennicy pisu i pseudo dziennikarze republiki? Widzieliście jak chamsko zachowywała się rzeczniczka Nowogrodzkiego. Nerwy pisowcom puszczały jak postronki.

To skąd ty to wszystko wiesz skoro nie oglądałeś i dlaczego zabierasz głos w dyskusji ?

Tez nie oglądałem ciekawe jaka była oglądalność.

A ile osób w locie na śmieciówkach robi masz te dane? Oczywiście pensje sa adekwatne do stanowiska ale teraz ta firma na samozatrudnieniu jedzie. Wiele tych zysków to kosztem załogi.

Pracujesz w Locie na śmieciówce :ph34r: ?

17 godzin temu, MariuszDe napisał(a):

Ona już w tej chwili nie jest w  polityce i nic w wyborach nie osiągnie  więc może sobie wszytko mowic...tak jak Miller poczytajcie sobie jego wypowiedzi na FB jak się zmienił...

Senyszyn chce się zemścić na Czarzastym za poprzednie wybory. Może chce wystartować w przyszłych wyborach z list PO ?

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, racyl napisał(a):

Trzaskowski może zbić na tym kapitał i odkorkować miasto. Zamiast metra napowietrzne linie telekomunikacyjne. Do tej pory było to sci fi, dopóki nie pojawił się Trzaskowski :ph34r:.

3 godziny temu, dysydent napisał(a):

oj to nawet można podać dokładną datę po której ten "słuch" się niechybnie odnajdzie

Na to bym nie liczył. Pokazało to 8 lat rządów PO i PIS. Prędzej paliwo wróci do "normalnego"stanu po wyborach.

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Jakby co to ja tez płacę i mam to w dupsku co tam pokazują. Abonament to jak podatek a podatek i śmierć są nie do uniknięcia, więc szkoda zdrowia.

Informacje w tv mnie nie interesują ale jestem ciekawy co stoi na przeszkodzie aby uregulować taką prostą rzecz jak abonament RTV.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, dsbh napisał(a):

co stoi na przeszkodzie aby uregulować taką prostą rzecz jak abonament RTV.

Ano stoi i to sama nazwa tej daniny. Bo ona jest za posiadanie odbiornika a nie na TVP.

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

I co to zmienia?

Nie stajesz się przez to jakiś bardziej znaczący.

Ciągle chcesz się chwalić czymś, na co żadnego wpływu nie miałeś, nie masz.

...zobaczyła żaba że konia kują i piętę podstawia...😆🤭

a kto za kilkadzesiat  lat u was zostanie ?? dla kogo beda linie remontowac czy naprawiac ?? 

wy macie jakiekolwiek refleksje na ten temat ??

gdzies we wsi,gminie powiecie rozmawia ktokolwiek o tym ??

jakies srodki zaradcze ktos proponuje ?

19 minut temu, witejus napisał(a):

Jak NORMALNI ludzie, cokolwiek to dla ciebie znaczy.

twoja norma jest  jaka ?? 

miales pokazac swoj look prosto z jarmaku w proszowicach 😂.

w odroznienu od ciebie moge pokazac zdjecia nie tylko z wenecji.. a ty ??

wyjazd do wilna jest po swietach - sa jeszcze wolne miejsca ..dawaj i pojedz ze mna 🤣

Opublikowano
28 minut temu, jacus napisał(a):

a kto za kilkadzesiat  lat u was zostanie ?? dla kogo beda linie remontowac czy naprawiac ?? 

I co to zmienia w twoim życiu?

Ano nic..

Opublikowano
34 minuty temu, jacus napisał(a):

wyjazd do wilna jest po swietach - sa jeszcze wolne miejsca ..dawaj i pojedz ze mna 🤣

Żebyś Ty jeszcze choć pił, to taki wyjazd miałby sens i sam bym się zabrał chętnie.😂

• Haha 3
Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Ano stoi i to sama nazwa tej daniny. Bo ona jest za posiadanie odbiornika a nie na TVP.

Tylko widzisz Niemcy czy UK jakoś to uregulowały, inne kraje również, tylko u nas jest na odwrót.

31 minut temu, jacus napisał(a):

Z twoją mądrością marnujesz się na tych 168 godzinach etatu. W tej chwili powinieneś być co najmniej senatorem lub posłem. Przegrałeś życie. Przemyśl to, tylko za bardzo nie bierz do głowy. Mówi się trudno, żyje dalej :ph34r:.

34 minuty temu, jacus napisał(a):

@witejus nie rób głupstw. Dziwisz go zostawił i szuka nowego obiektu zainteresowań 🤣.

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Żebyś Ty jeszcze choć pił, to taki wyjazd miałby sens i sam bym się zabrał chętnie.😂

Chyba byś nie chciał :ph34r:.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Pis może i przegrał, może nie ale to Trzaskowski stchórzył. Po co ma odpowiadać na trudne pytania ? Na rynku selekcji też nie zrobi, będą jego zwolennicy i przeciwnicy a na halę przeciwników nie wpuści i klakierzy będą bić brawo.

A ja mam do Zandberga pewien szacunek. Chłop ma swoje poglądy i się ich trzyma. Gdzie są teraz jego "koledzy i koleżanki" ? Nowacka, Piekarska, Joński, Rozenek, Napieralski, czy Arłukowicz.

Senyszyn ma kosę z Czarzastym od poprzednich wyborów.

To skąd ty to wszystko wiesz skoro nie oglądałeś i dlaczego zabierasz głos w dyskusji ?

Pracujesz w Locie na śmieciówce :ph34r: ?

Senyszyn chce się zemścić na Czarzastym za poprzednie wybory. Może chce wystartować w przyszłych wyborach z list PO ?

Wiem pisałem o tym wczoraj chce żeby Biejat miała jak najmniej zeby rozbić lewicę nie będę płakał jakby się tak stało chociaż i tak niedługo ich Tusk wchłonie...a czy Senyszyn chce na listę PO? Ona ma 76 lat dała by sobie babcia już spokój...a i jakby pisali wielbiciele PO że Kaczyński też ma tyle lat i co? Jestem tego samego zdania wobec niego też powinien już odejść z polityki...

Edytowane przez MariuszDe
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

Polityka to chyba nałóg. Całe życie na walizkach to na emeryturze co będą w domu robić ? Wystarczy popatrzeć ilu jest emerytów w Sejmie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v