Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wystarczy raz na jakis czas posłuchać, i uważam że nic na lepsze nie zmieniło się, teraz jest za to tylko jedna propaganda która z rzeczywistością ma niewiele wspólnego jak za PiS. Ale aby to stwierdzić trzeba samemu się przekonać.  Plucie na jednych a nie widzieć i drugich partaczy to chyba coś nie halo

Kołodziejczak...działa ostro i zgodnie... 👍 przekaz odpowiedni🤦‍♂️

https://www.facebook.com/share/v/1cnMa2XzYh/

• Like 2
Opublikowano

to on jeszcze urzeduje ?? w sumei za taka kase to i ja bym sie zalapal..

pamietacie jeszcze vice- minstra z pis-u co na posiedzenaich sejmu w wolnych wnioskach, kolo 12 w nocy ,wiersze swojego autorstwa recytowal ??

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A co??

z braku czasu niewiele. na ttv czasami.ale tam bez polityki.

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, witejus napisał(a):

JACY LUDZIE? w ilu osobach ty jesteś że o sobie mówisz w liczbie mnogiej?tylko ty wstawiasz te głupawe uśmieszki jak idiota i to są te ludzie, wg ciebie.

Z CIEBIE JEST TU POŚMIEWISKO NA OKRĄGŁO.

Ale nie tylko ja się z ciebie tu śmieje z tego co widzę a trochę już czasu tu zaglądam. 

Emolkami tez nie tylko ja się posługuję co widać nawet pod twoim wpisem. Tak więc mistrzu samo zaorania znowu ci nie poszło w moim przypadku ale sam jak najbardziej się skompromitowałeś jak @nie który desperacko próbuje jeszcze coś tu manipulować bo nie rozumie tekstu który wkleja.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Praktycznie nie oglądam TVP...sporadycznie, bo strasznie nudne to...

Jednak moim zdaniem nie walą takiej propagandy jak za PiS....

jest, tylko bardziej elokwentnie wciśnięta!

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Trump kilka godzin temu chwalił się, że go wszyscy w d*pę całują i chcą się dogadać. Teraz okazuje się, że zawiesza cła na 90 dni na wszystkie kraje oprócz Chin nic w zamian nie chcąc. Normalnie cyrk.

cła zostały obniżone do 10% a nie zawieszone

jak możesz być takim podłym człowiekiem? 🤮

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

tY gorszy niż telewizja Urbana i PiSu razem wzięte

jesteś jeszcze głupszy od poprzednika, taki zwykły kundel obszczymur 

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

ile razy ci udowodniem klamstwa

pokaż trolu

-------------

jak można być tak podłym, pozbawionym honoru człowiekiem, kłamać prosto w oczy, wypierać się mając czarno na białym, zamiast przeprosić za udowodnione kłamstwa to atakować jeszcze bardziej, prezentujecie najgorszy margines społeczny, żaden porządny człowiek nie powinien wam nigdy ręki podać 🤮

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, nie napisał(a):

Czy obniżone do 10% czy całkowicie co to za różnica, prawda jest taka że wielki wódz wysmarowany samoopalaczem obsrał zbroję, i co byś tu nie wklejał i się pocił to temu nie zaprzeczysz ...

Mieli go błagac na kolanach a tu Unia cła odwetowe, Chiny cła odwetowe ... A teraz będzie się wykręcał że to przez to że zaczęli z nim rozmawiać xD chyba te pingwiny co im cła nałozyl wysłały delegację do USA xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano

a tak odnosnie tych ceł to Chiny bedą problem , warto sobie przypomnieć działania strony chińskiej i jej ceł na europejską motoryzacje co skutkowało budową fabryk , z jednej strony tanie siła robocza i brak ochrony srodowiska a z drugiej ograniczenia importowe itd  . według mnie 10-20% ceł moglo by wejsc na stałe do handlu ogólnoświatowego 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, danielhaker napisał(a):

https://www.facebook.com/polankapl1/videos/1505791870379639/

Już zaczynają się żreć między sobą 🤭🤭🤭

A to zawsze tak było do koryta każdy się chciał dopchać ale jak druga osoba w państwie tak mówi to chyba jest źle 😂 a tak na poważnie to TVP zawsze było telewizja rządową...było g.wno a jest to samo g. albo jeszcze większe...zależy kto patrzy.

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 2
Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czy obniżone do 10% czy całkowicie co to za różnica, prawda jest taka że wielki wódz wysmarowany samoopalaczem obsrał zbroję, i co byś tu nie wklejał i się pocił to temu nie zaprzeczysz ...

Mieli go błagac na kolanach a tu Unia cła odwetowe, Chiny cła odwetowe ... A teraz będzie się wykręcał że to przez to że zaczęli z nim rozmawiać xD chyba te pingwiny co im cła nałozyl wysłały delegację do USA xD

czy tobie też zaczyna puszczać przyzwoitość?

co zaprzeczam? sam wkleiłem wpis trumpa, w którym jest napisane, że obniża do 10%? więc nie zniżaj się do poziomu kolegów

rentowności obligacji wystrzeliły to musieli zrobić krok wstecz, pieniądz rządzi światem nie jakiś pojedynczy polityk

Opublikowano

Zespół prokuratorów, który prowadzi śledztwo ws. używania systemu Pegasus, coraz mocniej się wykrusza. Odchodzą kolejni prokuratorzy, którzy nie widzą podstaw do stawiania komukolwiek zarzutów - ujawnia "Rzeczpospolita".

Tuż przed postawieniem zarzutów wysokim rangą funkcjonariuszom publicznym rozpada się śledczy zespół Prokuratury Krajowej zajmujący się sprawą stosowania Pegasusa po 2018 roku. Według ustaleń "Rzeczpospolitej” z Zespołu Śledczego nr 3 odeszło już kilku prokuratorów, a kolejne rezygnacje są w drodze. Źródła zbliżone do sprawy mówią o poważnych rozbieżnościach dotyczących oceny materiału dowodowego.

Wszystkie operacje Pegasusa były zatwierdzane przez sąd 
Na wszystkie operacje z użyciem Pegasusa zgodę wydawał Sąd Okręgowy w Warszawie. Służby powoływały się przy tym na artykuł 17 ustawy o CBA, który pozwala na uzyskiwanie danych z urządzeń i systemów informatycznych. Prokuratura chciałaby jednak postawić ewentualnie zarzuty ws. rzekomego "wyłudzania" zgód od sędziów na stosowanie techniki operacyjnej.

"Jak pisaliśmy, służby we wnioskach do sądu powoływały się na pkt 4 art. 17 ustawy o CBA, który mówi o „uzyskiwaniu i utrwalaniu danych zawartych w informatycznych nośnikach danych, telekomunikacyjnych urządzeniach końcowych, systemach informatycznych i teleinformatycznych”. Sądy musiały więc wiedzieć, z czym mają do czynienia" - czytamy w "Rzeczpospolitej".

jak przykro :D 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, nie napisał(a):

pokaż trolu

-------------

jak można być tak podłym, pozbawionym honoru człowiekiem, kłamać prosto w oczy, wypierać się mając czarno na białym, zamiast przeprosić za udowodnione kłamstwa to atakować jeszcze bardziej, prezentujecie najgorszy margines społeczny, żaden porządny człowiek nie powinien wam nigdy ręki podać 🤮

Podły to jesteś ty do tego oszust i kłamca. 10 % było poprzednio w związku z tym, ze zawiesili decyzje z zeszłej środy wrócili do tego co było poprzednio. Masz wyraźnie napisane PAUSE - zawiesili na 90 dni. 

Trump zawiesił na 90 dni wprowadzenie wyższych stawek dla wielu krajów w tym UE nie zniósł a zawiesił w związku z tym, ze zawiesił zostają stare stawki. 

Ale ok pal licho zamiesił zostaje 10 % o 10 % zmniejszył. Ważne jest to, ze podwyżki ceł między innymi dla UE nie będzie bo wasz Trump się osrał i tyle w temacie. Tak samo się osra w wojnie z Chinami. Jeszcze wczoraj go niby wszyscy w d całowali a tu sam się osrał.

1 godzinę temu, nie napisał(a):

czy tobie też zaczyna puszczać przyzwoitość?

co zaprzeczam? sam wkleiłem wpis trumpa, w którym jest napisane, że obniża do 10%? więc nie zniżaj się do poziomu kolegów

rentowności obligacji wystrzeliły to musieli zrobić krok wstecz, pieniądz rządzi światem nie jakiś pojedynczy polityk

Wpis wkleiłeś ale manipulujesz na dość niskim poziomie jego treścią a tam jest napisane dużymi literami a 90 day PAUSE a co za tym idzie i co jest logiczne jak ktoś zawiesza podwyżkę to sytuacja wraca do stanu z przed podwyżki czyli cła maleją. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
4 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Praktycznie nie oglądam TVP...sporadycznie, bo strasznie nudne to...

Jednak moim zdaniem nie walą takiej propagandy jak za PiS....

To skąd wiesz?walą, tylko właśnie bardziej nudną i tępą

• Haha 1
Opublikowano

se lubin zasialem.

2 godziny temu, nie napisał(a):

pokaż trolu

-------------

sam sie podkladasz z klamstwem nazywajac mnie trollem -ktorego  jestes przykladem .

koniobijco ja tu jestem od poczatku forum ..prawie 19 lat . a ty o czym oprocz polityki piszesz ?? masz jakies posty o rolnictwie.

Godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

@12Pafnucy

Patrz i twojej okolicy historię chcą zmieniać 🤦‍♂️

https://www.facebook.com/share/1DgniG2CLR/

a kariere jakubiaka w ludowym wojsku polskim tez zniknie ??

Opublikowano
28 minut temu, witejus napisał(a):

To skąd wiesz?walą, tylko właśnie bardziej nudną i tępą

szkoda twojego czasu na podłych, zakłamanych, pozbawionych honoru hejterów

-------------------

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

pozbawionych honoru hejterów

Masz tu pierwsze miejsce..

Jedynie wyzywać potrafisz i siać jad nienawiści...

To zła droga dla takiego dzieciaka...jak ty.