Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

A kto ci ostatnio napluł? Skąd takie doświadczenia? Nie denerwuj się na mnie ty sam z siebie głupka zrobiłeś. To ty podałeś na tezę, że Orlen ceny zawyża dowód, że ceny są różne na różnych stacjach. Czym się zaorałeś. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Pluj k**wie w oczy to Ci powie że deszcz pada 😆

Dokładnie najpierw pisze że alternatywna rzeczywistość i teraz da się kupić za mniej niż 6 zł a za PiSu było to nierealne później jak mu odpisuje że za 8 lat PiSu 6.5 roku ON był za mniej niż 6zl to odpisuje że to nie o to jemu chodziło...masakra jakiś ograniczony no ale cóż jak się dał jednej stronie zmanipulować i nic więcej nie widzi...

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

A kto ci ostatnio napluł? Skąd takie doświadczenia? Nie denerwuj się na mnie ty sam z siebie głupka zrobiłeś. 

Czytaj ze zrozumieniem albo idź do kogoś kto Ci wytlumaczy co napisane...Ale pierw wytrzeźwiej albo zmień lekarza

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@MariuszDe Gdzie ja pisałem, ze nie o coś mi chodziło? Jakie nie o to? Ja pisałem, ze teraz on da się kupić poniżej 6 zł. A ty piszesz jakieś brednie.

2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Czytaj ze zrozumieniem albo idź do kogoś kto Ci wytlumaczy co napisane...Ale pierw wytrzeźwiej albo zmień lekarza

nie kompromituj się już tylko po prostu przyjmij do głowy fakt, ze kupić w PL możesz w wielu regionach w zasadzie wszędzie paliwo poniżej 6 zł. Wystarczy do pierwszego lepszego auchana zajechać i tyle. Repblika zrobiła ci watę z mózgu i teraz musisz się tu rzucać bo z prawdą się nie potrafisz pogodzić. 

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Da się kupić paliwo na stacjach poniżej 6 zł i tyle. Za pisu to nie było realne

13 minut temu, hubertuss napisał(a):

to ty na głupka wychodzisz nie ja.

Opublikowano (edytowane)

Ok były czasy za pisu gdzie można było kupić. Ale fakty są takie, ze to za pisu Orlen miał rekordowe marże a teraz da się kupić w PL palio poniżej 6 i tyle.

Niestety tak to jest jak się z wami tu przystaje można się pomylić. Potraficie i próbujecie non stop sprowadzić do swego niskiego poziomu. Musze się mieć bardziej na baczności hehehe.

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

@MariuszDe Gdzie ja pisałem, ze nie o coś mi chodziło? Jakie nie o to? Ja pisałem, ze teraz on da się kupić poniżej 6 zł. A ty piszesz jakieś brednie.

nie kompromituj się już tylko po prostu przyjmij do głowy fakt, ze kupić w PL możesz w wielu regionach w zasadzie wszędzie paliwo poniżej 6 zł. Wystarczy do pierwszego lepszego auchana zajechać i tyle. Repblika zrobiła ci watę z mózgu i teraz musisz się tu rzucać bo z prawdą się nie potrafisz pogodzić. 

Ale jakie brednie jak ci pisze że przez 8 lat rządów PiSu przez ponad 6 lat było ON poniżej 6zl to gdzie btltrdnie? Patrz na wszystko a nie tylko na to co jest zgodne z twoimi politycznymi przekonaniami

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Ok były czasy za pisu gdzie można było kupić. Ale fakty są takie, ze to za pisu Orlen miał rekordowe marże a teraz da się kupić w PL palio poniżej 6 i tyle.

Niestety tak to jest jak się z wami tu przystaje można się pomylić. Potraficie i próbujecie non stop sprowadzić do swego niskiego poziomu. Musze się mieć bardziej na baczności hehehe.

O proszę tyle obrażania i wyzwisk i sam się chłop zaorał😂

Opublikowano (edytowane)

Ale za czasów pisu Orlen brał rekordowe marże. Nawet jak za pisu był czas gdzie kosztowało poniżej 6 na stacji to był też czas gdzie grubo kroili Polaków.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Masakra jaki Typ 🙆‍♂️🤦‍♂️.... kurła przyznał się jeszcze ze głupoty pisał 😆

Nie jestem takim zaprzańcem jak wy jak się pomyliłem pisząc z 4 na raz to się potrafię przyznać. Tak za pisu były czasy, ze było paliwo poniżej 6. Teraz da się kupić poniżej 6 i za pisu Orlen brał rekordowe marże. 

@MariuszDe rozumiesz co to rekordowe marze Orelnu za rządów pisu.

Opublikowano (edytowane)

Ale po co ty to wklejasz rozumiesz co to rekordowe marże Orlenu a czasów pis? Jeśli nie rozumiesz to ci napiszę, za pis Orlen najbardziej łupił nas Polaków.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale za czasów pisu Orlen brał rekordowe marże. Nawet jak za pisu był czas gdzie kosztowało poniżej 6 na stacji to był też czas gdzie grubo kroili Polaków.

No i PO też kroiło Polaków i dalej kroić będzie a mylić to się mylisz nie tylko w tym temacie ale w innych wielu rzeczach też ty za chwilę to byś się ekscytował tym że paliwo tanieje i to dzięki Tuskowi chodź w tych czasach to akurat ,,dzięki,, albo ,,przez,, ta wojnę gospodarczą Trumpa z resztą swiata

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ja się nie denerwuje to pisorki tu skaczą jak pieski i kurwują  A lewaków to w pisie teraz nie mniej jak na lewicy.

To że ktoś inaczej myśli niż Ty nie znaczy że popiera PIS, potrafisz to przyjąć do wiadomości czy to za wiele na myślącego człowieka? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

No i PO też kroiło Polaków i dalej kroić będzie a mylić to się mylisz nie tylko w tym temacie ale w innych wielu rzeczach też ty za chwilę to byś się ekscytował tym że paliwo tanieje i to dzięki Tuskowi chodź w tych czasach to akurat ,,dzięki,, albo ,,przez,, to wojnę gospodarczą Trumpa z resztą swiata

Teraz to już jest bełkot jeszcze raz napiszę za czasów pisu Orlen publikował wyniki finansowe i chwalił się rekordowymi zarobkami marżami.  Dalsze twoje wywody to brednie i tyle. Teraz kupisz paliwo na stacji poniżej 6 zł i tyle w temacie. 

3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

To że ktoś inaczej myśli niż Ty nie znaczy że popiera PIS, potrafisz to przyjąć do wiadomości czy to za wiele na myślącego człowieka? 

Nie wiem co ty popierasz ale myślisz po pisowsku. Powiedzieli ci, ze paliwo powyżej 6 i ty wierzysz a na stacjach jest poniżej 6 i ty się kłócisz. Bo ci powiedzieli, zę to wina Tuska i Orlenu. A na byle jakim auchanie kupujesz po 5,8.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Teraz to już jest bełkot jeszcze raz napiszę za czasów pisu Orlen publikował wyniki finansowe i chwalił się rekordowymi zarobkami marżami.  Dalsze twoje wywody to brednie i tyle. Teraz kupisz paliwo na stacji poniżej 6 zł i tyle w temacie. 

Nie wiem co ty popierasz ale myślisz po pisowsku. Powiedzieli ci, ze paliwo powyżej 6 i ty wierzysz a na stacjach jest poniżej 6 i ty się kłócisz.

Ale jemu czy mi nic nie musi nikt mówić jedzie obok stacji to widzi cenę u mnie w okolicy na Orlenie  wczoraj było 6.02 dziś 5.99 są stacje w których jest 5.80 ale są które 6.20 więc wcale tu nie ma nic do tego kto jak myśli tylko jakie są fakty  to jest średnia cena z zeszłego tygodnia 6.10

Screenshot_2025-04-09-15-02-27-76_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, mirro napisał(a):

Ta relokacja wiąże się raczej z pewnymi działaniami w krajach bałtyckich. Spoko loko.nic nie jest do końca takie, na jakie wygląda, Radzę poczekać i nie wyciągać przedwczesnych wniosków. 

a właśnie, przy okazji, tak wyzwani za ruskie onuce przeciwnicy białej księgi bo miliardy na beton by poszły na tarczę wschód( btw tam Jaśkowiaka powinni dać na szefa tej operacji, on juz więcej betonu zużył na Poznań niż potrzeba tam). Bruksela olała prośbę pribałtyki o kolejne dofinansowanie na tarczę dronową.

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Bo jak są wszędzie różne ceny to nie wina Orlenu a właścicieli stacji.

18 minut temu, hubertuss napisał(a):

A potem Obajtek się za to wziął i nawet się chwalił, że Orlen zarabia rekordowe marże i paliwo poszło pod 7.

Pięknie. To patrz, za Obajtka najniższe ceny były na Orlenie, obecnie najniższe ceny są na stacjach pozaorlenowskich (zwłaszcza małych bo sieci typu BP czy Moya trzymają z Orlenem), które kupują towar od Orlenu, czyli kto ma rekordowe marże na kliencie końcowym? Skoro ON czy benzyna waha się w granicach 20-80 groszy na niekorzyść Orlenu.

BTW: a czy ktoś zauważył, że odkąd wprowadzono benzynę E10 to klasyczna E5 w wydaniu jakie zostało czyli 98 koni nagle zdrożała i z klasycznej różnicy około 40 groszy zrobiło się 80

a i coś @nie dla ciebie, bo nie chce mi się sprawdzać, a ty pełnisz ostatnio role strażnika rządu, przy poprzedniej władzy robił to Pan H fanatyk popaprańców ale teraz mu się odmieniło. Jak tam wygląda z tym muzeum Prus co to przemianowali i otworzyli? Jakieś szczegóły masz?

Bo jeszcze wyjdzie, że faktycznie to polscy naziści zrobili obozy koncentracyjne, a Ludendorf i Hindenburg to nasi najlepsi generałowie i bohaterowie narodowi bo ruskich ganiali na wschodzie podczas 1 wojny światowej

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v