Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

zapytaj swoje zony czy by sie nie wybrala do wenecji ? czy moze by chciala gondola poplynac ??? albo w w weronie pod balkonem julii zdjecie sobie zrobic ??

A skąd ty wiesz gdzie ja byłem i co widziałem. 

Opublikowano

S Szynkowski vel Sęk
To przekracza wszelkie pojęcie
Czym zajmuje się rząd Tuska w ramach polskiej prezydencji w UE?

➡️ Dzisiaj w Berlinie w odbędzie się wydarzenie z okazji polskiej prezydencji współorganizowane przez Instytut Polski podlegający polskiemu MSZ

➡️ W ramach wydarzenia m. in. debata o "śladach wieloletnich ataków rządu PiS na wolność sztuki" ⁉️

Ale to tylko preludium... 

➡️ Punktem kulminacyjnym wydarzenia jest wieczór z Agnieszką Holland i projekcja filmu "Zielona Granica"

A więc w kraju opowiadają jak to ważne żeby bronić wschodniej granicy, Tarcza Wschód, oni mur wybudowali i w ogóle....

A za granicą promują obrażanie polskich strażników granicznych, kłamstwa i powielanie ruskiej propagandy uderzającej w Polskę. 

Co to jest za banda szkodników

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

A z Polski są eksportowane tylko te ogórki 😄.

Jest masa rzeczy produkowanych w polsce z polsko brzmiącą nazwą a ci nawet nie spojrzeli na etykietę gdzie to wyprodukowane

No i co w związku z tym?

Opublikowano
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

No patrz oni by chcieli. A pis juz to robił. Sęk w tym, że pis wpuścił do PL najwięcej ludzi z bliskiego wschodu więcej niż jaki kolwiek rząd polski przed nimi. 

NO patrz cytując klasyka Mentzen mógł siedzieć cicho i nie poruszać tematu i prowokacji by nie było. Ale ze względu na to, że coraz bliżej wyborów to i coraz bardziej Mentzen się kompromituje patrz kampania 2023. 

Co do kolorowych żaden rząd w PL nie wpuścił tylu co pis. 

A następny wpuści jeszcze więcej o wiele więcej ale ile 100tys czy milion o tym to już zdecydują Niemcy...będą obrazki u nas jak we Francji A nam nic nie będzie wolno zrobić i złego slowa o nich powiedzieć bo będzie wtedy ,,mowa nienawiści,,

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ci niby najmądrzejsi w swoim mniemaniu widzą problem w jakimś ogórku. 

Ale wy nigdzie nie widzicie problemów 

Po co port lotniczy jak jest w Niemczech 

Po co porty nad Bałtykiem jak są w Niemczech 

Cukrownie to samo 

Wszystko mamy w Niemczech jesteśmy przecież tęczowa Europa  więc w Polsce po co w koszty się pchać 😆 

Trzaskowski zmienia poglądy jak chorągiewka na potrzeby kampanii 

Ale w internecie nic nie ginie 

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano

czy na tym forum jest mederator? czy takie prywatne peersonalne wycieczko i obrazanie drugiej osoby tu kest dopuszczone? rozumiem wyzwiska dla np pisowcow, konfederatow badz lewicowcow. ale takie prywatne, jednostkowe powinny byc usowane i jakos karane. nikt tutak nie obraza sie nawzajem iprocz jednej osoby, ktora ciagle prowokuje personalnie.

Opublikowano

niiedawno konfident samego wlasciciela wzywal i nic..

nie rozumiecie zasad dzialania takich forow..klikalnosc,ilosc wejsc..kasa leci .

ja obrazam ciebie ,ty mnie .w czym problem ?? jelsi nie jestes osoba ograniczona umyslowa to nie widze problemu. 

nawet z takim z warsztatow terapii zajeciowej mozna pogadac..

33 minuty temu, Wpaw napisał(a):

A skąd ty wiesz gdzie ja byłem i co widziałem. 

to podaj kilka ciekawych miejscowek..

gdzie warto jechac i co zobaczyc .w polsce i europie.  moze za pare lat sie w swiat wybiore..

19 minut temu, pawel885 napisał(a):

Ale wy nigdzie nie widzicie problemów 

Po co port lotniczy jak jest w Niemczech 

Po co porty nad Bałtykiem jak są w Niemczech 

Cukrownie to samo 

Wszystko mamy w Niemczech jesteśmy przecież tęczowa Europa  więc w Polsce po co w koszty się pchać 😆 

Trzaskowski zmienia poglądy jak chorągiewka na potrzeby kampanii 

Ale w internecie nic nie ginie 

masz racje nic nie ginie-sprawdz kto zalatwil polskie cukrownie bo poszedl spac..

13 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

czy na tym forum jest mederator? czy takie prywatne peersonalne wycieczko i obrazanie drugiej osoby tu kest dopuszczone? rozumiem wyzwiska dla np pisowcow, konfederatow badz lewicowcow. ale takie prywatne, jednostkowe powinny byc usowane i jakos karane. nikt tutak nie obraza sie nawzajem iprocz jednej osoby, ktora ciagle prowokuje personalnie.

idz na fb -tam nikt ci nie bedzie zadawal trudnych pytan...albo go zablokujesz..

wlasnie takie miejsca sa jednym z nielicznych gdzie mozna wymieniac poglady..

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

wszyscy tu byli u placka pod bramą i podziwiali ten syf i kupę gnoju ....🤣

Nie śmiej się. Dopłaty za bioróżnorodność,  dofinansowanie z ministerstwa kultury za ochronę dziedzictwa, dopłaty do utrzymania skansenu, etat ochroniarza w  ww. ... Umiał byś się tak ustawić?. 

Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał(a):

gdzie warto jechać 

Łubianka kolego 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Nie śmiej się. Dopłaty za bioróżnorodność,  dofinansowanie z ministerstwa kultury za ochronę dziedzictwa, dopłaty do utrzymania skansenu, etat ochroniarza w  ww. ... Umiał byś się tak ustawić?. 

nie ..nie trawie takiej nędzy i syfu 😲

Opublikowano
28 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja wiem gdzie nie warto...

Ja mogę polecić Norwegię całą jest piękna ale tam na północy masakra surwiwal jak ktoś lubi 2tydgodnie w dziczy🐎😁🤭 

Chociaż dla cb Jacuś dzicz to chleb powszedni🤭

32 minuty temu, jacus napisał(a):

Opublikowano

Do tego Europa zmierza. 

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Do tego Europa zmierza. 

Syf i bida to były w końcówce lat 90 teraz to jest ok. 

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla kogoś to nie ważny temat, dla kogoś innego bardzo ważny, im lepiej znane są poglądy danego polityka tym lepiej dla jego wyborców ... To co dla Ciebie jest mało ważne dla kogoś innego może być kluczowe do podjęcia decyzji przy którym nazwisku postawić X. Dla mnie to co powiedział Mentzen o zmuszaniu kobiet do rodzenia dzieci z gwałtu pokazuje że na pewno nie zagłosuje na tego kandydata, a jak będzie druga tura Trzaskowski-Mentzen to pójdę zagłosować na Bonżura ...

Coś się gubisz w wypowiedziach.

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Żaden mi nie odpowiada, zostanę w domu, nie ma sensownego wyboru ...

2 godziny temu, jacus napisał(a):

wiekszosc wyborcow pis-u ledwo podstawowke skonczylo..ile razy juz to podawalem ..

No to pochwal się swoim wykształceniem.

I ile byłeś lat za tą granicą bo na to pytanie nie odpowiedziałeś.

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Chłopie to jest kampania dla wszystkich dla tych przede wszystkim mniej rozgarniętych którzy nie będą szukali informacji czy ta firma jest z łowicza czy z niemiec. Liczy się  to co jest na etykiecie a tam jak byk widać wyprodukowano w niemczech . Jak ktoś chcę uchodzić i podawać się za patriotę gospodarczego przez te parę miesięcy kampanii to powinien unikać takich wpadek

Konfederacja to jest coś nowego nie skażonego rządami ani bagażem nie spełnionych obietnic

Pytanie dlaczego Trzaskowski akurat te ogórki reklamował. Przypadek czy celowe działanie ? Sponsor ? Teraz klient pójdzie do sklepu, kupi je bo przecież Trzaskowski zrobił reklamę jako polskie a tu zonk.

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Dobre i to na początek. Nie wypłacona subwencja to kolejne miliony. Na samym pisie da się ich utłuc kilkaset.

O właśnie. Gdzie to KPO się podziało bo miliardy spływały i słuch po nich zaginął.

58 minut temu, nie napisał(a):

S Szynkowski vel Sęk
To przekracza wszelkie pojęcie
Czym zajmuje się rząd Tuska w ramach polskiej prezydencji w UE?

➡️ Dzisiaj w Berlinie w odbędzie się wydarzenie z okazji polskiej prezydencji współorganizowane przez Instytut Polski podlegający polskiemu MSZ

➡️ W ramach wydarzenia m. in. debata o "śladach wieloletnich ataków rządu PiS na wolność sztuki" ⁉️

Ale to tylko preludium... 

➡️ Punktem kulminacyjnym wydarzenia jest wieczór z Agnieszką Holland i projekcja filmu "Zielona Granica"

A więc w kraju opowiadają jak to ważne żeby bronić wschodniej granicy, Tarcza Wschód, oni mur wybudowali i w ogóle....

A za granicą promują obrażanie polskich strażników granicznych, kłamstwa i powielanie ruskiej propagandy uderzającej w Polskę. 

Co to jest za banda szkodników

Ile na UE dała na ochronę jej wschodniej granicy ?

38 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Nie przesadzaj. Czekam aż mnie awansuje na barana 🤣.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

zapytaj swoje zony czy by sie nie wybrala do wenecji ? czy moze by chciala gondola poplynac ??? albo w w weronie pod balkonem julii zdjecie sobie zrobic ??

Zdecydowanie nie dla mnie Wenecja , wolę Włochy ogólnie nic mnie nie zachwyciło tam , 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v