Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, mirro napisał(a):

Piłeś kiedyś spiryt rozlewany z metalowego kanistra 20 litrowego, takiego na ropę i rozrobiony z Kubusiem o smaku kiwi? 🤣. Myślisz że tak łatwo się tym nachlać? Twierdzę że nie, bo próbowałem.😂

Masz dość bogate wspomnienia ...w poznawaniu smaku trunków..😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Masz dość bogate wspomnienia ...w poznawaniu smaku trunków..😆

Koneser trunków wyskokowych. 🤪

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

..w poznawaniu smaku trunków..😆

Eeeee tam. Po tygodniu w sklepie tylko ten o smaku kiwi został a baba nie chciała  przywieźć innego smaku, bo tego jej nikt nie kupi. Tośmy zeszli na kiwi.😂

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Masz dość bogate współpracy mnożenia ..

Służba , to służba, Tu się smaków nie wybiera.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W knajpie to tak xD jakieś słabe alkohole mają górale 🤭

Nie no alkohol brało się wczesniej z sobą ale rzeczywiście można więcej pamiętam jak wypiliśmy takie ilości że normalnie by człowiek leżał pod stołem a tu się poszło na Krupówki i całkiem nieźle się czuliśmy ale to było dawno...

14 minut temu, PRIMO napisał(a):

Mariusz to nie jest wrażenie tylko tak jest. 🤷‍♂️

Najlepsze że jednym kieliszkiem. 

A to że tam jednym to nic alkochol  wszystko dezynfekuje także ze znajomymi to piło się jednym ale ogólnie pamiętam jak wróciliśmy do domku i mówimy tej właścicielce-kurde ile tu u was można wypić w górach a ona na to ,,a to nie jesteście pierwsi którzy tak mówią,,

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

jakieś słabe alkohole mają górale 🤭

Taaa słabe. Byłem w Kirach na obozie wspinaczkowym. Noooo powiem że raz stanąłem przed ścianą ( tyle że w pokoju w ośrodku wojskowym) i usilnie próbowałem wpiąć nieistniejącą linę asekuracyjną w karabińczyk. Dopiero kumpel mnie uświadomił że jest niedziela i nigdzie dzisiaj nie idziemy.🤣

Opublikowano
30 minut temu, mirro napisał(a):

Piłeś kiedyś spiryt rozlewany z metalowego kanistra 20 litrowego, takiego na ropę i rozrobiony z Kubusiem o smaku kiwi? 🤣. Myślisz że tak łatwo się tym nachlać? Twierdzę że nie, bo próbowałem.😂

Nam kolegi ojciec przywoził z kolei był sokistą w bańkach plastikowych najpierw sam próbował, później mówił że możemy pić to był spirit aż wzrok odbierał 🤭😁🙆

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

No i podskocz do niego 😁 to nie Duduś ciepłe kluchy 🤭🙆

Opublikowano
17 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Nie no alkohol brało się wczesniej z sobą ale rzeczywiście można więcej pamiętam jak wypiliśmy takie ilości że normalnie by człowiek leżał pod stołem a tu się poszło na Krupówki i całkiem nieźle się czuliśmy ale to było dawno...

A to że tam jednym to nic alkochol  wszystko dezynfekuje także ze znajomymi to piło się jednym ale ogólnie pamiętam jak wróciliśmy do domku i mówimy tej właścicielce-kurde ile tu u was można wypić w górach a ona na to ,,a to nie jesteście pierwsi którzy tak mówią,,

Mam w okolicach Bielska Białej rodzinę i za młodu bywało się tam to powiem że ciekawie bywało. 😁

Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Czy ja wiem jego też się raczej nikt nie boi raczej ludzie się śmieją 

Z rafalka to się nie śmieją?😁 Wczoraj się urodziłeś?

Opublikowano
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Z rafalka to się nie śmieją?😁 Wczoraj się urodziłeś?

Ale on się nie śmieje także dla niego śmieszne nie jest jak się inni śmieją 😁Z ,,Rafalka się śmiać nie można,,😁

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Ale on się nie śmieje także dla niego śmieszne nie jest jak się inni śmieją 😁Z ,,Rafalka się śmiać nie można,,😁

To się nazywa pomroka jasna😁

Bokser jak bokser tylko żeby z charakteru szpilki nie przypominał 😁🙆 "you going down" pamiętacie i inne wypowiedzi?🤭

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Głupi to ty sam jesteś i to jak but. Zamkniecie granicy z DE uderzyło by bardziej w nas jak w nich. Jak można takie dyrdymały wypisywać. To trzeba być naprawdę pustym.

Zabawne jest to, że wyzywasz od głupków a potem walniesz bzdurę która pokazuje, żeś sam głupi.

niemiecki dupowłaz się odezwał :D 

ilu migrantów przyjmujesz?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Syn żydowskiej agentki SB o pseudonimie "JUSTYNA" Teresa Trzaskowska matka Rafała była agentką SB stąd sentyment do do Janiny Gontarczyk Lange również agentki SB”

Oj Roman..

Co porównujesz? 

Przy całym szacunku dla zmarłej osoby...

Czy to mądre było ...takie odznaczenie?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jednak skala porównań...dziwna...

Dobra ...daj trzy zasługi za co?

co ? 

ja mam łatwiejsze pytanie co zrobił rudy dla polski ? 

i bonus a za co nagrodzili tym samym Michnika za życia ? 

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co jest w wyrywaniu starych drzew aby potem w tym miejscu posadzić nowe ?? xD A, i Roman coś źle linka wkleiłeś, bo za każdym razem co innego się wyświetla, już %% poszły w ruch ??

cenzura , tam miała być pani Zajączkowska jak jebała rudego jak sprzedał Polskę ...  

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

co ? 

Nie zmieniaj tematu, co zrobiła koleżanka Jarosława, wcześniej sekretarka komuchów aby dostać to świecidełko ??

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

cenzura , tam miała być pani Zajączkowska jak jebała rudego jak sprzedał Polskę ...  

Tak, tak, cenzura xD Z %% przesadziłeś i kopiuj-wklej coś źle zadziałało, musisz iść do Negatywa na korepetycje xD 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Roman176 napisał(a):

ja mam łatwiejsze pytanie co zrobił rudy dla polski

Dalej dziwne porównanie..bo chyba medalu takiego nie dostał?

Kuźwa, długopis coraz głupsze decyzję podejmuje...co ja bredzę...jego Pan coraz bardziej dziwaczeje..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v