Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

zaorałeś tymi cytatami które próbowałeś naciągać. 

którymi? dawaj pośmiejemy się

Opublikowano
1 godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

To co ty to robisz obrażając ludzi i ich żony i inne teksty które przewijają się po AF to ma być zdrowe. Niestety to podchodzi też pod chorobę psychiczną. Przeciwieństwie co do ciebie to ja jestem zdrowy. 

Zdrowy czy zdrowa? To w końcu kobieta czy chłop? Ach ten nowoczesny świat🤭

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

jaja ma tylko jedna pucia..

Żukowska chyba ma inną tezę🤭

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

....a podobno są tylko dwie Pucie...🤭

Ale jaja...😆

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Żukowska chyba ma inną tezę🤭

Ona to ma tezy pod publike chyba.

3 minuty temu, jacus napisał(a):

No Kowalski z Partycją mają i to i to...

Sam Partycja napisał...🤷

Kurna...

Będzie chyba co dzisiaj poczytać...

Cza jeszcze coś porobić...🙋

Opublikowano

masz ochote do pracy ?? wez posiedz chwile -moze ci przejdzie..

tez za chwile cos porobie -ale to wcae nie wynika zcheci .tylko z nudow 😂. zeby czas sie nie dluzyl w oczekiwnaiu na sms-a z banku ze wyplata przyszla..

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, jacus napisał(a):

Podobno w dzisiejszym świecie nieważne co się ma w spodniach tylko kim się czujesz...facet miesiączkuje i w ogóle rodzi dzieci tak mówi posłanka koalicji...niedługo już będzie obowiązek w świetle prawa mówienia do kogoś kto ma jaja ,,per Pani,,jeśli ta osoba stwierdzi że jest ,,per Panią,,

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
20 godzin temu, Agrest napisał(a):

A to nie można sadzić na swojej działce? A ja se drzew ozdobnych wzdłuż drogi posadził. I jeszcze 600 krokusów pomiędzy nimi.

Ot pod urzędniczą gilotynę głowę pcham🤣

19 godzin temu, binek napisał(a):

Taaa już raz nawoływał do nieposłuszności obywatelskiej i nie płacenia abonamentu TV, jak doszedł do władzy napuścił komorników aby ściągnąć zaległy abonament. Jedyna rada - za grosz nie wierzyć temu człowiekowi w to co mówi

tusk to zwykły głupek

najpierw chciał wypowiedzieć konwencję, której polska nie podpisała 

a teraz chce wprowadzić prawo, które już dawno pis wprowadził i usunąć zapisy, które nie istnieją :D :D :D 

tacy idioci odpowiadają za nasze bezpieczeństwo

Opublikowano

ale faktu ze tacy ludzie sa zadne prawicowe fobie nie zmienia..

jedzcie do prawdziwego miasta i popatrzcie jak mlodziez wyglada..

sam nieraz sie zastanawiam czy co X czy Y..nawet po glosie trudno rozpoznac.

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

chyba się czegoś nawąchałeś :D sprawdź sondaże

mentzen nie wygra z nawrockim

a gdyby nawet, to nie ma wielkiej różnicy, bo najważniejsze, że nie wygra trzaskowski

ani jeden ani drugi nie mają szans na wygraną i fakt że nie ważne kto ile ma w sondażu 🤣

ale jest szansa że PiS całkowicie uwali wybory i nie wejdzie do drugiej tury 

to będzie  całkowita porażka dla naszczalnika i jego koniec 🤣

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ale jest szansa że PiS całkowicie uwali wybory i nie wejdzie do drugiej tury 

No to ogłosi wtedy zamach stanu.🤣

Opublikowano
24 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ani jeden ani drugi nie mają szans na wygraną

zobacz poparcie trzaskowskiego vs. nawrocki&mentzen, wynika jednoznacznie, że obecnie nawrocki wygrywa wybory

za 2 msc. będzie jasne

22 minuty temu, mirro napisał(a):

No to ogłosi wtedy zamach stanu.🤣

już tuski się szykują do skręcenia wyniku uchwałami :D 

• Haha 2
Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał(a):

mirro-te zamachy zawsze wojskowi robia.. idziesz w to ??😂

W sumie, biorąc pod uwagę obronę konstytucji co przysięgałem czynić, to mógłbym butów nie zdejmować, bo by czasu nie starczyło.😂

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

ale faktu ze tacy ludzie sa zadne prawicowe fobie nie zmienia..

jedzcie do prawdziwego miasta i popatrzcie jak mlodziez wyglada..

sam nieraz sie zastanawiam czy co X czy Y..nawet po glosie trudno rozpoznac.

I faktu że ludzie chorzy psychicznie istnieją żadne lewicowe fobie tego nie zmienia ale lewica wszystkich wrzuca do jednego worka ,,tożsamości płciowej,,tam już niedługo ktoś wymyślił że czuje się psem albo kotem i trzeba będzie ich tak traktować gdzieś granicę głupoty muszą byc https://www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/szokujaca-sesja-dorosly-mezczyzna-jako-6-latka/vvy7k64.  https://www.fronda.pl/a/50-latek-wzial-udzial-w-zawodach-plywackich-w-Kanadzie-dla-nastoletnich-dziewczynek,222335.html. a na końcu to już mamy do czynienia z początkiem pedofilii https://www.onet.pl/styl-zycia/joanna-szczerbaty/nagle-do-szatni-wchodzi-pan-dziewczynki-sa-zazenowane/lvhz9cs,30bc1058

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, nie napisał(a):

zobacz poparcie trzaskowskiego vs. nawrocki&mentzen, wynika jednoznacznie, że obecnie nawrocki wygrywa wybory

za 2 msc. będzie jasne

już tuski się szykują do skręcenia wyniku uchwałami :D 

Skąd ta pewność że wyborcy Mentzena pójdą zagłosować na Tadeusza Batyra ?? Wyborcy Puci w drugiej turze pójdą na Mentzena, ale w drugą stronę ... Mogą zostać w domu ...

Edytowane przez Tomasz0611