Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
30 minut temu, witejus napisał(a):

No to pokaż te zdjęcia

nie widziałeś wieśniaka ubranego jak do obory w kapocie i baranicy na gondoli w śmierdzącym kanale 🤣🤣🤣..wiesz co robił ,gapił się w telefon i przeglądał af ..😜

nawet ręce miał brudne jak zwykle bo to brudas 🤣🤣😜🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, jacus napisał(a):

🤣

🤣🤣

ilu z was ma kosiarke dyskowa z kondycjonerem pokosu   ??

to że widziałeś że ktoś ma to się nie liczy ....twoja kosiarka to się przewala koło kupy z gnojem i na pewno to nie dyskowa 🤣

Screenshot_20240823-152824 (1).png

tak zapytam te ogrodzenie powiązane sznurkami to dla pieska ...fajnie to wymyśliłeś 🤣 taki prawdziwy galicyjski obraz nędzy i rozpaczy 😜 

placek tak dla kontrastu u mnie polska B wjazd od strony tartaku gdzie za bramą mam szczere pole 

Screenshot_20241207-214628~2 (2).png

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 3
Opublikowano

sipma preria to takie cudo ?? z tylu za domem stoi..poszukaj pewnie bedzie ja widac na jakis zdjecia.

psychiatra ci nie zabronil korzystania z af ?? zle to dziala na twoj mozg zmassakrowany psychotropami.

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź przestań, to bajeczki Vegety ...

jego film o putnie w paryzu ogladnelo 5 osob..

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No jak z dala...toż zaraz obok.

Toż widać na fotkach.

Wybacz, ale naprawdę nie widzę u ciebie czegoś, na czym miał bym się wzorować, brać przykład...

Nie wiem naprawdę czym prubujesz zaimponować i czemu twierdzisz że w inni w tyle za tobą...i przez jadą pracować u ciebie moje dzieci.

Nie zawsze.

Pisałem już.

te okna to obora ,tylko ogarek mieszka bez szyb 🤣..okna stare wiec nie bylo mu szkoda.

kup sobie taka kosiarke jak ja ma-naprawde warto..jesli duzo suszyc .. rotacyjna to na nieuzytki.

Godzinę temu, witejus napisał(a):

No to pokaż te zdjęcia

a po co ?? pisz do ogarka da ci namiar na fb mojej strarej.sobie pooglasz..

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jesteś pewien że  chciałbyś na to patrzeć? Pamiętaj że później nie da się tego odzobaczyć.

zobaczyc wenecje i umrzec...jakis taki film jest.

ja zobaczylem i zyje,,

58 minut temu, witejus napisał(a):

Bierzesz te przechwałki za prawdę?

chlopcze to nie jest jakies cudo -nawet z nowego brzeska da sie dojechac ..

do krakowa dojedziesz ?? z tamtad co chwile sa wycieczki.. 

46 minut temu, witejus napisał(a):

I co z tego że podróżuje, to nie powód by się głupio przechwalać.

Miliony ludzi podróżują, ale nie spotkałem nikogo kto by się tak głupio przechwalał.

A tak naprawdę to on ma bekę z nas że dało mu się kogoś wkurzyć, a my odpisujemy na jego zaczepki.

a kog ty spotykasz ?? siedzisz calymi dniami na af.. 

z ta beka to masz racje 😂🤣

milony polakow jezdza po swiecie a tylko dla was to problem..

45 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wiem. Teraz gdzieś wyjechać to każdy może. Wystarczy tylko chęci. Na AF większość wpatrzona w krowie cycki i hektary że nie wystawiła nosa za swój powiat. Całe życie ufeftany w gównie chwali się nowym ciągnikiem czy innym złomem a w życiu niczego nie widział i nie ma żadnej pasji oprócz yebania od rana do nocy.

Raczej tu jeden podobny jemu oszołom wrzucał zdjęcia z galicyjskim krezusem, to raczej słabo by się  komponował w gondoli( pod warunkiem żeby się zmieścił i nie poszła na dno z przeciążenia).

znajac zycie to ty tez jestes rownie piekny jak ja..

39 minut temu, witejus napisał(a):

No tak chyba na barce po Wiśle pływał, albo ma zdjęcia z tej Wenecji, w Polsce.

akurat w tej wenecji nie bylem .

31 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie widziałeś wieśniaka ubranego jak do obory w kapocie i baranicy na gondoli w śmierdzącym kanale 🤣🤣🤣..wiesz co robił ,gapił się w telefon i przeglądał af ..😜

nawet ręce miał brudne jak zwykle bo to brudas 🤣🤣😜🤣

widze ze kuracja nie pomogla..

moze zmien szpital ??

24 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

To chyba jedne z nich:

FB_IMG_1729529533933.jpg

czemu nie zrobiles zdjecia ogarka  z przodu ??

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

to że widziałeś że ktoś ma to się nie liczy ....twoja kosiarka to się przewala koło kupy z gnojem i na pewno to nie dyskowa 🤣

Screenshot_20240823-152824 (1).png

tak zapytam te ogrodzenie powiązane sznurkami to dla pieska ...fajnie to wymyśliłeś 🤣 taki prawdziwy galicyjski obraz nędzy i rozpaczy 😜 

To jest ta tajemnicza kupka gnoju?🤭

Płot z palet Ho Ho piękna stylizacja nowocześnie tam na tej Galicji😁 

Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

milony polakow jezdza po swiecie a tylko dla was to problem..

Czemu problem?

To tak jak ja bym pisał że ja Fazerem jeżdżę a ty nie i temu gorszy jesteś....

A tak nie jest.

Każdy robi jak chce

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Wpaw napisał(a):

To jest ta tajemnicza kupka gnoju?🤭

Płot z palet Ho Ho piękna stylizacja nowocześnie tam na tej Galicji😁 

zobacz jak pięknie i bogato ludzie żyją  w Galicji .....wjazd prosto z asfaltu /ulicy u placka podróżnika po śmietnikach 🤣

Screenshot_20240823-152209 (1).png

obok jest chalupka w podobnym stanie jak byś chciał to możesz się osiedlić 🤣🤣🤣

Screenshot_20240823-153854 (2) (2).png

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/oburzenie-po-pogrzebie-barbary-skrzypek-przeciez-tam-byla-rodzina-7138339929782912a

"- Co widzę w jednej z tych relacji? Antoni Macierewicz, który w relacji z pogrzebu mówi o tym, że musimy głosować na Karola Nawrockiego. No to przepraszam - ten fałsz, ta obłuda, to wykorzystywanie, nawet takiej chwili... Przecież tam była rodzina. My nie możemy dawać akceptacji na takie sytuacje, Musimy powiedzieć, że tego po prostu nie akceptujemy - powiedział senator Koalicji Obywatelskiej."

"Dziennikarz Wirtualnej Polski, Patryk Michalski, zauważył, że w Republice napis "Potrzebujemy 5 500 000 zł na wóz transmisyjny" nakładał się na trumnę Barbary Skrzypek."

Noooooo to taniec na trumnie odbył się jak trzeba. Tak trzymać. 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

pięknie tam ...placek jak nagrywał tor de pologne to poszedł ze  swoja Monią dalej  pod bramę sąsiadów żeby można było to na FB /rolki wstawić bo się wstydził stać przy swoim  🤣🤣🤣  dobrze że który się tam nie zaczepił o te opony co ma pod bramą 

Opublikowano
21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

zobacz jak pięknie i bogato ludzie żyją  w Galicji .....wjazd prosto z asfaltu /ulicy u placka podróżnika po śmietnikach 🤣

Screenshot_20240823-152209 (1).png

obok jest chalupka w podobnym stanie jak byś chciał to możesz się osiedlić 🤣🤣🤣

Screenshot_20240823-153854 (2) (2).png

Zetorek ładny i 60tka. 

To jest chyba jakiś pustostan? Mieszko ktoś tam?🤔😁

A gościu z tym bebzonem to Jacuś? 🤔🤭

No i Europę można doganiać 😁

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Owszem.

Może u mnie nie lepiej, ale kuźwa ja nie pierdzielę że wszyscy w koło zacofani i w tyle...

Dokładnie 👍 

Opublikowano

przecież on opowiada swoją historię tak naprawdę , niczego nie osiągnął i niczego tam nie ma ...zaniedbał budynki i obejścia ,żyje jak śmieciarz ...dostał po przodkach ,nawet deski nie przybije 

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

przecież on opowiada swoją historię tak naprawdę , niczego nie osiągnął i niczego tam nie ma ...zaniedbał budynki i obejścia ,żyje jak śmieciarz ...dostał po przodkach ,nawet deski nie przybije 

Wiesz tacy są najgorsi po prostu nie mogą przeżyć że ludzie już żyją inaczej a on został dalej w latach 90 i próbuje się dowartościować obrażając wszystkich dookoła i opowiadać niestworzone historię o Polsce A sam mieszkając w Polsce Ź.a z tobą Bogdan to co się działo przez ostatnio 2 MSC że ciebie tu nie było? Bana dostałeś?

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v