Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Nie masz radia ani telewizora? No błagam cię 😁

Przecież zgodnie ze słowami tego pana w TV i tak podają zafałszowane info, czyli po kija mam się nad tym zastanawiać?

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ale to przecież nie jest kandydat PiSowski, tylko obywatelski, z poparciem PiSuaru xD

Czyli jeden uj. Może w ten sposób chcą zgarnąć głosy pisowców i niezdecydowanych trochę po prawej stronie

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Przecież zgodnie ze słowami tego pana w TV i tak podają zafałszowane info, czyli po kija mam się nad tym zastanawiać?

Luzik, a niech sobie sondaże będą jakie chcą zweryfikujemy po wyborach pewnie drugiej tury

Opublikowano
1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Może w ten sposób chcą zgarnąć głosy pisowców i niezdecydowanych trochę po prawej stronie

No jak widać średnio im to idzie, niezdecydowani poszli w Memcena, a PiSowskie półgłówki nie wiedzą co się dzieje, bo ich partia nie ma kandydata i nie wiedzą na kogo głosować, jest jakiś kandydat obywatelski ale nie ma PiSowskiego xD 

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Noooo nie. Bo ostatnio jak se na takiego zagłosowałem (Pana Dudę), to do dziś czuję niesmak.

No ja też trzeci raz bym na niego nie zagłosował, jak to mówił Ziobro jest miękiszonem 🤭

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

Nie idzie z tym konkurować

Idzie idzie....

Poważnie? Gdybym wódę tylko sprzedawał na te 200 - 250 tys. brutto miesięcznie to może by starczyło na sensowne 4 etaty....

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

No jak widać średnio im to idzie, niezdecydowani poszli w Memcena, a PiSowskie półgłówki nie wiedzą co się dzieje, bo ich partia nie ma kandydata i nie wiedzą na kogo głosować, jest jakiś kandydat obywatelski ale nie ma PiSowskiego xD 

No nie rób ludzi idiotów. No jak mencen nie dostanie się do drugiej tury to przecież jego wyborcy nie zagłosują na trzaskowskiego chyba. A mało prawdopodobne żeby zostali w domu i pozwolili żeby Polskim prezydentem był Trzaskowski

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

No nie rób ludzi idiotów. No jak mencen nie dostanie się do drugiej tury to przecież jego wyborcy nie zagłosują na trzaskowskiego chyba.

Chyba ... Może właśnie zostaną w domu ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Czyli filmik bez sensu?

Po części mówi prawdę że sondażownie są pro rządowe

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba ... Może właśnie zostaną w domu ;) 

Zobaczymy, a może mencen za koleguje się z nawrockim i odda na niego swój głos w drugiej turze🍺🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

a może mencen za koleguje się z nawrockim i odda na niego swój głos w drugiej turze🍺🤔

A to by tylko źle świadczyło o Mencenie.

Opublikowano
4 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Zobaczymy, a może mencen za koleguje się z nawrockim i odda na niego swój głos w drugiej turze🍺🤔

Wtedy stracą łatkę antyPOPISU, a wtedy wiele stracą ...

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

A to by tylko źle świadczyło o Mencenie.

Bo?

Wtedy stracą łatkę antyPOPISU, a wtedy wiele stracą ...

Oglądając jakieś dyskusje polityków ostatnio raczej się wspierają a nie ganią tak jak kiedyś.

Może nie wspierają ale są neutralni można powiedzieć a kiedyś byli kąśliwi strasznie.

Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Oglądając jakieś dyskusje polityków ostatnio raczej się wspierają a nie ganią tak jak kiedyś.

Może nie wspierają ale są neutralni można powiedzieć a kiedyś byli kąśliwi strasznie.

Bo im to na rękę, nie rozumiesz ?? Oni każdą władzę krytykują, bo na tym polega ich "wywracanie stolika". Jeżeli się do niego dosiądą z PiSem to uwalą jedną z podstaw swojej propagandy ...

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Może w ten sposób chcą zgarnąć głosy pisowców i niezdecydowanych trochę po prawej stronie

Będzie będzie. Objawi się przy płonącym krzewie... i będzie obywatelski.

• Haha 2
Opublikowano

Bo im to na rękę, nie rozumiesz ?? Oni każdą władzę krytykują, bo na tym polega ich "wywracanie stolika". Jeżeli się do niego dosiądą z PiSem to uwalą jedną z podstaw swojej propagandy ...

Rozumiesz, ale oni sami nic nie znaczą, sami to sobie mogą wywalać ten stolik. Jeszcze usiądą do stoliku ale z pis-em. Nie sądzę żeby mogli samodzielnie wygrać wybory. A w koalicji z Tuskiem raczej ich nie widzę.

Opublikowano
mirro napisał:

Teraz, DTaras napisał(a):

Gdybym wódę tylko sprzedawał

Uuuuuuuu Panie, chyba potrafiłbym się odnaleźć w tym asortymencie.

Tu by trzeba jednak oddzielić hobby od roboty...

Tomasz0611 napisał:

l jedną z podstaw swojej propagandy ...

To by pierwszy raz było?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Wpaw napisał(a):

Bo?

Albowiem zaiste powiadam Ci iż Pan Nawrocki ( oby Allach uchronił go w boksie od kolejnych ciosów w głowę)mu do pięt nie dorasta.

Edytowane przez mirro
Opublikowano

nowy pomysł rządu, opłata audowizualna dla dorosłych polaków

Każdy dorosły Polak będzie zobowiązany do płacenia nowej składki – nawet jeśli nie korzysta z telewizji i radia

Opłata wyniesie 108 zł rocznie, ale będzie waloryzowana, więc może wzrosnąć

Dla wielu rodzin oznacza to wyższe wydatki niż obecny abonament RTV

Opłata będzie ściągana automatycznie przez skarbówkę, co oznacza, że nie da się jej uniknąć 

peowska propaganda potrzebuje więcej pieniędzy

to pewnie jeden z tych przełomowych projektów rozwoju polski, zamiast pck :D  

Opublikowano
14 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak chcą skończyć jak Solidarna Polska i Porozumienie to mogą siadać ...

No raczej mają za duże poparcie żeby tak skończyć.

14 minut temu, mirro napisał(a):

Albowiem zaiste powiadam Ci iż Pan Nawrocki ( oby Allach uchronił go w boksie od kolejnych ciosów w głowę)mu do pięt nie dorasta.

Albowiem powiem ci że to jest tylko twoje zdanie. Ja osobiście zagłosowałbym na bosaka jakby startował.

Opublikowano
17 minut temu, Wpaw napisał(a):

Albowiem powiem ci że to jest tylko twoje zdanie.

Zaiste tak właśnie jest. Pytałeś? Odpowiedziałem bo niegrzecznie było nie odpowiedzieć.

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

No nie mów że u ciebie obok tych opon we wjezdzie autobusy jeżdżą......

U nas w pola szersze drogi ..

tylko samochodow i autobusow  brak..

ty opony do lasu wywozisz a ja za plot-juz pare zniknelo w niewyjasnionych okolicznosciach.🤣

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Noooo nie. Bo ostatnio jak se na takiego zagłosowałem (Pana Dudę), to do dziś czuję niesmak.

a ci co beda mieszakc kolo niego tez czuja niesmak a nawet cos wiecej..

1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Poważnie? Gdybym wódę tylko sprzedawał na te 200 - 250 tys. brutto miesięcznie to może by starczyło na sensowne 4 etaty....

raczej 7 spokojnie styknie. nie tylko wodka oczywiscie .

soboty, urlopy ,chorobowe- na srednim sklepie  jak w 4 wyrobisz legalnie ??