Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oooooo Roman się znowu zaorał i to przez nikogo nie sprowokowany🤣 Poprzeczkę zawiesił bardzo wysoko więc w tym miesiącu chyba nikt mu nie zagrozi😁

No ale bądźmy szczerzy - tytuł jest na tyle mylący że miał poctawy by w to uwierzyć

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Po tej wklejce to przez miesiąc nie powinieneś się tu udzielać i liczyć na zapomnienie.

Roman lubi się tak katować a potem jeszcze sobie powyzywa wszystkich dookoła i zasypia szczęśliwy bo myśli, ze jest najmądrzejszy.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

No i niech ktoś zaprzeczy że demokracja to głupi system. Jeśli Roman nie rozumie co czyta lub ogląda to jakie on może mieć pojęcie o tym na co głosuje🤔

• Like 2
Opublikowano
57 minut temu, Roman176 napisał(a):

właśnie idiota jesteś burak tępy chwalący się swoim alko a to niby co jest tępaku ? 

wiedza taka jak gnojok na podwórku ale czego tu sie spodziewać po wyborców rudego 

Ale jaja...

Wkleja prima aprilis jako dowód....😆🤭

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

USA ma duży deficyt w handlu zagranicznym więc takim cłom zbytnio nie można sie dziwić , oni co roku mają  problem z budżetem , 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Coś konkretnie w końcu na piszesz jak to Tusk Polskę zwija? Rozumiem, ze rozwijanie Polski to rozbudowa stacji która pozwoli zalać Polskę produktami z Chin tak? A Tusk tego nie robi i zwija w związku z tym Polskę? Masz jeszcze jakieś takie fajne przykłady?

Tak zaleją Polskę😁 człowieku zostanie podatek, cła tzn kasa. A jak nie przez Polskę to Rotterdam, Antwerpia, Hamburg i tam zostanie €. Widać rozumowanie peowca🤭

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

USA ma duży deficyt w handlu zagranicznym więc takim cłom zbytnio nie można sie dziwić , oni co roku mają  problem z budżetem , 

Trumpwoi nie można się dziwić to człowiek nie obliczalny. On nie wie co robi i to się jeszcze przeciwko usa odbije.

Teraz, Wpaw napisał(a):

Tak zaleją Polskę😁 człowieku zostanie podatek, cła tzn kasa. A jak nie przez Polskę to Rotterdam, Antwerpia, Hamburg i tam zostanie €. Widać rozumowanie peowca🤭

Nie ośmieszaj się auta z usa trafiają do PL przez DE bo vat mniejszy. Tak samo z tymi Chinami. Terminal w Małaszkach zwinie Polskę bo z Chin dobra nie przyjadą ok. Jeszcze jakieś przykłady na zwijanie Polski przez Tuska?

Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Te cła USA to się jeszcze czkawką odbiją ...

To jest oczywiste paliwo do nakręcenia inflacji, obniżenia siły nabywczej obywateli a w efekcie ich zubożenia 

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał(a):

Oooooo Roman się znowu zaorał i to przez nikogo nie sprowokowany🤣 Poprzeczkę zawiesił bardzo wysoko więc w tym miesiącu chyba nikt mu nie zagrozi😁

No ale bądźmy szczerzy - tytuł jest na tyle mylący że miał poctawy by w to uwierzyć

z czym się zaorałem ?  ze dałem przykład mniejszego kontenerowca 

• Haha 4
Opublikowano
9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie ośmieszaj się auta z usa trafiają do PL przez DE bo vat mniejszy. Tak samo z tymi Chinami. Terminal w Małaszkach zwinie Polskę bo z Chin dobra nie przyjadą ok. Jeszcze jakieś przykłady na zwijanie Polski przez Tuska?

tylko buraku kontener z Hamburga 2tyś euro a do polski 2 tyś zł 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Roman, idź spać, wytrzeźwiej, potem to przemyśl i wróć xD 

jeden alko poszedł drugi przyszedł ? 

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

To nie chodzi że zwinie Polskę tylko dodatkowa kasa by się przydała, w końcu twój premier zrobił największy deficyt. Podałem jeden przykład pewno jest ich więcej, zbieraj grosik do grosika. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Człowieku, wrzucasz jakiś Prima Aprilisowy filmik i na tym opierasz swoje teorie, kto tu jest nachlany ?? xD Tytuł samozaorania miesiąca masz już chyba pewny, a jest dopiero 2 dzień miesiąca, a myślę, że i o tytuł samooracza roku będziesz mógł z tym "dowodem" powalczyć xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Roman176 napisał(a):

tylko buraku kontener z Hamburga 2tyś euro a do polski 2 tyś zł 

Weź to powiedz sprowadzającym tysiące aut z usa Polakom. Roman naprawdę ty już więcej nie pij. Idź odpocznij. Kilkadziesiąt tysięcy aut z USA sprowadzonych do PL co roku i ich właściciele oraz spedycja nie wie gdzie taniej a ty wiesz.

7 minut temu, Wpaw napisał(a):

To nie chodzi że zwinie Polskę tylko dodatkowa kasa by się przydała, w końcu twój premier zrobił największy deficyt. Podałem jeden przykład pewno jest ich więcej, zbieraj grosik do grosika. 

Podał kto inny nie ty. A to tylko terminal kolejowy. Wiec czekam na kolejne przykłady zwijania polski przez Tuska.

PS wpakujemy ciężki szmal w Małaszewicze a Putin powie niet i co?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Weź to powiedz sprowadzającym tysiące aut z usa Polakom. Roman naprawdę ty już więcej nie pij. Idź odpocznij

po ch*j rudy zabronił sprowadzanie usa od kwietnia czy jakoś tak ... Niemiec się cieszy 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Roman, bo ktoś Ci jeszcze przez przypadek uwierzy xD 

zobacz film producenta smasz tailex  wrosną im koszty kolosalnie i importerów opon , wklejałem firm ale co tam u ciebie co ile opona sie kupuje raz na 20 lat ? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

smasz tailex

Wpisałem to w google, wyszły jakieś chińskie haczyki dla wędkarzy ...

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

Jak na razie to kilka urzędów nie chce rejestrować takich pojazdów ... Gdzieś coś usłyszałeś, gdzieś coś dzwoni, ale nie wiesz gdzie i co ...

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v