Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Roman176 napisał(a):

W trakcie jazdy mężczyzna zmienił jednak zdanie i poprosił, aby odwieźć go z powrotem na imprezę, którą wcześniej opuścił.

Już widzę jak on tam wchodzi a reszta imprezy wyskakuje oknami nie bacząc , które to piętro.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Już widzę jak on tam wchodzi a reszta imprezy wyskakuje oknami nie bacząc , które to piętro.

ja bym obstawił ze bardziej by cała sytuacje zwalili na alko ze z czymś ...  

Opublikowano
Niemiecka streamerka Kunshikitty chciała pokazać, że kobieta w Kolonii (Köln) może bezpiecznie chodzić pomiędzy grupami mężczyzn świętujących Sylwestra.
No i okazało się, że nie może. W ciągu trzech minut transmisji została zaatakowana dwukrotnie. Bez powodu rzucali w nią petardami. Jeden z mężczyzn trafił ją z bliska prosto w twarz.
Sylwestrowe noce w Kolonii zdecydowanie nie należą do bezpiecznych. Dokładnie 10 lat temu miało miejsce głośne masowe napastowanie kobiet przez młodych migrantów.
Policja otrzymała ponad 1200 zgłoszeń, ale zareagowano tylko na niewielką część i skazano jedynie 3 mężczyzn. Niezwłocznie zostało również zaostrzone prawo dotyczące przestępstw se**ualnych.
Premier Nadrenii Północnej-Westfalii oficjalnie przepraszał kobiety za to, że "pozostawiono je na pastwę losu".
Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba, płaszcz puchowy i tekst
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

A po co te wiązanki ?? Coraz bardziej popularna moda i dobrze, aby zamiast kwiatów na pogrzebie wrzucić do puszki na chore dziecko lub inny szczytny cel ... Ludzie też już widzą, że wystarczy jeden mały znicz, a nie cała reklamówka ...

No ja to nawet wolę, jak te znicze i wiązanki ludzie kupują...🤭

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A co byś polecił...ze swej apteczki?🤔

dla  pis-owcow sa specjalne leki i szpitale.wiec nie pomoge..

dla motocyklistow to podpalka dla konara wszelkiego koloru,niekoniecznie niebieska..

Godzinę temu, racyl napisał(a):

Tylko TY jesteś tutaj specjalista od psyhiatri

ktos musi wami sie opiekowac poza murami przybytkow pobytu wyznawcow pis-u.

wy w lubelskim to macie slabe te szpitale-zaden nie jest znany szerzej .tak malo skuteczne ?

w sumie z lubelskiego tu najwiecej wariatow ...

35 minut temu, racyl napisał(a):

kolejny milosnik ai

wynalezli juz na to jakas kuracje ?? 

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

dla  pis-owcow sa specjalne leki i szpitale.wiec nie pomoge..

dla motocyklistow to podpalka dla konara wszelkiego koloru,niekoniecznie niebieska..

ktos musi wami sie opiekowac poza murami przybytkow pobytu wyznawcow pis-u.

wy w lubelskim to macie slabe te szpitale-zaden nie jest znany szerzej .tak malo skuteczne ?

w sumie z lubelskiego tu najwiecej wariatow ...

kolejny milosnik ai

wynalezli juz na to jakas kuracje ?? 

Byłeś ciężki przypadek i tak cię przerzucali po lubelskich szpitalach ? 😂

Opublikowano

nawet 10 godzin nie minelo od ostatniego razu..

a u ciebie ile lat ??🤣

ile lat jestes ode mnie starszy ? kiedy warsztat zamknales ?? 

chce wiedziec jak to wyglada ...

kazdego to przeciez czeka..

nie mogles,nie chciales , nie miales z kim ?? jak to wyglada ?

racuch -na lubelskie to trzeba takich ja ty czy rolnik a nie mnie..za slaby jestem na takich swirow ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v