Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale Nawrocki nie mówił o żadnej ustawie czy tam projekcie tylko obiecał wam, ze obniży. i to po 100 dniach. Jak się jeszcze kiedyś będziesz śmiał z niezrealizowanych obietnic Tuska to pamiętaj o tym.

W porównaniu do obiecanki Nawrockiego obniżenia cen prądu o 1/3 w terminie do 100 dni kadencji to kwota wolna przynajmniej w teorii wciąż jeszcze nie jest nie zrealizowaną obietnicą bo 2 lata zostały.

obiecał i złożył projekt do sejmu po 100 dniach. 

Nawrocki chętnie podpiszę kwotę wolną od podatku 😄

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mi nic nie muszą dawać. Wystarczy żeby jak najmniej zabierali a dalej sobie poradzę ...

Przecież chcieli zrobić podwyżkę podatku cukrowego i wysłali ustawę do podpisu nawrockiego 😄. coś oni to mniejsze zabieranie mają po wyborach w d*pie 😄.

Jakie pozytywy rządu tuska

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

W porównaniu do obiecanki Nawrockiego obniżenia cen prądu o 1/3 w terminie do 100 dni kadencji to kwota wolna przynajmniej w teorii wciąż jeszcze nie jest nie zrealizowaną obietnicą bo 2 lata zostały.

tak, tak była w teorii, jest w teorii i będzie w teorii. Co wybory to sztandarowy program zwiększenia kwoty wolnej od podatku "w teorii" dla pelikanów łykających stare kluchy 🤣

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Żołnierz jest od wykonania rozkazu jak robot . Tak zwane mięso Armatnie .

żołnierz będzie pobierał pensję a mięsem armatnim będzie każdy z nas i nasze dzieci 

Opublikowano

Że nie rządzi PiS, taki największy pozytyw, że nie ma tego katolibanu u władzy ...

Nic innego nie ma pozytywnego 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

żołnierz będzie pobierał pensję a mięsem armatnim będzie każdy z nas i nasze dzieci 

No gdzież...Galan tak gęste krzaki znajdzie, że go nie zobacza...taki cwany...😆😄

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Jest, ale dla ciebie to rzeczy negatywne ... 

Dla takich to pełna micha aby...i jakiś socjal ...czasami...

Teraz, mirro napisał(a):

Czasem facet musi zrobić to co trzeba.

...i tu ...tylko echo...

Opublikowano

Jest coś jeszcze .

Afryka domaga się reparacji za kolonializm, a straty szacowane są na astronomiczne kwoty, z Unią Afrykańską na czele, która ogłosiła Dekadę Reparacji (2026-2036) i domaga się sprawiedliwości, umorzenia długów oraz reform, a szacunki mówią o 1,37 biliarda dolarów. 

Ameryka się obroni . 

Zaś Europa co zrobi - oda swe kraje ?.

https://wiadomosci.dziennik.pl/historia/aktualnosci/artykuly/10607873,reparacje-za-niewolnictwo-i-kolonializm-afryka-zada-137-biliarda-dol.html

Opublikowano

Jest, ale dla ciebie to rzeczy negatywne ... 

Naprawdę nic nie ma z tych ponad 100 ustaw co przygotował rząd tuska i nawrocki podpisał 

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Zaś Europa co zrobi - oda swe kraje ?.

Yyyyyyy ktoś zdaje się z Europy posiada jakieś terytoria zamorskie? 

Polska może odpowiadać tylko za jednego Murzynek Bambo na niego wołali.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Yyyyyyy ktoś zdaje się z Europy posiada jakieś terytoria zamorskie? 

Polska może odpowiadać tylko za jednego Murzynek Bambo na niego wołali.

Polska będzie musiała spłacać za kraje kolonialne .

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Naprawdę nic nie ma z tych ponad 100 ustaw co przygotował rząd tuska i nawrocki podpisał 

Zamknięcie chociaż na jakiś czas Wąsika i Kamińskiego, pogonienie Obajtka z Orlenu, pogonienie Kurskiego i Danuśki z TVP. Brak disko w polu w telewizji publicznej.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

Obecnym czasie nie warto niema za kogo i za co walczyć

Walczysz, bo kochasz tych co masz za plecami, czyli rodzinę. Nawet nie musisz nienawidzieć tych co masz przed sobą.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dla takich to pełna micha aby...i jakiś socjal ...czasami...

...i tu ...tylko echo...

O jakim ty socjalu mówisz , te 2x800 plus idzie na konto . żona pracuje, ja żyje z warzyw i owoców na nim .

nikt nie siedzi bezczynnie i czeka na socjal 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v