Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

@hubertuss zapodała centrala ze Czarzasty został marszałkiem sejmu najbardziej skorumpowany polityk zamieszany w Afera Rywina 

Jak tam się miewa komunistyczny prokurator w Trybunale Konstytucyjnym ?? To PiSiorkom nie przeszkadza ?? xD

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak tam się miewa komunistyczny prokurator w Trybunale Konstytucyjnym ?? To PiSiorkom nie przeszkadza ?? xD

Kazimierza Binkowskiego ?

‼️🇵🇱❤️Takie w TVN24 publikowane są sondaże ….🤣🤣🤣🤣 Uśmiechać się bo jeszcze trochę a usłyszymy, że wszyscy Polacy proszą o zmniejszenie wynagrodzenia ‼️🇵🇱❤️

Może być zdjęciem przedstawiającym telewizor, newsroom i tekst „ŻRÓDŁO: PERSONNEL ŻRÓDŁO:PERSONNELSERVICE SERVICE CZY ZGODZIŁ/ABY SIĘ AN/PANI NA OBNIŻKĘ PENSJI? 46% 32% 10% TAK, TAK,GDYBYRÓŻNICA GDYBY RÓŻNICA ZAROBKACH „NIE BYŁA YŁAZA ZA DUZA' 12% ZDECYDOWANIE NIE NIE MAM ZDANIA TAK, V2 ZAMIAN ZA LŻEJSZE EOBOWIAZI OROWIA LUB LEPSZE WARUNKI PRACY”

idą dobre czasy 

skoro takie sondaże są przedstawiane 

🤣  

zarobki za pisu grzmiał rudy ze wysokie to zobaczcie na to x2 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

@12Pafnucy jak to jest ze głosowałeś na złodziei powielasz ze sie nie opłaca zwykłych ludzi byś zwalniał a goście na pozycji jeden w miesiąc wyciąga sobie 500tyś  

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Piotrowicza, PiSiorskiego komuszego prokuratora, chwalonego przez przełożonych za sumienną pracę w stanie wojennym xD 

to zobacz sobie ile w platformie było i byli skazani wyrokami 

Opublikowano (edytowane)

Co do obniżki zarobków to sam nawet mógłbym podpiąć się pod projektem obniżki zwrotu stawki za paliwo rolnicze , ja przypominam że często w Polskich powstaniach walczyła szlachta , poświęcała swoje życie więc nie dziwi mnie zgoda na obniżkę pensji tym bardziej że pewnie na tak odpowiedzieli ci z lepszymi zarobkami a więc mądrzejsi 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
5 godzin temu, witejus napisał(a):

Jakiś pomysł by nie zabierali? wiem głosować... tylko co zrobić jeśli przed głosowaniem obiecują że nie zabiorą, a po głosowaniu sięgną ci głęboko do kieszeni?

@Tomasz0611 WYMYŚLIŁEŚ JUŻ ODPOWIEDŹ NA MOJE PYTANIE?🤣

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli do takiej sytuacji już doszło że nie przeszkadza jak druga głową państwa został komuch,człowiek popierający ZSRR z szemraną przeszłością?tylko po prostu będziemy się licytować kto jest większym komuchem...biedna ta nasza Polska.

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

przeszłością?tylko po prostu będziemy się licytować kto jest większym komuchem...biedna ta nasza Polska.

No tak patrząc na to , że najbardziej tu tęsknią za PRL, ci którzy popierają PiS....to warto jest wyjaśnić....te....dziwa...

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja na PiS?

Ostatnio nie...🤷

masz swoje zdanie czy tylko ouncowe media ... w takim razie następne pytanie dlaczego zakupiony za złego pisu system pegazus nie wyłapuje incydentów   

Karty SIM użyte do wysadzenia torów były polskie, bo dywersanci korzystają z polskich numerów i nie chodzą w rosyjskich onucach.

I właśnie korzystając z Pegasusa, nasze służby nie zapobiegły  zamachu na linie kolejowe. ? 

A Tusk? Zwalcza zakup narzędzi, które chroniły życie Polaków. Zwalcza technologie, które służby na świecie – w tym z wielu państw UE – wykorzystują do walki z przestępcami i terrorystami. Bo dla niego ważniejsi skorumpowani kumple namierzeni przez Pegasusa. Tym razem cud sprawił, że nikt nie zginął. A państwo nie może liczyć na cuda. Skuteczne służby potrzebują nowoczesnych technologii, a nie amuletów.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No tak patrząc na to , że najbardziej tu tęsknią za PRL, ci którzy popierają PiS....to warto jest wyjaśnić....te....dziwa...

Po pierwsze nie cytuje się poprzedniego posta po drugie nie usuwa się jej części a po trzecie to...

15 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ja na PiS?

Ostatnio nie...🤷

Dopiero nie tak dawno pisałeś jak to głosowałeś na Nawrockiego pobieranego przez PIS...

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

Po pierwsze nie cytuje się poprzedniego posta po drugie nie usuwa się jej części a po trzecie to...

Gdzie podstawa prawna, paragrafy?

Ja też mogę napisać co nie możesz...🤭

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie podstawa prawna, paragrafy?

Ja też mogę napisać co nie możesz...🤭

Czyli nie głosowałeś ostatnio na złodziei wg ciebie PIS ale głosowałeś w ostatnich wyborach na Nawrockiego popieranego przez tą partie i to podobno 2 razy?śmieszny jesteś😁

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, galan99 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „chrzanik @chrzanikx Lewica: „Czarzasty nie jest komunistą!" Tymczasem Czarzasty: „Drogi Władysławie Frasyniuku! Żeście komunistów pokonali? No nie. Wyście się z nami, k...wa, przy Okrągłym Stole 4 czerwca 1989r. do-ga-da-li!"”

Wszystkich nazywają ruską onucą ale na marszałka wybrali człowieka który chwalił ZSRR...ale widzisz jaki jest teraz przekaz...że tamci byli bardziej komuchami niż ten...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
Teraz, MariuszDe napisał(a):

PIS ale głosowałeś w ostatnich wyborach na Nawrockiego podobno 2 razy?śmieszny jesteś😁

co do złodziei @hubertuss czemu afera z CPK tak szybko ucichała przecież pisałeś ze to niemożliwe trzaska w to mieszać ?

Opublikowano

tym czasem łonet próbuje czymś zainteresować pożytecznych ..... 

Niemieckie i czeskie media informują o rzekomym rozbiciu się UFO (niezidentyfikowanego obiektu latającego) na pograniczu czesko-niemieckim. Doniesienia dotyczą prawdopodobnej katastrofy w rejonie Schöneck w Vogtland, gdzie jak potwierdziła policja dla MDR SACHSEN - świadek miał sfilmować obiekt spadający z nieba z głośnym hukiem w niedzielny wieczór. Wykonano także dodatkowe fotografie, a na miejsce ruszyły szeroko zakrojone poszukiwania

Opublikowano
5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Czyli nie głosowałeś ostatnio na złodziei wg ciebie PIS ale głosowałeś w ostatnich wyborach na Nawrockiego podobno 2 razy?śmieszny jesteś😁

Ty jesteś śmieszny cudaku...

Pan Karol to kandydat obywatelski....Czyż nie.?...klamczuszku drobny...🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v