Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, galan99 napisał(a):

Śmiać to się można z was jak bronicie Herr

Daj jeden przykład.

Mi on obojętny.

Podoba mi się coraz bardziej to co mentzen gada ...

A jak by Zajączkowska startowała na prezydenta, to bym podwójnie głosował.

Galan, co mnie interesują twoje zwidy, strachy, obawy?

To tylko twój wystraszony światek...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

nie obrazajac rudych, ale ten akurat, musialby sie pomylic ,by nie sklamac. te plcie, ministry, lekarki, malarki, prokuratorki....cyrk! ciekawe jakby sie nazywala kobieta : powiatowy lekarz weterynarii? powiatowa lekarka weterynari? macie jakies pomysly, bo na pieczatce musi byc jako stanowisko urzedowe : ta pierwsza nazwa. albo np . lek. stomatolog? lekarka stomatolożka?

Opublikowano

Yhm.

Jak widzę że coś jest durne, to nie trwam przy tym.

Skarpetki też zmieniam. Ty pewno nosisz póki się nie połamią...😆

Za bardzo elity mają gdzieś takich jak my, by ślepo bronić ich pomysłów 

Coś mnie nie pasuje, to mówię nie 

Ty wszystko bierzesz.

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Było trzymać dla 🔨 mlotkowego..😁😆

• Haha 1
Opublikowano
47 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To ciągle ty ryczysz, a twoje wycie aż w mazowieckim słychać xD

Ja z mazowsza i nic nie słychać!😡 

Ostatnio taka mądra pani się wypowiadała "jestem stara ale nie pamiętam tak debilnego rządu, głąbów nieuków nie było nigdy" 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

O rządach PiSu mówiła ?? xD

Możliwe ale nie sądzę.

Opublikowano
3 godziny temu, mysza103 napisał(a):

Skoro ktoś jest nielegalnie , a gospodarz sobie takiego gościa nie życzy , to powinien mieć jak najbardziej prawo takiego gagatka wyrzucić kiedy tylko będzie chciał ( tak powinno być zresztą w każdym kraju)

Faktycznie , w USA się to nie udało już raz i Indianie żyją se w rezerwatach. A szkoda, bo Takiemu Trumpowi mogli w ramach przyjaźni skalp zdjąć.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ja w przeciwieństwie do ciebie, zboczeńców nie oglądam.

Wolę takie filmy...https://vm.tiktok.com/ZNeEuhr33/

Przecie to  Stolica Warszawa taka jest od Rafał nie podoba ci się jak to przecie popierasz obecnych .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v