Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Igrzyska niech mają od Rudego niech mu wierzą .

Leszek Miller: Tusk kłamie - Polska jest zobowiązana do wdrożenia paktu migracyjnego. On o tym wie, ale nie powie. Bo prawda zepsułaby spektakl, w którym to on „broni Polski przed przymusem Brukseli”. Euforia ma trwać, nieważne za jaką cenę.

• Like 4
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja ci tylko pokazuję jak manipulujesz. 

pan rzepliński będzie na ciebie zły, że wyrok tk nazywasz manipulacją

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To największy kataklizm który spotkał Polskę po 89r ...

Bo tooooo ancychrysty som.😂

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może Kryśka Pawłowicz mu doradza xD 

W kwestiach mody?🤣

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

W kwestiach mody?🤣

Powiadasz mody .

A tak to prawda będziesz otwierał szampana ?.

19 Listopad Marszałkiem będzie -  Włodzimierz Czarzasty - wracamy do PZPR - zaprowadziła trzecia droga :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nienawiść do PiSu ?? Zawsze i wszędzie ... To największy kataklizm który spotkał Polskę po 89r ...

Od dziś jesteś dla mnie Giertych, a na pewno na poziomie Giertycha.

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty dla mnie Gosek, bo jesteś na poziomie Goska xD pseudonim artystyczny Tołdi xD 

I mów sobie co chcesz, pociąg ci już dawno odjechał

Opublikowano
46 minut temu, nie napisał(a):

Image

niemiecki sługus został wyjaśniony

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Znalazłem takiego co mi wierzy.”

56 minut temu, mirro napisał(a):

Ło matko. Trza iść kury zaganiać bo pokradną.🤣

Kur niema nikt praktycznie nie trzyma . Jutro nie przegap Hołownia składa rezygnację z Marszałka . 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Mówiłem już chyba z 10 razy nie mam Facebooka i dlatego nie mogę otworzyć

No to Ci opiszę...

Pan Jarosław też śpiewał jak Tusek... mówił...

Kiedy ludzie zauważa że to jedna i ta sama banda...🤷

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano

najwyzszy prezes spiewal hymn tak jak w c-k dezerterach rekruci a nawet bardziej 🤣

1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

Moda jest ale inna na powrót do PZPR .

Komuna wraca .

to piotrowicz znow bedzie na swieczniku ??

poczytaj o posle co w 70 r do stoczniowcow strzelal..nawet ty zgadniesz w jakiej partii jest ..

59 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ooo następny as🤦

byles kiedys za granica,rozmawiales z ludzmi ??? 

wsrod starszych to innych polakow nie kojarza.

mlodsi lewandowskiego ..

Opublikowano
3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Pewnie nie zamkną bo PiS to... Są na tych samych układach co po-wce, to chodzi tylko o garnuszek. 

Czytasz wybiórczo to napisałem trzy godziny temu.

12 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No to Ci opiszę...

Pan Jarosław też śpiewał jak Tusek... mówił...

Kiedy ludzie zauważa że to jedna i ta sama banda...🤷

⬆️

3 minuty temu, jacus napisał(a):

najwyzszy prezes spiewal hymn tak jak w c-k dezerterach rekruci a nawet bardziej 🤣

to piotrowicz znow bedzie na swieczniku ??

poczytaj o posle co w 70 r do stoczniowcow strzelal..nawet ty zgadniesz w jakiej partii jest ..

byles kiedys za granica,rozmawiales z ludzmi ??? 

wsrod starszych to innych polakow nie kojarza.

mlodsi lewandowskiego ..

Moim zdaniem nie ma najważniejszego, bo w historii Polski było mnóstwo ludzi bardzo ważnych, bez których moglibyśmy nie istnieć. Ale tobie tego nie muszę tłumaczyć tak światowemu, mądremu człowiekowi 🤭

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Naprawdę?do takiego poziomu się znizyles że wysyłasz coś z ,,soku z buraka,,przecież to większe g.wno niż Republika, portal hejterski opłacany pewnie wiadomo przez kogo, wyśmiewany przez zdecydowanie większość normalnych ludzi...mimo że nie przepadam za Kaczyńskim to myślałem że się nikt nie zniży do poziomu wysyłania linka z ,,soku z buraka,, no może poza jednym czlowiekiem z tego forum ale nie będę nic... Zresztą po co to g.wysylac jak tu masz wybitnego śpiewaka z słowika głosem...

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1
Opublikowano

12 listopada 2025 r. Trybunał Konstytucyjny (sygn. akt U 4/25) uznał za niezgodne z Konstytucją rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z 29 września 2025 r., które zmieniało Regulamin urzędowania sądów powszechnych i dopuszczało możliwość odstępstw od ustawowej zasady losowego przydziału spraw sędziom.

Wnioski w tej sprawie złożyły Krajowa Rada Sądownictwa oraz Prezydent RP.

teraz żurek dostał kopa w d*pę 👏 💪 :D 

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Teraz blokuje wręczenie nominacji sędziowskich.

4 godziny temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa Pan Prezydent , oby Allach uczynił jego pięści mocarnymi, tooooo system prawny traktuje tak wybiórczo, czy może już odgadł jakie obowiązki również na nim ciążą?

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

12 listopada 2025 powrócił w Polsce stalinizm, awansować mogą tylko sędziowie posłuszni karakanowi z Żoliborza

cud ludzie, cuuuuuuud

neosędziowie zniknęli 

po-łgłówek to najgłupsze stworzenie na świecie

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Idiota czepia się słówek bo inaczej nie potrafi ...

słówek??

dlaczego wszystkie po-łgłówki są ograniczone umysłowo?

dopóki prezydent podpisywał wszystkie nominacje krs to wszyscy sędziowie, których powołał byli nazywani nie-sędziami, neoędziami, nominacje były nazywane nieważnymi, a dzisiaj gdy powiedział, że nie podpisze nominacji to nagle, ci którzy mieli być powołani już nie są neosędzami, teraz są prześladowanymi przez prezydenta, bohaterami

🤮

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, witejus napisał(a):

🤣🤣🤣

Nie ma się co cieszyć tam jest razem 26 zarzutów sąd rozstrzygnie.

3 godziny temu, MariuszDe napisał(a):

A wierzysz w to że Tusk kogoś zamknie? Bo to ta sama śpiewka od wielu lat!rozliczymy poprzedni rząd itd,itp...

Już dwóch siedziało Duda musiał ułaskawiać. Więc nawet wiara już nie potrzebna taki fakt miał miejsce. 

2 godziny temu, nie napisał(a):

pan rzepliński będzie na ciebie zły, że wyrok tk nazywasz manipulacją

Ty manipulujesz a nie Rzepliński i to na bardzo niskim poziomie. 

28 minut temu, nie napisał(a):

12 listopada 2025 r. Trybunał Konstytucyjny (sygn. akt U 4/25) uznał za niezgodne z Konstytucją rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z 29 września 2025 r., które zmieniało Regulamin urzędowania sądów powszechnych i dopuszczało możliwość odstępstw od ustawowej zasady losowego przydziału spraw sędziom.

Wnioski w tej sprawie złożyły Krajowa Rada Sądownictwa oraz Prezydent RP.

teraz żurek dostał kopa w d*pę 👏 💪 :D 

cud ludzie, cuuuuuuud

neosędziowie zniknęli 

po-łgłówek to najgłupsze stworzenie na świecie

Guzik mu zrobią. Neo sędziowie niestety nie zniknęli jest ich prawie 3 tys. I jest z nimi duży problem bo ich nielegalne powołanie powoduje, ze wydają wyroki które są nie ważne. I które są obalane zarówno w PL jak i przed trybunałami UE. Natomiast jeśli kancelaria Nawrockiego opublikuje listę może się okazać, że uwalił on nominacje nadane przez właśnie neo KRS czym zje własny język. 

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v