Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

A może prezesa przypomnieć??

Z ziemi Wolskiej do Wolski 😭

Kto nigdy nie zaśpiewał póki niech rzuci kamieniem 

Ciekawe skad to się wzięło?

Pamiętajcie przy okazji że Dąbrowski był takim samym Niemcem jak Tusk 🤣

Hymnem powinna być rota 

Opublikowano (edytowane)

Pamiętacie jak kiedyś na wiecu pisu ten hymn śpiewali?

Kaczyński już w hymnie śpiewał o ziemi Wolskiej odbijaniu szablą. Pomimo, że w tle leciały oryginalne słowa bo puszczano wykonanie huru z orkiestrą  Naprawdę nie ma co się podniecać tym Tuskiem każdemu się zdarza. 

https://www.facebook.com/absurdypolskiejpolityki/videos/jarosław-kaczyński-śpiewa-hymn-narodowy/174494983903584/

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Tyle razy i Tusk śpiewał lub słuchał hymnu to zna go doskonale a wpadki się zdarzają nawet jeśli już , dlatego też księża odprawiając mszę czytają bo rutyna nieraz potrafi zgubić 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Z motora to za to dużo widac

Widać jaka to jest kategoria drogi. Żeby droga była S to nie może być tam ruchu pieszego ... Ale to trzeba jeździć żeby to wiedzieć a nie być inwalidą jeżdżącym autobusem.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widać jaka to jest kategoria drogi. Żeby droga była S to nie może być tam ruchu pieszego ... Ale to trzeba jeździć żeby to wiedzieć a nie być inwalidą jeżdżącym autobusem.

Z Krakowa do myslenic cały czas coś robią i jest kilka odcinków S a za chwilę przejście dla pieszych i ograniczenie prędkości i faktycznie może nie być odwołania S prędkość regulowana znakami to już jak się zjedzie z A4 na węźle do Zakopanego  , węzeł Opatowice lub jakoś tak 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
6 minut temu, jarecki napisał(a):

Z Krakowa do myslenic cały czas coś robią i jest kilka odcinków S a za chwilę przejście dla pieszych i ograniczenie prędkości i faktycznie może nie być odwołania S prędkość regulowana znakami to już jak się zjedzie z A4 na węźle do Zakopanego  , węzeł Opatowice lub jakoś tak 

Jeżeli jest ruch pieszy to nie jest to droga ekspresowa, tyle i aż tyle ...

Opublikowano (edytowane)

to jest jedną chyba z gorszych dróg S Kraków -mylenice  nawet na tych nowych odcinkach ciężko tam poszaleć z tak wyprofilowanymi i głębokimi zakrętami , 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Pan Prezes widać w formie, ale czy aby leki nie za silne?🤣

Jarek już kompletnie odlatuje, a rozwój demencji wspomaga depcząca mu po piętach Konfederacja, biedaczek nie wie co robić, a bycia tym słabszym w koalicji nie przeżyje xD 

• Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Upokorzyłeś się z rana a teraz wyzywasz w akcie frustracji. Argumentów jak zwykle brak.

Codziennie się upokarzasz włażąc w d*pę tuskowi i jego przystawkom 

Nie chcę się im zająć np ochroną zdrowia to się zajmują kierowcami czy ostro zakończonymi płotami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v