Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
48 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Trochę się wam sypie....ostatnio...

47 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Normalnie aż człowiek ciekaw co jutro będzie xD Bo coraz ciekawiej xD

tak wyglądają partyjni propagandyści

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tia....

Aż mi się wierzyć nie chce że ty za darmo tak chwalisz pis🤭

..

lepiej napisz kto tobie płaci za przemilczanie afer rządu, to dopiero jest podłe, wysługiwanie się władzy 🤮

7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Znowu mówisz o sobie partyjny propagandysto ? 

Jak tam Tołdi, spakował już Budapesztańską torbę dla księciunia ?? xD 

nie tylko propagandyści to jeszcze głupcy żyjący w sekciarskiej bańce

uprawiacie najbardziej tępą peowską propagandą a nazywacie innych propagandystami

przemilczacie afery rządu🤮 sługusy tuska

ja krytykowałem pis za ostatnią aferę, a wy o aferze po cichutko, nie ma afery, 🤮

ja krytykowałem 5dz i obecny zakaz, a wy za 5dz darliście ryja przez rok o zakazie hodowli na futra cichutko bo to po a nie pis, 🤮

za niskie ceny pszenicy pluliście na pis przez dwa lata a teraz gdy ceny są jeszcze niższe to mordy w kubeł, 🤮

gdy bruksela otworzyła granicę eu na bezcłowy import pszenicy to ąż się zesraliście z nienawiści do kaczyńskiego, a gdy teraz pozwoliła na jeszcze większy import i dodatkowo zgodził się tusk na umowę z merkosurem to znowu schowaliście mordy w kubeł 🤮

wielokrotnie chwaliłem bosaka, bryłke, zajączkowską a nawet mentzena - i ja jestem pisowcem??? :D peowska propaganda zryła wam łby, żyjecie w bańce i nie macie kontaktu z rzeczywistością

dla was każdy kto krytykuje rząd tuska to pisowiec, mnie to wisi, mogę być i dziesięcioma pisowcami, a każda podłość rządu będzie nagłaśniana

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Coraz więcej wypływa jak rząd PiS działał i ile afer kręcił...🤭

na razie to peło zarobiła więcej na komisjach niż pis na aferach 

Ponad 600 tysięcy złotych miesięcznie kosztuje utrzymanie komisji śledczych

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

A co ja wróżka...😆

w życiu też tyle razy dasz sie oszukać ? 

Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

czekaj romus konfa sie dorwie do wladzy to was uzdrowi 🤣

noo 50 prezesów zwolni w tym panie z tvn i polskiego radia 

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

2022 cena tony w okolicach 400 dolarow

2025 ponizej 200 dolarow .

romus jestes debilem patentowanym , nawet w pis-uarze bylbys elta. 

do tego ile wtedy dolar kosztowal ??

Cena węgla koksowego znowu rośnie i jest najwyżej w historii. Tymczasem  akcje JSW pozostają w konsolidacji

Akcje JSW i cena węgla koksowego na deskach. Wycena polskiej spółki zbliża  się do poziomu gotówki w kasie

Wyjątkowa sytuacja na rynku węgla energetycznego i koksowego

tera patrz

2c8b8ecac1e098-948-511-0-0-2014-1087.png

kosztował mnie i zarabiali mld tepaku 

a teraz orka dolarem 

Dolar już dawno nie był tak słaby jak obecnie. Lista przyczyn jest długa -  GazetaPrawna.pl

czyli co platforma to qurwy i złodzieje ? 

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ciągle...

Sam nie potrafię kłamać i chyba przez to zakładam że inni też nie kłamią.

wiesz głupi zawsze ciągnie do głupiego 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „Ala #ZawszeZaPolską @Alicja322 Widział ktoś premiera jakiegoś kraju robiącego z siebie takiego błazna?”

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Roman176 napisał(a):

to nie ja głosowałem na kłamcę  

Ludzie głosowali na tego co według nich wtedy uważany był za prawdomównego. 

Jednak okazało się że nie mieli racji. Tylko teraz im jest ciężko przyznać że się pomylili i nie mogą przyznać tym co im tłumaczyli że padąrzaja w większe bagno niż jest racji. 

@12Pafnucy nie wiem za kim głosowałeś liczy się to kim jesteś a nie jego polityczne przekonania. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

sam głosowałem na niego 

Dałeś się podejść jak małe dziecko. 

Nie ważne z resztą 

Ważne jest to aby teraz zobaczyć tak naprawdę na kogo się głosowało i co zrobić w następnych wyborach.

Jednak śmiem twierdzić że dalej ludzie będą brnąć w swoje przekonania tylko po to aby się nie wydać.

Ludzie nie lubią przyznawać się do swoich błędów tym bardziej jeśli idzie o politykę 

Edytowane przez Bezduszna
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v