Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zandberg to warchoł. Biedroń mu prawdę mówi. Usiąść z boku i krytykować to każdy głupi umie. Weź i zrób. Pis zaczął podnosić minimalną i tylko drożyzna między innymi z tego się wzięła bo koszty pracy w postaci np zus radykalnie wzrosły. Bo gdy rośnie minimalna rośnie średnia i rośnie składka zus bo to jest powiązane. Minimalną powinien regulować rynek. Ten komuch pomaga tylko pisowi jak w 2015 roku gdy rozbił lewicę co dało pisowi władzę. 

@racyl ty to masz wysublimowany gust. Chce ci się na to patrzyć przy niedzieli?

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Jak to zwykle pisowcy okazali się gamoniami. Jeden nie zdążył rzucić butelki bo wypadła mu ona z rąk przed drzwiami. Drugi próbował podpalić przez dłuższy czas ciecz która się rozlała. Jakoś mu się udało ale na szczęcie i dzięki temu gamoniowi co ją zdołał rozbić nie zdążyli podpalić kawiarni Czytelnik. No jacy pisowcy taki zamach. Normalnie gang Olsena. Pomimo grozy zajścia i zagrożenia dla klientów kawiarni to sytuacja musiała wyglądać wręcz cyrkowo. Jak u tych dwóch z tej czeskiej bajki Sąsiedzi. 

i dlatego

19 godzin temu, nie napisał(a):

wszystkie peowskie media, dziesiątki godzin transmisji, wszyscy peowcy, patocelebryci i prestytutki prawie doznali orgazmu z podniecenia - olaboga chcą nas zabić, rzucają koktajlami mołotowa, ratunkuuuuuuuuuu

to już nie jest akt terroru? :D :D jak ogłosiły wszystkie peowskie media :D 

już nie będzie ogradzania zasiekami kwatery głównej po? 

gdzie są nagrania, które zabezpieczono? czy dopiero są produkowane przez AI?

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Chce ci się na to patrzyć

przecież to twoja posłanka :D 

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Zandberg to warchoł. Biedroń mu prawdę mówi.

kłamca i matkobijca biedroń to może zandbergowy buty czyścić

W dniu 18.10.2025 o 07:26, jahooo napisał(a):

postaram sie poszukac

Przez terminal w Zeebrugge, na północy Belgii, napływa do Europy coraz więcej skroplonego gazu ziemnego (LNG) z Rosji; w ciągu pierwszych sześciu miesięcy bieżącego roku 42 proc. importowanego przez ten terminal LNG pochodziło z tego kraju - podały belgijskie media.
UE planuje wprowadzić całkowity zakaz importu rosyjskiego LNG od 2027 roku.
Przez terminal w Zeebrugge napływa do Europy więcej rosyjskiego LNG niż przed początkiem inwazji Rosji na Ukrainę w 2022 roku - poinformował w piątek nadawca publiczny VRT. W ciągu pierwszych ośmiu miesięcy 2025 roku import LNG przez ten port pobił rekordy z poprzednich lat.
Według danych belgijskiego urzędu statystycznego (FOD Economie), w pierwszej połowie obecnego roku 42 proc. LNG sprowadzanego do Zeebrugge pochodziło z Rosji.

to tylko jeden port, do hiszpani czy francji przypływa jeszcze więcej, oczywiście większość trafia docelowo do niemiec

Opublikowano (edytowane)

@nie łżesz jak zwykle nikt tego godzinami nie transmituje. Nie wiem czy był to akt terroru czy nie ale na pewno był nieudolny. Na całe szczęście. NO i raczej to nie wyborcy po usiłowali podpalić siedzibę swojej partii.

Co do Zandberga nie dziwię się że go bronisz. On dla pisu w 2015 roku oddał wielkie zasługi. Pomógł tez Nawrockiemu w 2025 roku.

Nagranie z uciekającą jedną z tych oferm wczoraj w tv pokazywali nie wiem czy to jest jedyne.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

łżesz jak zwykle nikt tego godzinami nie transmituje.

w tvn cisza :D 

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Co do Zandberga nie dziwię się że go bronisz

pytanie, dlaczego ty bronisz biedronia i grodzkiego?

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

On dla pisu w 2015 roku oddał wielkie zasługi. Pomógł tez Nawrockiemu w 2025 roku.

peowskie niedorajdy jakoś muszą sobie wytłumaczyć swoją nieudolność

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A gdzie ja tu kogoś brnie? Ty Goebbels analfabeta czy jak?

A to, ze Zandberg pomógł pisowi w 2015 roku rozbijać lewicę która nie weszła do sejmu i to, ze pomógł Nawrockiemu nie popierając Trzaskowskiego a krytykując to też fakt.

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A gdzie ja tu kogoś brnie?

a ja? :D :D 

44 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Trzaskowskiego a krytykując

zapomniałem, jest zakaz krytykowania partii przewodniej i jej wodzów, wybrańców narodu :D 

"Ten z nami! Ten przeciw nam! Kto sam, ten nasz największy wróg!"

------------------------------------------------------------------------------------------

dwa największe zamach terrorystyczne w najnowszej historii polski

wyjątkowe sk***ysyństwo jak to wykorzystano

Image

Image

Edytowane przez nie
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@nie widzisz dlaczego nazywają cię Goebbels tutaj lub Urban ty łżesz i mataczysz. Chwaliłeś Zandberga, że Biedroń mu może buty czyścić czy co tam. Napisałem dlaczego. Teraz łżesz coś o jakimś zakazie krytykowania. Nie ma żadnego zakazu Goebbels. Jednak Zandberg jako poseł lewicy powinien poprzeć Trzaskowskiego bo ten prezentował wartości bliższe lewicy i gwarantował zrealizowanie większej liczby lewicowych postulatów. Ale warchoł Zandberg ma na myśli przede wszystkim własny interes i interes pisu i nie poparł Trzaskowskiego. No i ludzie to widzą jego partyjka dołuje w sondażach. A on nie wyciąga wniosków. I dalej myśli że zyska krytykując rząd.

Co do tych zdjęć co je tak wklejasz to ja bym się zastanowił one pokazują niezdarność pisowską 

Opublikowano

Maciej Dutkiewicz

😀🚆🏔Pierwsze Pendolino z pasażerami w Zakopanem. Od 14 grudnia codziennie, z najkrótszym czasem przejazdu z Krakowa w historii - tylko 1h 57 min.

tak wygląda współczesne malowanie trawy na zielono

pendolino na trasie ze średnią prędkością 55km/h :D :D 

i oni chcą budować kolej najszybszą w europie 350km/h :D gdzie my żyjemy?

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, nie napisał(a):

Maciej Dutkiewicz

😀🚆🏔Pierwsze Pendolino z pasażerami w Zakopanem. Od 14 grudnia codziennie, z najkrótszym czasem przejazdu z Krakowa w historii - tylko 1h 57 min.

tak wygląda współczesne malowanie trawy na zielono

pendolino na trasie ze średnią prędkością 55km/h :D :D 

i oni chcą budować kolej najszybszą w europie 350km/h :D gdzie my żyjemy?

Oj Goebbels Goebbels pusty chłopcze. Ty nic dla siebie litości nie masz a ja ci musze pisać, żeś pusty bo ty sam swoją głupotę pokazujesz. Skąd gamoniu ci w ogóle taka średnia wyszła? Długość trasy 136 km podróż zaokrąglę dla ciebie gamoniu 2 godziny minuta postoju w Nowym Targu. Dasz radę policzyć? Umiesz podzielić 136 na dwa?

Problemem na tej linii nie jest pewnie to, ze pendolino nie da rady szybciej jechać niż twoje 55 km/h a jej kształt. Na którym pendolino nie może rozwinąć swojej max prędkości. Zaś samo pendollino będzie jechało z Warszawy i to jest tylko część tej trasy. 

Kolejne piękne twoje zaoranie. 

Opublikowano
38 minut temu, hubertuss napisał(a):

Chwaliłeś Zandberga, że Biedroń mu może buty czyścić

żebyś zrozumiał chociaż jedno słowo, które napisałeś, to byłoby dobrze

40 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie ma żadnego zakazu

ale każdy kto krytykuje to 

41 minut temu, hubertuss napisał(a):

warchoł

:D :D 

i

41 minut temu, hubertuss napisał(a):

ma na myśli przede wszystkim własny interes i interes pisu

:D 

a ty chciałbyś interes po lub biedronia, a ten zajęty przez śmiszka i zostaje ci tylko baba z jajami :D grodzka

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Nie kompromituj się dalej podziel 136 na dwa gamoniu.

Nawiasem mówiąc na większości polskich linii pendolino nie może rozwinąć max prędkości chyba 200 km/h.  PKP je podstawia dla wygody pasażerów może mniej "palą". Na trasie Warszawa Poznań pendolino do Szczecina tez nie jedzie jakoś drastycznie szybciej. Bo nie może bo linia max 160 km/h plus konieczne spowolnienia nie pozwalają. 

@nie Kurski o was mówił - lud wszystko kupi. Ktoś cię poszczuł tym pendolino a ty głupka z siebie zrobiłeś. Bo jaka wina Tuska, ze w górach kręte tory?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Oj Goebbels Goebbels pusty chłopcze. Ty nic dla siebie litości nie masz a ja ci musze pisać, żeś pusty bo ty sam swoją głupotę pokazujesz. Skąd gamoniu ci w ogóle taka średnia wyszła? Długość trasy 136 km podróż zaokrąglę dla ciebie gamoniu 2 godziny minuta postoju w Nowym Targu. Dasz radę policzyć? Umiesz podzielić 136 na dwa?

Problemem na tej linii nie jest pewnie to, ze pendolino nie da rady tam szybciej jechać a jej kształt. Zaś samo pendollino będzie jechało z Warszawy i to jest tylko część tej trasy. 

z gdyni nie z warszawy

nawet gdyby było 70km/godz. to żadna różnica, to co zrobili to jest kpina ze zdrowego rozsądku, puszczać pendolino na taką trasę, ale po-łgłówki w ekstazie bo pendolino :D pewnie już masz gacie mokre z podniety

co się będzie działo gdy tusk zrobi 350km/godz? :D torów braknie :D 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

W Polsce pracy pod dostatkiem jest.

Było , teraz jest troche gorzej zostaje tylko za najnizszą krajową , nawet słyszałem żę magazyn żabki trochę obniżył pensje , coca cola w radzyminie też ponoć zabiera dodatki 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
25 minut temu, jarecki napisał(a):

Było , teraz jest troche gorzej zostaje tylko za najnizszą krajową , nawet słyszałem żę magazyn żabki trochę obniżył pensje , coca cola w radzyminie też ponoć zabiera dodatki 

i bardzo dobrze

Opublikowano
31 minut temu, nie napisał(a):

z gdyni nie z warszawy

nawet gdyby było 70km/godz. to żadna różnica, to co zrobili to jest kpina ze zdrowego rozsądku, puszczać pendolino na taką trasę, ale po-łgłówki w ekstazie bo pendolino :D pewnie już masz gacie mokre z podniety

co się będzie działo gdy tusk zrobi 350km/godz? :D torów braknie :D 

Wyzywasz innych a sam koncertowo się ośmieszyłeś i wyszedłeś na tego półgłówka. Pendolino nie jest puszczane z tylko Krakowa do Zakopanego a jedzie z Warszawy czy tam Gdyni. I jest to ukłon w stronę pasażerów z tych miast, że nie muszą się przesiadać. Dałem ci szansę pokazałem jak się ośmieszyłeś. Ty mogłeś milczeć ale chcesz ośmieszać się dalej. PKP walczy o klienta pendolino są bardziej komfortowe i być może zużywają mniej energii a ty tego nie rozumiesz. Pasażerowie z Warszawy czy Trójmiasta nie musza ganiać po dworcu w Krakowie tylko zajadą prosto w góry. I tego też nie rozumiesz. Szczują ci tylko a ty jak to półgłówek bezwiednie przelewasz tutaj te brednie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v