Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

, śmierć Polaka jest nic nie znaczaca a tego z USA może mieć wpływ na nas również w Europie i Polsce 

To był facet który prał łby młodym amerykanom. Kawał wyrachowanego sukinkota. Jego śmierć żadnego wpływu na nas mieć nie będzie. Tam się bohaterów opłakuje a potem idzie dalej bez oglądania za siebie. Zawsze znajdzie się następny nawiedzony kaznodzieja na jego miejsce.

Opublikowano

Oj będzie miała wpływ , chociażby uznanie Antify za ugrupowanie terrorystyczne w USA , działacze tej organizacji zakłócali prawicowe czy patriotyczne przemarsze w Polsce , ogólnie organizacje lewicowe będą inacEj postrzegane w dłuższej perspektywie może i Europa pujdzie śladami Trumpa . Przynajmniej Trump zapowiada że tak zrobi z anifą 

5 minut temu, mirro napisał(a):

To był facet który prał łby młodym amerykanom. Kawał wyrachowanego sukinkota. Jego śmierć żadnego wpływu na nas mieć nie będzie. Tam się bohaterów opłakuje a potem idzie dalej bez oglądania za siebie. Zawsze znajdzie się następny nawiedzony kaznodzieja na jego miejsce.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Oj będzie miała wpływ , chociażby uznanie Antify za ugrupowanie terrorystyczne w USA ,

Eeeee tam. To nie al Kaida. Afganistanu po raz kolejny ani Iraku nie najadą przez nich.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiem...

To przeciwieństwo żałosny, czyli ty...🤭

Mi nie udaje się tak jak tobie połączyć równocześnie tych dwóch przywar ale ty dajesz rade💪. Widać lata doświadczeń i treningu, może pod różnymi kontami ale zawsze to coś.

6 minut temu, mirro napisał(a):

Eeeee tam. To nie al Kaida. Afganistanu po raz kolejny ani Iraku nie najadą przez nich.

Trump ostatnio jęczał że wycofanie z Bagram było błędem. Tyle że teraz chodzi o Chinoli a nie ciapaków.

Takich kaznodziei prawicowych i lewackich jest w USA na pęczki.

Teraz jest na topie jeden ciapak w USA z raził prądem psa żeby się nie ruszał na live. Facet nawoływał do zabijania prawicy itp a teraz taka wtopa. Lewak- muzułmanin- dręczyciel zwierząt🤦‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Trump ostatnio jęczał że wycofanie z Bagram było błędem

Nie było błędem. Pozostawienie Bagram bez kontyngentu zdolnego działać operacyjnie w rejonie nie miało sensu. Zabrali wszystkich, czyli ofiar było mniej.

Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Teraz jest na topie jeden ciapak w USA z raził prądem psa żeby się nie ruszał na live. Facet nawoływał do zabijania prawicy itp a teraz taka wtopa. Lewak- muzułmanin- dręczyciel zwierząt🤦‍♂️

Serio, interesujesz się takimi debilami ?? Nie ma już o kim w okolicy plotkować ??

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Serio, interesujesz się takimi debilami ?

Se zwizualizowałem gościa o którym pisał. Oplułem ekran ze śmiechu. Świat mnie cały czas zaskakuje.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Serio, interesujesz się takimi debilami ?? Nie ma już o kim w okolicy plotkować ??

Chyba żyjesz w innej rzeczywistości. Plotkowaniem nazywasz gościa którego w USA wysrywy mają kilkanaście milionów wyświetleń? 

Ty myslisz że przeciętnego hamburgera w usa obchodzi np jakaś tam strefa gazy czy to że umierają tam ludzie z głodu?

Tam większość nie wie gdzie jest Izrael.

Najgorsze jest to że u nas idzie w tym samym kierunku.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Najgorsze jest to że u nas idzie w tym samym kierunku.

No widac po takim Krzysiu z Polski, co się właśnie takimi głupotami interesuje ...

Dla mnie miliony wyświetleń nie są ważne. Może dla jakiś idiotów co to swojego zdania nie mają, w mózgu papka i muszą coś takiego oglądać ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Se zwizualizowałem gościa o którym pisał. Oplułem ekran ze śmiechu. Świat mnie cały czas zaskakuje.

A mnie myślisz nie. Tyle że negatywnie. Poziom zidiocenia społeczeństwa i ogłupienia jest niezamowicie wysoki. Jest to zamierzone działanie elit rządzących w wielu państwach z prawa czy lewa.

Ci na górze wmawiają ludziom jak masz żyć - kupować, żreć, konsumować, kupować jakieś srajfony, ubrania i inne niepotrzebne gówna po to aby nabijać kase korporacjom, najlepiej na kredyt.

Do tego edukacja. Spójrzmy na takie USA czy inne bogate kraje z zachodu. Bogaci uczą się w prywatnych szkołach gdzie zakazuje się srajfonów i podobnych, jednym słowem jest dyscyplina. - tak kształci się elity. Równocześnie w szkołach publicznych jest pełna wolność - im więcej głupków tym lepiej, żeby było kim rządzić.

No widac po takim Krzysiu z Polski, co się właśnie takimi głupotami interesuje ...

Dla mnie miliony wyświetleń nie są ważne. Może dla jakiś idiotów co to swojego zdania nie mają, w mózgu papka i muszą coś takiego oglądać ...

Dla mnie może świat nie kończy się na bobie czy krowiej d*pie.

Powiedz bobek np kiedy i jaką książke przeczytałeś ostatnio albo ile czytasz powiedzmy rocznie jak taki jesteś tytan intelektu?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dla mnie może świat nie kończy się na bobie czy krowiej d*pie.

Powiedz bobek np kiedy i jaką książke przeczytałeś ostatnio albo ile czytasz powiedzmy rocznie jak taki jesteś tytan intelektu?

Tak, wszyscy tu wiemy, że swe mądrości czerpiesz z filmików na sadisticu, to Twój cały świat, oglądać filmiki dla debili.

Latem nie mam czasu na czytanie, ale zimą się staram chociaż z 10 przeczytać.

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla mnie miliony wyświetleń nie są ważne. Może dla jakiś idiotów co to swojego 

Właśnie czytam o Żeligowskim, którego  "buntu" mamy teraz rocznice. Takie tam ploty.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Do tego edukacja. Spójrzmy na takie USA czy inne bogate kraje z zachodu. Bogaci uczą się w prywatnych szkołach gdzie zakazuje się srajfonów i podobnych, jednym słowem jest dyscyplina. - tak kształci się elity. Równocześnie w szkołach publicznych jest pełna wolność - im więcej głupków tym lepiej, żeby było kim rządzić.

a lewacy w Polsce ograniczają prace domowe żęby społeczeństwo było głupsze 

• Like 1
Opublikowano

Tak, wszyscy tu wiemy, że swe mądrości czerpiesz z filmików na sadisticu, to Twój cały świat, oglądać filmiki dla debili.

Latem nie mam czasu na czytanie, ale zimą się staram chociaż z 10 przeczytać.

Oglądam tez i co z tego? Ja oglądam sadola a ty liczysz samochody jadące w niedziele do kościola czy nasłuchujesz babki pod krzyżem na majowym. Każdy ma jakies hobby🤷‍♂️.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Oglądam tez i co z tego? Ja oglądam sadola a ty liczysz samochody jadące w niedziele do kościola czy nasłuchujesz babki pod krzyżem na majowym. Każdy ma jakies hobby🤷‍♂️.

Nie wmawiaj mi swojego hobby plociuchu xD

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

Taki jest cel, ale niewielu to rozumie. 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wmawiaj mi swojego hobby plociuchu xD

Sam tak  pisałeś.

Opublikowano

Jak ktoś mądry i ambitny to i tak będzie ćwiczył w domu, a debilowi nic nie zmieni czy rano spisze w szatni tą pracę domową albo czy ja zrobi za niego ChatGPT ...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Sam tak  pisałeś.

Co poradzę, że obok domu mam kapliczkę i mam jeden z pierwszych domów na wsi i widać czy jadą samochody w niedzielę do kościoła czy nie ... Różnimy się tylko tym, że nikogo konkretnego nie opisuję, tylko zauważone zjawisko, a ty musiałeś napisać że "gwiazda Rolników z Podlasia" nie płaci za faktury ...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak ktoś mądry i ambitny to i tak będzie ćwiczył w domu, a debilowi nic nie zmieni czy rano spisze w szatni tą pracę domową albo czy ja zrobi za niego ChatGPT ...

nie o samą czystą nauke chodzi ale ,, zaszczepienie ''ogólnie nauki , na każdym etapie życia musisz się uczyć , doszkalać nawet w budowlance wchodzą nowe techniki itd 

Opublikowano

nie o samą czystą nauke chodzi ale ,, zaszczepienie ''ogólnie nauki 

I nie pamiętasz jak te "zaszczepianie" nauki wyglądało w twoich czasach ?? Kilku uczniów w klasie rzeczywiście robiło te pracę, a reszta albo głupio spisywała jak nauczyciel to sprawdzał albo wgl miała to w 4 literach ...

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

nawet jesli 1 na 10 skłoni to do nauki to jest już dużo 

Jak ktoś dba o swoje dzieci i o ich przyszłość, to sam zachęci je do pracy w domu nad materiałem z którym ma dziecko problem ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v