Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To kolejny pisowski Goebbels czy tam Urban. Pompują im do głów ten śmietnik a  mimo to pis ma podobne poparcie jak po czy tam ko. Bo ludzie w pis już nie wierzą 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

W Po też już przestają wierzyć...jakoś to poparcie im nie wzrasta a reszcie koalicji spada, Hołownia 3-4 %,PSL góra 2% a lewica to co miała to ma w granicach 6% więc koalicji ubyło w ciągu 2 lat jakieś 10%

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Obie partie PiS i PO są identyfikowane z swoimi przywódcami , a to ,, zabetonowany '' elektorat i się starzejący mocno dla PiS to dobry czas na odświeżenie wizerunku , kogoś kto przyciągnie młodszych wybórcow 

Nawet taki ktoś jak Nawrocki by poprawił wyniki jak by stanąć na czele partii 

Opublikowano

Podobnie może postąpić po. Za 2 lata Tusk może zrezygnować na czele stanie np Sikorski. Sęk w tym, że na polskiej scenie politycznej nie ma innych graczy. Konfie jakoś ludzie nie ufają za bardzo. 

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jarecki napisał(a):

Nawet taki ktoś jak Nawrocki by poprawił wyniki jak by stanąć na czele partii 

Tylko wtedy tzra by nazwę rozszerzyć. "Prawo i Sprawiedliwość Obywatelskie" Bo jak Prezes Obywatelski, to inaczej się nie da.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, hubertuss napisał(a):

Podobnie może postąpić po. Za 2 lata Tusk może zrezygnować na czele stanie np Sikorski. Sęk w tym, że na polskiej scenie politycznej nie ma innych graczy. Konfie jakoś ludzie nie ufają za bardzo. 

,,Konfie raczej ludzie nie ufają,, powiadasz? Z tym że Konfa na dzień dzisiejszy by decydowała o wszystkim...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

uuu ,cerfur wycofuje sie z Polski to chyba jedna z pierwszych sieci handlowej w Polsce 

Geant czy jak mu było zdechło i żyjemy to i kolejnego żabojada przeżyjemy .

Może Biernacki go przejmie i w Wilanowie afery nie będzie🤭 

Teraz, galan99 napisał(a):

H..a nie ubezpieczy się sadu - firmy nie chcą słyszeć .

https://www.facebook.com/watch?v=2007803336701888

Patrz, gospodarka kupiona za 0,78 mln i są pierwsze plony🤭

20250920_174342.jpg

I to z 3 szt. A jest ze 30🤣

Opublikowano

Pytałem dziś gospodarza, bo ma zapisany pobyt do nowego roku to nie widzi ich. Wszystko leży na glebie bądź wisi na leszczynie. W tym foku ogrom. Mi wystarczy to zebrane. Teraz  żona podrzuci swemu ojcu i będzie łuskał

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

To kolejny pisowski Goebbels czy tam Urban. Pompują im do głów ten śmietnik a  mimo to pis ma podobne poparcie jak po czy tam ko. Bo ludzie w pis już nie wierzą 

image.jpeg

• Like 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Łoooo to dzieciaki mają dziadka do orzechów.

Dzieciaki mają wyebane na orzechy, ale żonie mówię by na rudo się farbowała🤭 tak lubi orzechy

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Z panem Nawrockim?

No to powinni być oki...na luzie...

Tymi to liczba mnoga. Nawrocki pojedyncza

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Agrest napisał(a):

Tymi to liczba mnoga. Nawrocki pojedyncza

No ale ostatnio ja dwa razy na Nawrockiego...to liczba mnoga...

Oj coś kręcisz ostatnio...niczym...globtroter...🤭

7 minut temu, witejus napisał(a):

Słaby ten żarcik.

To nie żart.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

Orzech w złym kierunku Twe myśli kierują. To tylko skojarzenie z wiewiórką.

Niestety jeszcze jeden taki zawłaszczył sobie słowo rudy. I nie jest to Gajos🤣

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale ostatnio ja dwa razy na Nawrockiego...to k cza mnoga...

Oj coś kręcisz ostatnio...niczym...globtroter...🤭

To nie żart.

Z tym odszczepieńcem nawet nie myśl mnie kojarzyć

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v