Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

NO zaorał ja tym. I widać po jej reakcji, ze zabolało. Już Piłsudski chciał zrobić z UA taki bufor między nami a Rosją  Niby nie nasza wojna ale jakoś do nas się pcha. Drony to bardziej namacalny dowód ale wysokie koszty finansowe i straty jakie ponosimy my i inne kraje to inna sprawa. 

PS Polaczki to kto? A ty kto jesteś? Ja jestem Polakiem. Większość z nas tutaj też a kto to Polaczek ty ruski jakiś czy kto? I wy się qur patriotami nazywacie. 

Chłopcze jakby było czym przechwycić/zneutralizować te drony o wartości 20 tys to nie zestrzeliwałoby się je pociskami o wartości 2-2,5 mln dolarów 

Opublikowano (edytowane)

No to co robił pis przez 8 lat?

4 minuty temu, racyl napisał(a):

Chłopcze jakby było czym przechwycić/zneutralizować te drony o wartości 20 tys to nie zestrzeliwałoby się je pociskami o wartości 2-2,5 mln dolarów 

Zachowujesz się chłopcze jak ta Zajączkowska. Strzelali czym mieli, nie strzelali by to byście kwiczeli, ze nie strzelali i taka polityka. 

A kto to jest Polaczek? Ty tak o sobie czy ty ruski?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

To jego sprawa...

Tylko że bredzi że to nie był akt agresji...

Nie muszę mieć w ręku noża żeby kogoś napaść.

No tak , ale on uważa inaczej że koledzy przylecieli dronami obejrzeć  jego pszenicę 😛

Edytowane przez Nieustraszony1044
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

No to co robił pis przez 8 lat?

Zachowujesz się chłopcze jak ta Zajączkowska.

A kto to jest Polaczek? Ty tak o sobie czy ty ruski?

Bierz hubercik swojego partnera i tez front jak ci tak szkoda tego śmiszka 😂

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No tak , ale on uważa inaczej że koledzy przylecieli dronami obejrzeć  jego pszenicę 😛

Pszenica dawno skoszona a nowa jeszcze nie zasiana. Masz pewność że to były ruskie drony?

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał(a):

to traktuje dwojako - albo bzik ruskich zeby nas osmieszyć albo intryga banderlandu zeby wojna trwała w najlepsze i kasa płynęła szerokim strumieniem

I to jakaś różnica?

Zaatakowano Polskę i tyle.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

I to jakaś różnica?

Zaatakowano Polskę i tyle.

Chcieli nas przetestować i przetestowali .

Nie zapominaj że Polska nie chciała wysłać wojsk na ukrainę a teraz ma powód do zmiany zdania .

Prawdy i tak z mediów się nie dowiemy

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, racyl napisał(a):

Bierz hubercik swojego partnera i tez front jak ci tak szkoda tego śmiszka 😂

Widzisz jak szybko się wystrzelałeś. No kto to jest Polaczek? MI nikogo nie szkoda chłop ja zaorał. i nikt nie mówił tu o żadnym froncie. A ona się zesr jak ty teraz. I poszła ad persona. Masz jaja by napisać kto to jest Polaczek?

Chłopcze ogranicz się lepiej do tych memów bo jak zaczynasz sam coś pisać to wychodzi szybciutko żeś pusty jak @nie

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nadal to atak.

I nie pitol że nie....

Wymyślasz jakieś nowe definicje.

Skoro atak to kto nas zaatakował ta nieuzbrojoną bronią?

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Widzisz jak szybko się wystrzelałeś. No kto to jest Polaczek? MI nikogo nie szkoda chłop ja zaorał. i nikt nie mówił tu o żadnym froncie. A ona się zesr jak ty teraz. I poszła ad persona. Masz jaja by napisać kto to jest Polaczek?

A on nie szedł ad personam? 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Taki przebieraniec jak Ty i ten rafałek trzaskowski na czas kampanii wyborczej 😂

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ulman napisał(a):

Skoro atak to kto nas zaatakował ta nieuzbrojoną bronią

Niemcy zapewne...

Czy do ataku konieczna jest broń?

Takie latanie se dronow po Polsce jak nazwiesz?

Wycieczki krajoznawcze?

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Czyli brak ci odwagi by napisać kto to jest Polaczek.

Cała ta wasza PO .

Można było się spodziewać że pisowski kandydat będzie mówił konfederacji językiem ale żeby kandydat PO to już szczyt łgarstwa i hipokryzji .

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Cała ta wasza PO .

Można było się spodziewać że pisowski kandydat będzie mówił konfederacji językiem ale żeby kandydat PO to już szczyt łgarstwa i hipokryzji .

Kto to jest Polaczek? Proste pytanie a ty bełkoczesz dalej. Ja ci zadaje proste pytanie a ty bełkoczesz o swoich frustracjach.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

@Ulman Napisał jej może niezbyt grzecznie by poszła sprzątać a jej nerwy puściły.

Co tam było niegrzecznego ? nirmalny post Śmieszka który przypomniał narrację i kierunek polityki konfederacji 

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał(a):

Skoro atak to kto nas zaatakował ta nieuzbrojoną bronią?

Czy to był atak czy test naszych możliwości, uj z tym jak to nazwać. Wyszło z tego tylko, że zamiast klapki do much to my mamy młotek 5kg, muchę nadal zabić tym można, ale mało to efektywne ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v