Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

śmieszny to ty byłeś, inaczej kobita by cię nie zostawiła

Coś innego stary dziadu potrafisz niż prywata ?? Katolicka miłość przez Ciebie przemawia, drugi idiota jak ten globtroter spod Krakowa ...

Mt 7:15-20 sobie przeczytaj na dobranoc ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał(a):

ja się kogoś czepiam, czy mnie zaczepił śledź, więc co chcesz?

ty chłopcze obraziłeś się na księdza że ci pewnie nie dał drugi raz ślubu.   xD

Nie czepiasz się. Widać że to jakaś nowa postawa która przyjąłeś. Tylko zapomniałeś że z Katolika nie wyjdzie Żyd. 

Opublikowano

Prywata boś śledziu za cienki bolek żeby pouczać starszych szczunie.   xD

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Coś innego stary dziadu potrafisz niż prywata ?? Katolicka miłość przez Ciebie przemawia, drugi idiota jak ten globtroter spod Krakowa ...

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Prywata boś śledziu za cienki bolek żeby pouczać starszych szczunie.   xD

Ty to jesteś śmieszny Lucek xD Próbujesz innych pouczać i być najmądrzejszy tylko nikt twoich mądrości słuchać nie chce xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bezduszna napisał(a):

Nie czepiasz się. Widać że to jakaś nowa postawa która przyjąłeś. Tylko zapomniałeś że z Katolika nie wyjdzie Żyd. 

katolicyzmem mi tu dziady będą wyjeżdżać, dla mnie wieprz będzie zawsze wieprzem.   xD

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty to jesteś śmieszny Lucek xD Próbujesz innych pouczać i być najmądrzejszy tylko nikt twoich mądrości słuchać nie chce xD 

Idź z ojcem pogadaj szczunie a nie ze mną.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No łanią ni orłem to żeś nie jest....😆

Mam sprawę do ciebie.

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Dziadek, pampersa obsrałeś, idź go zmień ...

sprawdź synek u swojego tatusia.  

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

A co do tego ma minister? Ma skupy pootwierać?

a taki to trudne ? ukr zabronić i problem ? czy kłamstwo typu ograła Siekierskiego unia w prezydencji polski w unii 

a to co znowu dobroć ? https://www.farmer.pl/prawo/nieruchomosci/kowr-wystawia-opr-y-na-licytacje-bez-ograniczen-takze-dla-osob-i-podmiotow-z-zagranicy,164087.html

pożyteczni idioci z was nic więcej ograł was rudy jak szmaty 

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Nie wkurwiaj mnie nawet.

Mirek w agropierdołach było że na pierdzielisz kasiory na marchewce , prawda to 🤔

9 minut temu, Desperado napisał(a):

chamstwo by chciało jeździć na mnie i katolicyzmem mi tu wyjeżdżają żeby cicho siedzieć , ja wam posiedzę to się posracie zaraz.   xD

Na mnie też , ale nie daje 🙂się takim Tomaszkom mogę słynną deskę na pustym baniaku rozbić 😜

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Najbliżej z tym czymś jesteś, no to weź się poświęć dla ogółu. :P

łon   to i koza by nie pogardzil taki napalony po tych zapiekankach ..tylko zeby mu meeeemeeee robila 🤣

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v