Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to widać, że jest gówniane. Jad z ciebie leci warczysz na starość będą ci miskę kijem podsuwać przez dziurę w drzwiach. Z premierki zrobiłeś taką gówno burze że tylko śmiać się można z ciebie.

9 minut temu, jahooo napisał(a):

Obaj użytkują auta powiedzmy budżetowe, więc z zasięgiem nie poszaleje. Mają zamiar zaraz po gwarancji się ich pozbyć - zobaczymy, na ile to wykonalne. 

Życie swoje a ty swoje to się nazywa odklejenie. Pozbędą się. Na rynku są elektryki co mają po 12 lat i ludzie sprzedają. W oprogramowaniu to ci grzebią bez względu czy auto spalinowe czy elektryczne tylko ty pojęcia o tym nie masz. Kumpel zaprowadził do serwisu spalinową beemkę bo coś  z turbo nie tak. A oni, ze nie da sie zdiagnozować muszą zaktualizować soft za 2 tys plus koszt diagnozy. On, ze zabiera auto a oni 1 tys diagnostyka a on jaka diagnostyka przecież się nie da. Po prostu jesteś odklejony nie wiesz jak życie wygląda. 

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

tylko śmiać się można z ciebie.

Ze mnie, ty ciągle dajesz powody do śmiechu, ja nie wymyślam i nie powtarzam lewackiego bełkotu jak ty.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Z premierki zrobiłeś taką gówno burze 

Sam się podkładasz i nie gównoburzę tylko śmiechoburzę🤣

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Co jest bełkotem lewackim?...na dziś?

PREMIERKA

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

PREMIERKA

Która?

Poważnie pytam..

Co tam ciekawego ...się dzieje tu...?

...kurna ..po teraz, to musi...premiera..by cza...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Dziękuję za po raz kolejny zadane to pytanie. Jak widać król jest nagi i wystrzelał się z odzywek. A takim bystrym i elokwentnym się zdawał..

a poza tym w domu zdrowi ??

3 godziny temu, witejus napisał(a):

Ty też, sam pisałeś że twoja babka czy prababka gdzieś z Ukrainy pochodziła😆

cegla z powaly ci na glowe spadla ??

niby nie jest wysoko ale uszkodzenie nieodwracalne..

3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Umiem. Ale na wakacje nie jadę po to aby się nachlać, w przeciwieństwie do podkrakowskiego wieprza ... 

znowu pod sklepm sie nabijali ?? trauma chyba ci zostanie do konca zycia... nigdy nie przestaniesz byc posmiewiskiem..ludzie beda zawsze wspominac twoje osiagniecie..

jasiu- jak to mozliwe ze przy zasiegu aut elektrycznych ponad 300 km ktos nie moze jechac do pracy tam i z powrotem ?? tyle uwas do pracy dojezdzaja ?? sa auta ktore maja i 500 km totyle ile przecietny samochod spalinowyn ??

ktos z was na jednym baku jedzie do pracy ?? jasiu znowu bredzi.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

a poza tym w domu zdrowi ??

niby nie jest wysoko ale uszkodzenie nieodwracalne..

znowu pod sklepm sie nabijali ?? trauma chyba ci zostanie do konca zycia... nigdy nie przestaniesz byc posmiewiskiem..ludzie beda zawsze wspominac twoje osiagniecie..

jasiu- jak to mozliwe ze przy zasiegu aut elektrycznych ponad 300 km ktos nie moze jechac do pracy tam i z powrotem ?? tyle uwas do pracy dojezdzaja ?? sa auta ktore maja i 500 km totyle ile przecietny samochod spalinowyn ??

ktos z was na jednym baku jedzie do pracy ?? jasiu znowu bredzi.

...ile ważysz?

...i pozamiatane...🤭

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

Cooo??? korzeni się teraz wstydzisz? sam to pisałeś.

3 minuty temu, jacus napisał(a):

jak to mozliwe ze przy zasiegu aut elektrycznych ponad 300 km ktos nie moze jechac do pracy tam i z powrotem ?? tyle uwas do pracy dojezdzaja ?? sa auta ktore maja i 500 km totyle ile przecietny samochod spalinowyn ??

Papier, a konkretnie prospekt wszystko przyjmie, a taki głupek wioskowy jak ty we wszystko uwierzy.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jacus napisał(a):

Jak na razie to ty jesteś pośmiewiskiem, spasiony knur który uważa się za jakiegoś Alvaro xD Ale tak Ci podpowiem, co byś robił, jak sie nie starał, to nadal będziesz spasionym knurem z podkrakowskiej dziury na którego młode dziewczyny patrzą z politowaniem, jak można się tak zaniedbać xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Czyżbyś nie wierzył że się za nim oglądają?

...ja absolutnie nie mam wątpliwości że tak jest...🤭

Oglądać może i się oglądają, ale z innego powodu niż PaJacuś uważa xD 

• Haha 1
Opublikowano
hubertuss napisał:

Ale ja nie przeginam ani trochę. Nawet na takiej prowincji jak Siemiatycze gdzie znasz pi razy drzwi ludzi widać coraz więcej aut elektrycznych i paneli na dachach. 

Iiii co? Wad ludzie nie widzą? Widzą - bo wady są. Ty w tym idealizowaniu przesadzasz. Jest to dobre. Mały silnik na biegu jałowym spala gdzieś 0,5 litra ON na godzinę. Jak przełożyć to na możliwą pracę wyjdzie Ci że przez 10 godzin na tych parametrach zrobisz jakieś sto kilometrów. Daje to około pięciu litrów na sto. Odpalisz klimę wyjdzie sześć. Gdy policzysz auta w korku dużego miasta wyjdzie Ci że co minutę pada od dziesięciu litrów ON czyli na jednej zmianie świateł, jednych sygnalizatorach i fragmencie arterii... To z tego co kojarzę było to optymistyczne wyliczenie bo nie dotyczyło komunikacji miejskiej i kilku jeszcze parametrów. Ekologia na jałowym biegu silnika nie działa jak należy a nawet pogarsza ten wynik. Elektryk gdy zwalnia do świateł to się tankuje a dizel nie e. Elektryk w naszych miastach i to tych poniżej 50 tys mieszkańców zrobi różnicę. Jedzie się też fajnie.

Opublikowano (edytowane)

Ależ oczywiście ,ze są wady ja niczego nie idealizuje i nie piszę, że wszystko sprawdza się dla wszystkich. Każdy sam sobie waży te wady i zalety i wybiera.

Nie można zakładać, że wszyscy co wybierają elektryka czy panele są głupi lub nie rozumieją Wielu z nich liczy i rozumie i w ich przypadku sprawdza się to czy tamto innemu się sprawdza co innego. Wielu ludzi z aut spalinowych leczy nie tyle koszt samego paliwa co koszty napraw itd.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

u nich matematyka jest inna ..

19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ile ważysz?

...i pozamiatane...🤭

a ty ile ??

a tomusia rogi ??

19 minut temu, witejus napisał(a):

Cooo??? korzeni się teraz wstydzisz? sam to pisałeś.

Papier, a konkretnie prospekt wszystko przyjmie, a taki głupek wioskowy jak ty we wszystko uwierzy.

cwoku -spod rzeszowa ... to chyba polska jest..

zapytaj swojeog kolege seana -gdy wroci z urlopu .on tez z tamtad pochodzi 

15 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak na razie to ty jesteś pośmiewiskiem, spasiony knur który uważa się za jakiegoś Alvaro xD Ale tak Ci podpowiem, co byś robił, jak sie nie starał, to nadal będziesz spasionym knurem z podkrakowskiej dziury na którego młode dziewczyny patrzą z politowaniem, jak można się tak zaniedbać xD 

impotenci znawcami kobiet.. 

jak taki znawca zostal rogaczem w pare miesiecy ?? 

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał(a):

cwoku -spod rzeszowa ... to chyba polska jest..

zapytaj swojeog kolege seana -gdy wroci z urlopu .on tez z tamtad pochodzi 

Nie byłem na żadnym urlopie, a tak w ogóle czemu mnie atakujesz jak my koledzy, oj nie ładnie jacusiu, oj bo się pogniewamy.   

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jak tam pisorki dzisiaj Tusk gasił Nawrockiego jak kiepa na dworcu. Propaganda pisu nawet nie trąbi o tym jak Nawrocki upokorzył znowu Tuska bo było odwrotnie.

Nawrocki zwołał radę gabinetową gdzie chciał tresować i poniewierać rząd był chamaki każąc ministrom polskiego rządu się przedstawiać jak uczniakom. Choć są mu znani.. A Tusk dojechał go faktami i konkretami i pokazał niewiedzę Nawrockiego. Kolejna porażka Batyra i kolejna lekcja pokory. Rada gabinetowe to nie pokrzykiwanie na wiecach tu trzeba mieć wiedzę 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jak tam pisorki dzisiaj Tusk gasił Nawrockiego jak kiepa na dworcu. Propaganda pisu nawet nie trąbi o tym jak Nawrocki upokorzył znowu Tuska bo było odwrotnie.

Nawrocki zwołał radę gabinetową gdzie chciał tresować i poniewierać rząd był hamaki każąc ministrom polskiego rządu się przedstawiać jak uczniakom. Choć samu znani.. A Tusk dojechał go faktami i konkretami i pokazał niewiedzę Nawrockiego. Kolejna porażka Batyra i kolejna lekcja pokory. Rada gabinetowe to nie pokrzykiwanie na wiecach tu trzeba mieć wiedzę 

Taaa tuska nikt nie ogra, wiemy wiemy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No przynajmniej nie Nawrocki. Batyr chciał tresować rząd a rząd jego prze tresował. Naprawdę kazać ministrom konstytucyjnego rządu RP się przedstawiać to było żałosne.