Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał(a):

Znalazł się wioskowo-miejski, przygłup, pośmiewisko.

Ty się uważasz za normalnego?🤣

co dociebie to nie ma watpliwosci zadnych ,kim jestes.

3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Poziom śmieszności i drwiny  z ciebie idealnie lokują cię w tamtym świecie.

Łap bilet w jedną stronę i żyj tam szczęśliwie na koszt rumuńskiego podatnika . 

przy twoim stanie zdrowia fizycznego i psychicznego jednak tam nie jedz.. im juz zebrakow wystarczy na ulicach 😂

2 godziny temu, jarecki napisał(a):

bo to były chińskie tereny które zabrała im rosja 

te tereny raczej mialy luzny zwiazek z chinami .

ten klub w kryspinowie jest kolo remizy 🤣

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Aaaaaa kluby swingersów ,mogłyby to zmienić. Proponuje w każdej remizie taki otworzyć.😂

Opublikowano (edytowane)

Jak się okazuje wg relacji ludzi prezydenta dokonaniem Nawrockiego na wideokonferencji z Trumpem było jedynie opowiedzenie o bitwie Warszawskiej 1920. Gdzie np taki Macron skrytykował Trumpa za pobłażanie Rosji a premier Wielkiej Brytanii zaoferował wysłanie wojsk natychmiast jak zawarty będzie ewentualny rozejm.

Nawrocki mówi w ogóle po angielsku czy tłumacza miał?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Żeby ten samoopalacz aby nie przywiózł takiego pokoju z Alaski jak Chamberlain z Monachium ...

Powiem tak Nixon miał przynajmniej tak świadomość że musi zrobić tak powinien. Ten to jest po prostu ciepłe kluchy które choć rozgrzane to i tak zimne jak lód 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak się okazuje wg relacji ludzi prezydenta dokonaniem Nawrockiego na wideokonferencji z Trumpem było jedynie opowiedzenie o bitwie Warszawskiej 1920

Łoooooo to Trump się musiał zdziwić że Polacy też musieli walczyć z czerwonoskórymi.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, hubertuss napisał(a):

Jak się okazuje wg relacji ludzi prezydenta dokonaniem Nawrockiego na wideokonferencji z Trumpem było jedynie opowiedzenie o bitwie Warszawskiej 1920. Gdzie np taki Macron skrytykował Trumpa za pobłażanie Rosji a premier Wielkiej Brytanii zaoferował wysłanie wojsk natychmiast jak zawarty będzie ewentualny rozejm.

Nawrocki mówi w ogóle po angielsku czy tłumacza miał?

Makaron to se może pofikać xD Wielka Brytania niech wysyła swoje wojska jak chce, a Nawrocki z jakiej paki musi umieć po angielsku, Tramp albo inni mówią po polsku? 

Niech zgadnę co twój tusek by powiedział Trampowi, opowiedział by jedynie o bitwie z PiSem i dlatego nic co nakłamał i obiecał nie zdąży zrealizować.  :P 

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Obawiam się że z byle czego a jeszcze na dodatek mocno napompowany.😂

Aaa według definicji Romana to lewak, bo nie przystaje do wartości prezentowanych przez prawicę. Tyle tylko że nie ruszają go biedne dzieci.🤣

Czy on się z czym kolwiek kiedy kolwiek zgadza. Zawsze wszystko uwaza że o.n się lepiej jest panem na włościach rozgrywa szachy które tylko on może wygrać.. Zapomniał że z tego wychodzi zabawa w piaskownicy. Budowanie z piasku zamków które szybciej można usunąć niż te prawdziwe które trwają tysiąclecia . Zostanie zapamiętany jako klaun którego można tylko pomalować aby widzów rośmieszać 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
15 minut temu, mirro napisał(a):

Łoooooo to Trump się musiał zdziwić że Polacy też musieli walczyć z czerwonoskórymi.🤣

Wątpię by go to jakoś zainteresowało i do dziś pamiętał. 

13 minut temu, Desperado napisał(a):

Makaron to se może pofikać xD Wielka Brytania niech wysyła swoje wojska jak chce, a Nawrocki z jakiej paki musi umieć po angielsku, Tramp albo inni mówią po polsku? 

Może i fikał nie wiem ale coś nie coś Trumpa przynajmniej zapoznali ze zdaniem Europy. A c do Wielkiej Brytanii no cóż taka to gra. Masz coś do zaproponowania to się liczysz opowiadasz o bitwie to się nie liczysz. 

Nawrocki po angielsku mówić nie musi ale to bardzo ułatwia sprawy by się jednak liczyć. 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Może i fikał nie wiem ale coś nie coś Trumpa przynajmniej zapoznali ze zdaniem Europy. 

Akurat Tramp przejmuje się zdaniem króla, który okazało się że jest nagi.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Poza tym jak już wiadomo tu wszystkim jesteś oszustem i manipulantem.

ty jesteś pusty chłopak którego ktoś tłucze szmatą w ryj

dalej będziesz tłuczony szmatą w ryj a my się tylko śmiać będziemy z ciebie pusty gamoniu.

tak jak ty tą szmatą za swoje tu wygłupy i manipulacje. 

sprawdź zawory bezpieczeństwa bo ci gacie rozsadzi :D 

ale się zagotował, doktor bulgot :D 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Desperado napisał(a):

Akurat Tramp przejmuje się zdaniem króla, który okazało się że jest nagi.

Tak samo przejmuje się jakimś pseudokibolem z Polski który został prezydentem xD

Zresztą. Ameryka to też napompowany balonik. Wystarczy igiełka i balonik pęknie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

to są fakty

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

- Program napisał pis widać tam ich złodziejski gen by rozdać pieniądze jak popadło. W jednej z komisji zasiadał mąż Beaty Szydło. 

- Obecna minister nie poprawiła tego programu, olała temat. Powinna podać się do dymisji. Tutaj akurat pis i po nabroili razem z tym kpo i tam żadnej afery nie ma bo kasę wzięli beneficjenci zgodnie z regulaminem który napisał pis a nie poprawiło go obecne ministerstwo.

to jest propaganda

1 godzinę temu, nie napisał(a):

Katarzyna Pełczyńska

"Jest akceptacja Komisji dla rewizji KPO. To największa w historii zmiana Planu Odbudowy dokonana przez którykolwiek kraj członkowski. Negocjacje i decyzje przeprowadziliśmy w rekordowym tempie 2 miesięcy. Nadrabiamy czas! 2 i 3 wniosek o płatność już dla nowego KPO złożymy na koniec wakacji.

Za program HoReCa odpowiada minister Karnowski."

a to jest głupek

A co mnie Pełczyńska obchodzi napisałem co powinna zrobić

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

A co wtedy powiesz jak przejmuje się tuskiem,   xD

Tak samo. W 4 literach mają jakiś Polaczków. Trochę tam im pogadają żeby kupili od nich wojskowy złom za miliardy dolarów ... A niektórzy od nas jeżdżą i całują ich po d*pie ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A niektórzy od nas jeżdżą i całują ich po d*pie ...

Niemców to całują po d*pie, jakby trzasek został prezydentem, to wątpię czy w ogóle nie pominęliby Polaków, to więcej niż pewne. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, nie napisał(a):

to są fakty

to jest propaganda

a to jest głupek

To są fakty - napisałeś o moim wpisie potem nad swoim ,że to jest propaganda a na końcu wyszedłeś na głupka brawo kolejne samo zaoranie. A potem się dziwisz, ze szmatą w ryj dostajesz. Ty sam nią się okładasz. Masz racje ja tu pisze fakty ty propagandę i robisz z siebie sam głupka. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Niemców to całują po d*pie, jakby trzasek został prezydentem, to wątpię czy w ogóle nie pominęliby Polaków, to więcej niż pewne. 

Ale co mnie obchodzi "gdyby Trzasek". Prezydentem jest Alfons Nowogrodzki i wchodzi w d*pę Trumpowi jak kujonka nauczycielom przed wystawieniem ocen xD Ale w sumie nic dziwnego, ciągnie jednego debila do drugiego debila ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Żurek ponosi porażkę za porażką. Kolegium Sądu Okręgowego w Katowicach odrzuciło wnioski ministra spr.  w sprawie odwołania dwóch wiceprezesów katowickich sądów. Chodzi o Piotra Kulę, wiceprezesa Sądu Okr w Katowicach, a także Tycjana Kotarę, wiceprezesa  Katowice-Wschód.

to już kolejny sąd co daje żurkowi kopa w d*pę :D 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

To są fakty - napisałeś o moim wpisie potem nad swoim ,że to jest propaganda a na końcu wyszedłeś na głupka brawo kolejne samo zaoranie. 

HA HA HA o kur...............a

Opublikowano
21 minut temu, nie napisał(a):

sprawdź zawory bezpieczeństwa bo ci gacie rozsadzi :D 

ale się zagotował, doktor bulgot :D 

Z autopsji radzisz? Chyba ci puściły. Piszesz poniżej o swoim tekście, ze to propaganda. Zagotowałeś się doktorze bulgot. 

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale co mnie obchodzi "gdyby Trzasek". Prezydentem jest Alfons Nowogrodzki i wchodzi w d*pę Trumpowi jak kujonka nauczycielom przed wystawieniem ocen xD Ale w sumie nic dziwnego, ciągnie jednego debila do drugiego debila ...

tak wiem, ty tylko wierzysz w Niemcy

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, nie napisał(a):

HA HA HA o kur...............a

Ale żeś się zrobił w bambuko co? Mój tekst fakty twój propaganda - sam napisałeś i na końcu wyszedł z ciebie głupek.😄 Co ty masz z tymi kopami w d*pę doktorze bulgot? Zagotowałeś się znowu czy tak cię wychowywali?

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

tak wiem, ty tylko wierzysz w Niemcy

A ty w bezmózga wysmarowanego samoopalaczem ... Pamiętasz 1939r. ?? Też mieliśmy sojusznika, wielkiego, silnego, światowe mocarstwo ?? Jak skończyliśmy ?? Jak nam pomogli ?? "Zbombardowali" Niemcy ulotkami propagandowymi xD 

• Like 1