Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

tak jak z ciebie rolnik który od pokolenia pokoleniowe gospodarstwo położył  

Eeeee ?

Dziadek miał 4 morgi ja 40.

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chyba coś zmyślasz...

Jak zwykle.

Znam wielu górników, praca pod ziemią źle wpływa na psychikę.

6 godzin temu, farmerss34 napisał(a):

dlatego okroili  połączenia , bo zrobili rozeznanie po słowach Glińskiego ,kto boi się jeżdzić szybką koleją...i wyszło  ,że do Poznania i Wrocławia ludzie się nie boją  a reszta kraju na stopa

Sugerujesz że z Zamościa.krasnegostawu.swidnika czy nie daj Boże Kocka ludzie strachliwi są?

To zamiast warsu się toy-toya wagon dostawi

Opublikowano
45 minut temu, jacus napisał(a):

Znam wielu górników, praca pod ziemią źle wpływa na psychikę.

teraz więcej  ,, górników ''  pracuje na ziemi .  [ kopią kryptowaluty ] 🤣

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, farmerss34 napisał(a):

dlatego okroili  połączenia , bo zrobili rozeznanie po słowach Glińskiego ,kto boi się jeżdzić szybką koleją...i wyszło  ,że do Poznania i Wrocławia ludzie się nie boją  a reszta kraju na stopa

Nawet tego co tusk sobie narysował nie zbudują 

Opublikowano
Godzinę temu, jacus napisał(a):

Sugerujesz że z Zamościa.krasnegostawu.swidnika czy nie daj Boże Kocka ludzie strachliwi są?

To zamiast warsu się toy-toya wagon dostawi

Jak coś jest oddalone 50, 70, czy 100km od dworca to trudno żeby ktoś się lubował w podróżowaniu koleją .

Spokojnie z lublina jest linia dwu torowa na warszawe . I tak samo masz pociągi do miast na zachodzi polski czy na ślasku przez warszawę

Nie dawno podwoziłem sąsiada emeryta do poznania na pociąg to za jakieś śmieszną kasę miał ten pociąg bodajże 70zł  

2 minuty temu, witejus napisał(a):

To ile lat pracowałeś pod ziemią?

chyba w biedaszybach pracował 😄

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie ma pieniedzy, zawsze PO to powtarzalo - to dajmy je ukrainie! 😂😂😂

Niema i nie będzie Pieniędzy . Stare hasło - h...j z tym .

Pytanie po jaki H...j topią pieniądze w hodowlę świń - ponad 20 miliardów zł . 

Cukrowniami  tak samo będzie .

Z Mleczarstwem tez taka sama sytuacja będzie .

POzamykać w H..j i tyle .

Tylko nieliczne przykłady . Ogromne Holdingi Europejskie i nie tylko  opanowały gospodarkę rolną na Ukrainie . Niech teraz Polska Gospodarka z niemi konkuruje . 

przetwórstwa rolno-spożywczego rosnące koszty energii i pracy systematycznie obniżają rentowność zakładów w Polsce. Utrata przewag kosztowych dotyczy kluczowych sektorów, m.in. przetwórstwa mięsa i ryb, które dotąd były filarem eksportu.

https://www.farmer.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/oprysk-pielnik-a-moze-laser-zwalczanie-chwastow-laserweeder-na-targach-agritechnica,170421.html?mp=promo

PRZESTAĆ DO H...JA DOPŁACAĆ DO WSZYSTKIEGO .

Ursula von der Leyen - nie da sie ograć myśleli że zatrzymali a takiego h..a .

WAŻNE wiadomości z Brukseli Okazuje się, że wstrzymanie podpisania umowy UE z Mercosur było zwykłą ściemą Ursuli von der Leyen Już na dzisiaj  na godzinę 14:30 do agendy posiedzenia ambasadorów UE wpisano kluczowe głosowanie ws. klauzul ochronnych . Polskie uwagi zostały pominięte bo ich nie było .

Edytowane przez galan99