Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Oby Allach bronił nas przed tymi niewiernymi o kłamliwych językach

Skoro tak powiadasz .

Premier powiada że Umowa - Mercosur nie jest zagrożeniem dla Polski słyszałeś .

Zaś Minister walczymy z czym się pytam ?.   przed tymi niewiernymi o kłamliwych językach

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo tego się oglądać nie da...😆

Ty...i co oni robić będą....oprócz robienie a kasy dla siebie...

Zarabiać kasę bardzo dobra kasę zawsze to coś nie rycie w Polu .

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dlatego tacy jak ty lubią się kąpać w szambie Republiki ?? xD

Ja oglądam kanał zero, mało republiki . trzeba najpierw wiedzieć co to szambo a twoim przypadku z tym problem 

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Możesz rozwinąć i wyjaśnić co masz na myśli?

Twój kolega to lewak po rozwodzie . wkurwiony na kościół bo mu nie dali rozwodu 😄

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, galan99 napisał(a):

coś nie rycie w Polu .

Czy ja wiem.,

Jak ktoś płaci mi za to..

Akurat dziś ostatni dłużnik mnie odwiedził....będzie karp na święta..😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Czy ja wiem.,

Jak ktoś płać mi za to..

Akurat dziś ostatni dłużnik mnie odwiedził....będzie karp na święta..😆

Podatek zapłaciłeś od tej kasy  co zarobiłeś .

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

Twój kolega to lewak po rozwodzie . wkurwiony na kościół bo mu nie dali rozwodu 😄

A jak żeś taki wyrywny to możesz odpowiedzieć czy szybka kolej będzie jeździć po nowo wybudowanych trasach?  Może teraz ci się uda ten dylemat rozwiązać i ci tym razem prądu nie odetnie.

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

A jak żeś taki wyrywny to możesz odpowiedzieć czy szybka kolej będzie jeździć po nowo wybudowanych trasach?  Może teraz ci się uda ten dylemat rozwiązać i ci tym razem prądu nie odetnie.

Największa miernota zrozumiałaby że tusk okroił budowę tych nowych torów . czego jeszcze nie rozumiesz .

cpk_20012025.jpg [1.22 MB]

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Kurna, pamiętam taki stary film o kolei...

Powiadali że kury się nieść przestaną, a kobiety w ciążę nie zajdą....jak tory położą...

Teraz taki Racyl widzi podobnie te nowe pociągi...

Się nic nie zmienia w ludzkiej świadomosci...😆🤭😄

• Haha 1
Opublikowano

Prawdziwy Polak . https://www.facebook.com/photo/?fbid=1299571885536874&set=a.461930139301057

55 lat temu, #20grudnia 1970 r.- na VII plenum KC PZPR przyjęto rezygnację Władysława Gomułki z funkcji I sekretarza i członka Biura Politycznego KC PZPR.

Nowym I sekretarzem został EDWARD GIEREK, dotychczasowy I sekretarz KW PZPR w Katowicach i członek Biura Politycznego KC.

Pełnił tę funkcję do 6 września 1980 r. - kiedy to po przejściu fali strajków na wybrzeżu, oficjalnie przekazał "tymczasowo władzę" Stanisławowi Kanii

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „pk.l.60 Edward Gierek 1 Sekretarz KC PZPR 20.12.1970r 20.12.1970r:-06.09.1980r. 06.09.1980”

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, pamiętam taki stary film o kolei...

Powiadali że kury się nieść przestaną, a kobiety w ciążę nie zajdą....jak tory położą...

Teraz taki Racyl widzi podobnie te nowe pociągi...

Się nic nie zmienia w ludzkiej świadomosci...😆🤭😄

Co mam widzieć kolejne mżonki i puste obietnice tuska ? 😄

Gdzie te nowe linie kolejowe w twojej okolicy będą na mapie tuska 😄

Ja nie mam nic przeciwko , niech tylko to realnie powstanie 

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Prawdziwy Polak . https://www.facebook.com/photo/?fbid=1299571885536874&set=a.461930139301057

55 lat temu, #20grudnia 1970 r.- na VII plenum KC PZPR przyjęto rezygnację Władysława Gomułki z funkcji I sekretarza i członka Biura Politycznego KC PZPR.

Nowym I sekretarzem został EDWARD GIEREK, dotychczasowy I sekretarz KW PZPR w Katowicach i członek Biura Politycznego KC.

Pełnił tę funkcję do 6 września 1980 r. - kiedy to po przejściu fali strajków na wybrzeżu, oficjalnie przekazał "tymczasowo władzę" Stanisławowi Kanii

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „pk.l.60 Edward Gierek 1 Sekretarz KC PZPR 20.12.1970r 20.12.1970r:-06.09.1980r. 06.09.1980”

Czemu mnie nie dziwi że komunistów PiSy wychwalają?

Teraz, racyl napisał(a):

Ja nie mam nic przeciwko , niech tylko to realnie powstanie 

Zaraz po autobusach Morawieckiego będą jeździć...😆

Racyl, dorosnąć już czas..😆

Opublikowano

Bo po tych komunistach liberałowie mieli co prywatyzować i na czym się uwłaszczać 

• Thanks 1
Opublikowano

Nie mieli by co sprzedawać  po wolnych niby to wyborach 1990 roku . Jak by nie Gierek .

Włodzimierz Czarzasty prawdę powiada - WY TYLKO SIĘ Z NAMI DOGADALI . Tacy jak ty myślą że uwali komunę :D

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Nie mieli by co sprzedawać  po wolnych niby to wyborach 1990 roku . Jak by nie Gierek

...takie było dobre, a się rozsypało...🤭

2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Tacy jak ty myślą że uwali komunę 

Bo widzisz...ja pamiętam...te puste półki, kolejki, i łapówki...jak teraz w Ukrainie..

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1