Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tacy jak ty, zawsze tak...

Pełna micha, ponad wszystko...

U sowy powiadali TAK - Polska jest tylko na papierze .

Afryka domaga się zapłaty nie prosi tylko domaga .

Reparacje za niewolnictwo i kolonializm. Afryka żąda 1,37 biliarda dolarów . Piękna suma .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zamknięcie chociaż na jakiś czas Wąsika i Kamińskiego, pogonienie Obajtka z Orlenu, pogonienie Kurskiego i Danuśki z TVP.

Jakie są pozytywne skutki jak oglądalność tvp jest niższa , propaganda ta sama . zysków orlenu nie ma .

sukces to byłby jakby komuś coś udowodnili, zapadł wyrok 

Ja to chociaż liczyłem na to że skończy się propaganda a jest tak samo. Coś naobiecywano dobrowolnie ludziom a potem ma się to w d*pie

Opublikowano

Pan Prezydent Karol Nawrocki powołał Radę ds. Rolnictwa i Obszarów Wiejskich. Powierzył mi kierowanie pracami rady. Nie ukrywam, że jest to wielka odpowiedzialność, by Głowa Państwa była dobrze poinformowana o zmieniającej się sytuacji na wsi i w rolnictwie, by Prezydentowi przygotowywać konkretne propozycje rozwiązań różnych, nabrzmiałych problemów, tak, by mógł, uwzględniając również ograniczenia decyzyjne, wynikające z ustroju prawnego państwa .

006_Minister_Zbigniew_Bogucki_owolanie_i_posiedzenie_Rady_Rolnictwa_i_Obszarow_Wiejskich_20251216_MB1_9367.jpg

https://www.prezydent.pl/aktualnosci/wydarzenia/prezydent-rzeczypospolitej-polskiej-powolal-rade-rolnictwa-i-obszarow-wiejskich,112202?fbclid=IwY2xjawO1E11leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBDZkpoMlNpOW1kZDQwNGJ5c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwM

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Pan Prezydent Karol Nawrocki powołał Radę ds. Rolnictwa i Obszarów Wiejskich. Powierzył mi kierowanie pracami rady.

Popierdoliło cię doszczętnie😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, witejus napisał(a):

Popierdoliło cię doszczętnie😂

Bronić będą .

https://www.prezydent.pl/aktualnosci/wydarzenia/prezydent-rzeczypospolitej-polskiej-powolal-rade-rolnictwa-i-obszarow-wiejskich,112202?fbclid=IwY2xjawO1E11leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBDZkpoMlNpOW1kZDQwNGJ5c3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwM

Kogo tu mamy .

W skład Rady Rolnictwa i Obszarów Wiejskich powołani zostali:

1. Jan Krzysztof Ardanowski – Przewodniczący Rady
  2. Jan Białkowski
  3. Izabella Byszewska
  4. Lucjan Cichosz
  5. Krzysztof Ciecióra
  6. Jarosław Ciemniewski
  7. Marek Duszyński
  8. Anna Gembicka
  9. Kamila Grzywaczewska
  10. Justyna Jasińska
  11. Gustaw Jędrejek
  12. Andrzej Kabat
  13. Jan Kaźmierczak
  14. Dorota Kosowska
  15. Piotr Lisiecki
  16. Jarosław Malczewski
  17. Bartosz Mielniczek
  18. Patryk Natkaniec
  19. Marcin Nieciecki
  20. Krzysztof Nieckarz
  21. Robert Nowacki
  22. Tomasz Ognisty
  23. Artur Maciej Paradowski
  24. Łukasz Pergoł
  25. Monika Przeworska
  26. Katarzyna Rzepecka–Andrzejak
  27. Karol Rytel
  28. Jarosław Sachajko
  29. Konrad Sajkowski
  30. Marian Sikora
  31. Michał Szcześniak
  32. Wiktor Szmulewicz
  33. Adam Ulbrych
  34. Adrian Wawrzyniak
  35. Jacek Zarzecki
Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Jakoś tego cyrku na tvp, tvn mniej chcą oglądać 

Bo tego się oglądać nie da...😆

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Ty...i co oni robić będą....oprócz robienie a kasy dla siebie...

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

To jakiś cud, czy co? co na to Allach?

Ścieżka ,droga która wiedzie do zbawienia jest najważniejsza. A którędy ona wiedzie to już inna sprawa.

Opublikowano

Czysta woda nie jest czystą i ludzie to widzą 

Teraz, mirro napisał(a):

Ścieżka ,droga która wiedzie do zbawienia jest najważniejsza. A którędy ona wiedzie to już inna sprawa.

Twoja to przez las i płatne grzybiarki