Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

To obywatele Niemiec którzy już doić nie mogą od swoich przyszywanych braci i sióstr 

Tak jest polityczniej i ładniej skonstruowane a słowo imigranci to jest obraźliwe w XXI wieku

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano

Image

Wielki złoty kciuk stanął na skwerze w Gliwicach. Posąg kosztował 300 tys. zł. Prezydentka miasta, prywatnie żona Borysa Budki, nie kryje zachwytu rzeźbą. "To znak, symbol nowej tożsamości Gliwic" - podkreśla.

"willa minus"

-------------------------------

Marszałek województwa lubuskiego (PO) okazał się drogowym bandytą.
A jego kolega z zarządu województwa właśnie złapany z telefonem za kółkiem… jechał mimo zatrzymanych uprawnień do kierowania.

po-tologia

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, jacus napisał(a):

Jaka dziwna??

To zwykle prawicowe szury

Gdzieś do soboty 10 kwietnia dało się ich czytać.

A ktoś jak wysyła info z soku z buraka z tych lewicowych ,,szurów,, to jest ok?bo jest tu taki jeden...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, mirro napisał(a):

A za nimi jechała przyczepka pełna imigrantów.

I to co dwie godziny 😄 jak było powiedziane na filmie. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, witejus napisał(a):

U ciebie szczególnie

Wy w byłym kieleckim to wszyscy jesteście j**nieci??

Ta babka to jak wy świrus onuce , dobrze że tylko w pokoju siedzi i się modli.

Nawet prawdziwe scyzoryki są normalne..

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

Swiry są po każdej stronie..

A u nas , w Priwislanskim Kraju świrów niet. Wsie pojechali w pizdiec.🤣

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, mirro napisał(a):

A u nas , w Priwislanskim Kraju świrów niet. Wsie pojechali w pizdiec.🤣

???

Bez kpiny...lubelaka spotkać na turystycznym szlaku ciężko..

To te Ukraince tutaj to zakamuflowane lubelaki??

Edytowane przez jacus
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

Bez kpiny...lubelaka spotkać na turystycznym szlaku ciężko..

Bo my tam nie jeździmy. Dla nas tajga, tundra albo Dalnyj Wostok i ujutnaja dacza.🤣

Opublikowano

Za nią powinno się zajepać ze 100 murzynów 🪓🗡️

Opublikowano
Godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Ale to rząd ja mordował? No i pytanie który rząd miał by składać kondolencje? Może ten poprzedni pisu? On co prawda przyjechał do PL nielegalnie z Hiszpanii ale jego mama pracowała w Polsce. Pytanie kto jej dał wizę?

Ostatnio głośno było o bójce i morderstwie w Nowym na pomorzu. Ale do 15 sierpnia 2024 roku Kolumbijczycy mogli do Polski przyjeżdżać i pracować bez jakich kolwiek wiz. To był finał polityki pisu wobec imigrantów.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Zawsze lepiej walczył jak Kaczyński Jarosław. A nie czekaj Kaczyński Jarosław komunie pomagał. 😄

Wszystko ci się pomyliło tak walczył że komuna nie padła tylko ma się coraz lepiej @hubertuss Historii nie  fałszujesz i nie wybielisz komuchów . Teraz pisz sobie co chcesz .

Siedzą ko...chy .

Aleksander Kwaśniewski, Adam Michnik

Edytowane przez galan99
  • Haha 1