Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

nie mysl za duzo-to nie twoja bajka..

kurna-drewniane konstrukcje, pare metrow placzy na sznurkach -nietrudno z soja pomylic...

ja sieje jasia odkad kupilem w sklepie i na opakowaniu bylo-made in china..

Jacuś w okolicy sieją soję od kilku lat i na razie ma kilkanaście cm i nie widziałem żeby była później wiązana. To co to za odmiana ? Gdzieś ty w tym autobusie siedział ?

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty nie masz żadnej wiedzy człowieku w żadnym temacie więc sam jesteś nieukiem 

waliles tu takie byki na forum jak mało kto 🤣

kabluja i raportują dalej aż im rączki puchną ...🤣

To jest menda, która przyjęła zasadę złodzieja, głośno krzyczeć - łapać złodzieja.

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, hubertuss napisał(a):

To jest narracja pis dla głupków. By zdyskredytować i ośmieszyć sprawę.  Tak samo jak nie ma prawa by powtórnie przeliczyć wszystkie głosy to też narracja dla głupków

Głupkujesz wszystkich wkoło od miesiąca, podniecałeś się przed wyborami że będziemy wyć po pierwszej turze, jak nie poszło w pierwszej to szydziłeś że 1 czy 2 czerwca będziemy wyć, i co? kto wyje? Giertych, ty i cała sekta, tobie rura zmiękła, straciłeś wiarę że dupiarz zostanie prezydentem .Tylko nie wiem poco toczysz pianę z tym liczeniem głosów.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Poczekaj, przyjdą burze i będziesz zaraz srał w swoje big bakowe pantalony ze strachu zaprzańcu. 

Moja mini gospodarka to tylko hobby ..

Tak że nie ma czym mnie...

Zresztą...wiem zexzyczysz wszystkim jak najgorzej...

Katolicka miłość...od ciebie leci...😆

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

I wiesz co...

Leje na to...i na takich frustratow jak ty i ornowiec...

Robię to co lubię...😆

Bogdan ma inne poglądy niż ja, ale nie wchodzimy sobie w drogę, ma takie prawo mieć, ty natomiast jesteś zwykłą chorągiewką jak wiatr zawieje,i dlatego jesteś zero detal procent.  :P

• Haha 2
Opublikowano

Ale ja biedak...

Zawsze tak pisałem...

Nie mam czym się chwalić...

Więc się nie chwalę...😆

1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Bogdan ma inne poglądy niż ja, ale nie wchodzimy sobie w drogę, ma takie prawo mieć, ty natomiast jesteś zwykłą chorągiewką jak wiatr zawieje,i dlatego jesteś zero detal procent.  :P

No przypomnijmy...

Na kogo głosował nie chorągiewka ornowiec w pierwszej turze?😆

Ja obydwa razy na Nawrockiego...

I kto jest fałszywy?😆

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

to się swata bogactwem pochwal jak swego nie masz .....on ma to ci da kopa 🤪

Jego żona ma pensję, po wypłacie pyta się swojego sołtysa ile sołectwo by kosztowało.  :P

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale ja biedak...

Zawsze tak pisałem...

Nie mam czym się chwalić...

Więc się nie chwalę...😆

No przypomnijmy...

Na kogo głosował nie chorągiewka ornowiec w pierwszej turze?😆

Ja obydwa razy na Nawrockiego...

I kto jest fałszywy?😆

A pisałem gdzieś że ja nie na Nawrockiego? pochwal się na kogo głosowałeś półtora roku temu, kiedy ta wajcha ci przeskoczyła?

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

toć się chwaliłes już na foru nie swoim  ....ma to sobie a nie obszczymurkom 

Oczywiście...

Jasne że czyje to nie moje.

Ja nie dość że biedny, to i skromny jestem.

W sumie mniej przykro umierać mi będzie...🤭

..

A z ciekawości

...czym nie swoim?

Opublikowano
30 minut temu, Desperado napisał(a):

Nie musiałeś i tak z ciebie kabel, pamiętasz jak kablowałeś Bogdana?

Sześćdziesiątka???

Opublikowano

kto to jest?

image.jpeg.381303557b4c465e900341521c356488.jpeg

giertych w więzieniu :D 

------------------------------------------

Szymon Jadczak

No dobra. To chyba rzeczywiście mamy mega aferę z fałszowaniem wyborów, ukrywaną przez wszystkie siły polityczne w Polsce.
Przewodniczący komisji wyborczej w Kamiennej Górze, gdzie według Adama Bodnara doszło do poważnych nieprawidłowości, jest z komitetu Magdaleny Biejat, jego zastępca od Hołowni, a w komisji było jeszcze dwóch ludzi od Trzaskowskiego i jeden od Biejat.
Takiego spisku ludzi Nawrockiego, Biejat, Hołowni i Trzaskowskiego rzeczywiście się nie spodziewałem. To jest sprawa dla ABW.

:D 

-----------------------------

tvn w relacji o nawrockim napisali Półtusk :D 

Image

tv dla dla półgłówków :D 

• Haha 1
Opublikowano

Dla głupków to było jak Nawrocki mówił, że jest obywatelski a Kaczyński powiedział, że pomimo, że obywatelski to kandydat pisu popierany przez pis. Szybko z was głupków zrobili.

7 godzin temu, witejus napisał(a):

Głupkujesz wszystkich wkoło od miesiąca, podniecałeś się przed wyborami że będziemy wyć po pierwszej turze, jak nie poszło w pierwszej to szydziłeś że 1 czy 2 czerwca będziemy wyć, i co? kto wyje? Giertych, ty i cała sekta, tobie rura zmiękła, straciłeś wiarę że dupiarz zostanie prezydentem .Tylko nie wiem poco toczysz pianę z tym liczeniem głosów.

NO i wyjecie. Popatrz ilu z was tu na wkurwie pisze. Pomimo, że wasz wygrał wielu z was w tym ty zachowuje się jak by przegrał. CO cię obchodzi moja piana mam akurat takie zdanie to sobie piszę a wy na to z takim wkurwem reagujecie. Czego się boicie? Mam taką ochotę i piszę bo tak uważam a ty reagujesz na to jak bym ci rodzinę obrażał. Czyli wyjesz nawet jak twój wygrał to i tak wyjesz.

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jak co?.

Pracować, zarabiać ..

U nas tak wielu.

A może przejmą firmy te które prowadzimy...kto to wie ..

A faza ...że co? 

Chwilę zajęty byłem...i mogłem przeoczyć...🤔

ogarkowi glosy w glowie znowu kazaly wszystkich atakowac 😂

bidny siedzi sobie w niedziele z zona ,dziecmi , wnukami, przy rodzinnym obiedzie a tu glos go wola i musi na af pisac.. 

ale przynajmniej nie jest samotny jak inni ..zawsze ktos z nim przebywa.

ty jestes ze starego pokolenia, procz pracy istnieje tez cos wiecej- przynajmniej u nas a u was ?? mzoe by chcieli do kina ?? teatru ? na jaksa wystawe ?? 

mysisz ze zprzejma hodowle bydla opasowego ??

ich w korpo zastapi sztuczna inteligencja, a do tego trzeba widel i lopaty..

8 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Chyba raczej nie🤔...herbatę z cytryną i sokiem malinowym, sztuk raz wieczorem🤷

to malo ..nie pij tylko ale i przepijaj bo inaczej spotka cie los tomka i zetorka .. 

motor juz masz ?

7 godzin temu, dsbh napisał(a):

Jacuś w okolicy sieją soję od kilku lat i na razie ma kilkanaście cm i nie widziałem żeby była później wiązana. To co to za odmiana ? Gdzieś ty w tym autobusie siedział ?

ja ma soje za miedza a groch i fasole w ogrodzie..

skad moge wedziec co za odmiana. 

jak na pogode w tym roku to wyglada bardzo fajnie i temu mnie to zaciekawilo. 

na siedzeniu siedzialem a gdzie ??

Opublikowano

@nie jak tam wasz Trump wierny przyjaciel Żydów? Jak on tam maił szybko te wojny kończyć w 24 godziny? A tych wojen czasami nie przybyło? Ach życie pisowca ciągle z niego głupka robią jak nie w kraju to za granicą. Jak tam porty w Panamie wejściowy i wyjściowy co tam o nich bredziłeś? Przejął ten Trump w końcu tę Panamę i te twoje urojone porty wejściowy i wyjściowy? Życie znowu okrutnie z ciebie zadrwiło jak zwykle zresztą. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, hubertuss napisał(a):

Dla głupków to było jak Nawrocki mówił, że jest obywatelski a Kaczyński powiedział, że pomimo, że obywatelski to kandydat pisu popierany przez pis. Szybko z was głupków zrobili.

A dla drugich głupków jak Tusk mówił o tym jaki jest niezależny Trzaskowski od niego i obywatelski to było ok? Najgorsze jest to że tobie się wydaje że wszystkie rozumy pozjadales a tak samo jesteś zaczadzony tylko tą druga stroną...https://wiadomosci.wp.pl/tusk-o-trzaskowskim-jest-niezalezny-takze-ode-mnie-7151677721930432a.    https://www.rp.pl/polityka/art42216741-donald-tusk-rafal-trzaskowski-jest-kandydatem-obywatelskim-niezaleznym-ode-mnie

Edytowane przez MariuszDe
  • Haha 1