Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

To jest efekt rządów waszego pisu i rozluźnienia radykalnego polityki wizowej.

Ale ci uhodzcy są potrzebni Polsce , więc bardzo dobrze zrobił PIS jeśli to ich zasługa to mąja mój głos .

3 minuty temu, Agrest napisał(a):

A co tam w państwie żydowskim?

Ktoś po za Chinami potępia tą terrorystyczną organizację? 

Tak na marginesie to być może Izrael skorzystał z sytuacji w której to Iran oddał sporo sprzętu Rosjanom i zostały im pustki , już prezydent Iranu zapowiedział że zrezygnują z budowy bomby atomowej 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
13 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Fajnych masz idoli

🤮🤮🤮🤮

Screenshot_20250615_110733_com.google.android.youtube_edit_265465556223553.jpg

Jedno mnie zastanawia. Dlaczego oni nie chodzą tak ubrani na co dzień tylko w czasie tych parad ?

Opublikowano
48 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

podobno spłaciliśmy rate odsetek za kredyt ukraiński do uni europejskiej. 100 milinow zl!!! k....a , a ty czlowieku pracuj dluzej, bo system emerytalny jest niewydolny.

UE dała kredyt Ukrainie i znalazła żyranta w postaci Polski. Tylko na jakich zasadach się to odbyło skoro PO nie protestuje tylko sumiennie płaci.

26 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale on mówił o wyborcach pisu tam w tych regionach większość ma z reguły pis i kandydatowi po ciężko tam wygrać lub wziąć całej liście więcej miejsc do sejmu.

Tylko wcale tam nie słychać że wyborcy Pisu to zjeby. Jest płacz jednego że chciałby do Sejmu ale Grzesiu mu to blokuje dając niepewne miejsca i prośba o pomoc.

Z tego jest jasny przekaz. Tu nie chodzi o interesy państwa ale o prywatę.

Opublikowano
39 minut temu, dsbh napisał(a):

Manipulujesz. Tu chodzi o odłam Konfederacji, Nową Nadzieję. A co do nieudolności. Rysiek Petru zapłacił już 2 mln zł za Nowoczesną czy odsetki dalej rosną ?

To skoro Pis tak ochoczo rozdawał te wizy to dlaczego uchodźcy zamiast pójść do ambasady to próbują przekroczyć granicę nielegalnie ? Dla sportu ?

Śmialiście się z Petru to ja mogę z Mentzena, co on gorszy?

39 minut temu, binek napisał(a):

To ile tych nielegalnych wiz było wydane i przez kogo? Już kiedyś ci się o to pytałem, możesz konkretnie odpowiedzieć?

A kto pisał o nielegalnych wizach. Pis rozdawał tysiące wiz całkowici legalnie. Wpuszczał do Polski ludzi jak leci. Ty nie rozumiesz podstaw. Za politykę wizową odpowiada rząd. Jutro np może ogłosić, ze wizy dostają wszyscy jak leci albo, że nie dostaje nikt i jest to decyzja rządu i za tę decyzje nikt nie ponosi odpowiedzialności karnej bez względu na to kto rządzi. Pis za swoich rządów znacznie poluzował politykę wizową i zezwolił na wydawanie ich większej ilości w tym w krajach muzułmańskich Azji i Afryki. Za to nie ma odpowiedzialności karnej. Natomiast komisja i odpowiedzialność karna grozi i zajmuje się tymi którzy wzięli za takie wizy łapówki.

37 minut temu, jarecki napisał(a):

Ale ci uhodzcy są potrzebni Polsce , więc bardzo dobrze zrobił PIS jeśli to ich zasługa to mąja mój głos .

To po co kazał wam głosować w referendum by nie przyjmować tych uchodźców?

21 minut temu, dsbh napisał(a):

UE dała kredyt Ukrainie i znalazła żyranta w postaci Polski. Tylko na jakich zasadach się to odbyło skoro PO nie protestuje tylko sumiennie płaci.

Tylko wcale tam nie słychać że wyborcy Pisu to zjeby. Jest płacz jednego że chciałby do Sejmu ale Grzesiu mu to blokuje dając niepewne miejsca i prośba o pomoc.

A co to wyborcy pisu mieli głosować na Giertycha i ten się bał, że się nie dostanie?

CO do kredytu odbyło się to na takich zasadach, ze UE dała kredyt UA pis zgodził się by PL płaciło za niego odsetki a obecni jako przedstawiciel państwa polskiego nie mają wyboru. Zobowiązania kaczego państwa nie przepadają wraz ze zmiana rządów. Wam naprawdę takie podstawy trzeba tłumaczyć? Wy zero pojęcia macie o wizach o kredytach. A potem zdziwienie z Giertycha Tuska czy badań socjologicznych.

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

To po co kazał wam głosować w referendum by nie przyjmować tych uchodźców?

nikt ze zwolenników PIS raczej nie postępuje zgodnie z zaleceniami za to pachołki PO zaaregowali bojkotem referendum , na rozkaz

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Widzę, że po prostu zacząłeś rznąc głupa jak to trol. Nawet tu było oburzenie, że w referendum zwolennicy po nie chcieli brać udziału. Pachołku z pisu. Robią z was wała jak tylko się da. Nawet Kurski o was mówił ciemny lud wszystko kupi. A wy się Giertychowi i Tuskowi dziwicie..

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Referendum powinno być demokratycznym głosem ludu a w Polsce peowcy obniżyli rangę temu wydarzeniu i ciemnemu ludowi na lata z głowy wybili udział w takim opiniowaniu a ty się z tego cieszysz , w normalnym kraju wzywa sie do udziały w referendach .

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Pis tobie to załatwił.

A tusek nic z tym nie robi, tylko potulnie płaci, a miał sprzątać po pisie🤮

Ostatni bełkot tuska w sejmie, PIS, PIS, PIS, PIS, i tak 68 razy😆

12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nawet Kurski o was mówił ciemny lud

Źle zrozumiałeś, on mówił o wyborcach platformy.

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

A kto pisał o nielegalnych wizach.

Ty, albo twój długopis😁, a tyle się naujadał, a teraz

28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pis rozdawał tysiące wiz całkowici legalnie.

zwrot przez rufę o 180 stopni😝

33 minuty temu, hubertuss napisał(a):

CO do kredytu odbyło się to na takich zasadach, ze UE dała kredyt UA pis zgodził się by PL płaciło za niego odsetki a obecni jako przedstawiciel państwa polskiego nie mają wyboru.

Skoro obecni nic nie mogą to po wuja mamili lemingów z Jagodna i Wilanowa bujdami?aby tylko wypchnąć PIS od koryta?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, jarecki napisał(a):

Referendum powinno być demokratycznym głosem ludu a w Polsce peowcy obniżyli rangę temu wydarzeniu i ciemnemu ludowi na lata z głowy wybili udział w takim opiniowaniu a ty się z tego cieszysz , w normalnym kraju wzywa sie do udziały w referendach .

I było głosem narodu. Naród uznał, że to jest nie potrzebne bo pis i tak wpuszczał imigrantów luzując politykę wizową. Ludzie widzieli jak zapisu nawet w miastach powiatowych przybywa imigrantów którzy legalnie idą do pracy czy otwierają jakieś kebaby to po co mieli głosować by ich nie wpuszczać skoro władza wpuszczała. Nie wzięcie udziału w referendum też jest wypowiedzią społeczeństwa na dany temat.

16 minut temu, witejus napisał(a):

A tusek nic z tym nie robi, tylko potulnie płaci, a miał sprzątać po pisie🤮

Ostatni bełkot tuska w sejmie, PIS, PIS, PIS, PIS, i tak 68 razy😆

Źle zrozumiałeś, on mówił o wyborcach platformy.

Już jednemu tłumaczyłem i kolejny ciemny się objawił. Zobowiązania miedzy narodowe danego kraju nie przepadają wraz z wymianą rządu. Nie wstyd ci prezentować aż taką ciemnotę.?

Co do Kurskiego tak wam się to tłumaczy. Ale czy to do wyborców Tuska miał trafić przekaz Kurskiego.

4 minuty temu, witejus napisał(a):

Ty, albo twój długopis😁, a tyle się naujadał, a teraz

zwrot przez rufę o 180 stopni😝

Skoro obecni nic nie mogą to po wuja mamili lemingów z Jagodna i Wilanowa bujdami?aby tylko wypchnąć PIS od koryta?

Co ty znowu bredzisz? Kto ujadał od początku tu pisałem komisja zajmowała się wizami które wydano za łapówkę rząd wydawał tysiące wiz legalnie.

Co do kredytu skoro jesteś ciemny i dalej w to brniesz to już ci nic nie wytłumaczy i nikt. To jest zobowiązanie międzynarodowe to nie przepada ze zmianą rządu.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Zobowiązania miedzy narodowe danego kraju nie przepadają wraz z wymianą rządu. Nie wstyd ci prezentować aż taką ciemnotę.?

Ty jesteś ciemniejszy od czarnej dziury, zapłacenie odsetek za ukrainę zależy tylko od woli rządu, tyle i tylko tyle.Jeśli rząd nie zapłaci to nikt nic nie zrobi.

6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kto ujadał

Ty, aż ci piana kapała z gęby, o setkach tysięcy NIELEGALNYCH wiz sprzedawanych na straganach w Afryce.Obłudniku.

11 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wzięcie udziału w referendum też jest wypowiedzią społeczeństwa na dany temat.

Gdyby ludzie głosowali normalnie w referendum, bez tej wściekłej nagonki ze strony onetów, tefałenów, a co najgorsze że komisje wyborcze brały w tym udział, zachęcając do nie brania udziału w referendum, za co moim zdaniem członkowie tych komisji powinni siedzieć w kryminale, to wynik byłby zupełnie inny.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Od woli rządu nie ośmieszaj się Jak UA brała kredyt w UE to spisali jakąś umowę w tym taką kto będzie płacił odsetki. To tak jak byś wziął kredyt i powiedział, ze jego spłata zależy od twojej dobrej woli. Naprawdę nie wstyd ci sie tak ośmieszać. A z drugiej strony to jak to u was i tak wina Tuska pis się do czegoś zobowiązał i też płacił ale zły Tusk. To co tu robisz nazywa się zaprzaństwem.

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wzięcie udziału w referendum też jest wypowiedzią społeczeństwa na dany temat.

twoja wypowiedz jest w stylu bojkotu wyboru po to oznacza zę zagłosuje przeciw czemuś w taki sposób , to jest własnie wynik propagandy Peowskiej a ciemny lud w to wierzy , zobacz że jest odwrotna narracja wsród madrzejszych nagradzanie za wysoką frekwencje a ciemiakom wmawia się żę bojkot jest metodą odpowiedzi a oni w to wierzą ,

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

nie ośmieszaj się

Bardziej śmiesznego od ciebie i jacusia nie znajdzie.

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To tak jak byś wziął kredyt i powiedział, ze jego spłata zależy od twojej dobrej woli

Jakbym wziął kredyt to bym go sam spłacał, jakby sąsiad wziął kredyt i kazał mi spłacać odsetki to bym mu powiedział by spie...dalał na drzewo.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

A co to wyborcy pisu mieli głosować na Giertycha i ten się bał, że się nie dostanie?

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Ale on mówił o wyborcach pisu tam w tych regionach większość ma z reguły pis i kandydatowi po ciężko tam wygrać lub wziąć całej liście więcej miejsc do sejmu.

Motasz się.

1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

CO do kredytu odbyło się to na takich zasadach, ze UE dała kredyt UA pis zgodził się by PL płaciło za niego odsetki a obecni jako przedstawiciel państwa polskiego nie mają wyboru. Zobowiązania kaczego państwa nie przepadają wraz ze zmiana rządów. Wam naprawdę takie podstawy trzeba tłumaczyć? Wy zero pojęcia macie o wizach o kredytach. A potem zdziwienie z Giertycha Tuska czy badań socjologicznych.

Masz rację. Nie mam pojęcia jak się przyznaje kredyt międzynarodowy a skoro ty wiesz  i byłeś przy tym to co Polska dostała w zamian odsetek ? O to chodzi. 

52 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Co ty znowu bredzisz? Kto ujadał od początku tu pisałem komisja zajmowała się wizami które wydano za łapówkę rząd wydawał tysiące wiz legalnie.

Nie wspominałeś nic o łapówkach. Natomiast mówiłeś, że Pis wydawał wizy na prawo i lewo a teraz straszy migrantami.

47 minut temu, witejus napisał(a):

Jakbym wziął kredyt to bym go sam spłacał, jakby sąsiad wziął kredyt i kazał mi spłacać odsetki to bym mu powiedział by spie...dalał na drzewo.

Jest jeszcze poręczyciel kredytu ale taki ktoś nie działa charytatywnie. U nas właśnie taki ktoś spłacił kredyt kredytobiorcy ale w zamian zabrał mu szmat ziemi i tamten nie protestował. Finansowo poręczyciel na tym zyskał.

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

A co tam w państwie żydowskim?

Ktoś po za Chinami potępia tą terrorystyczną organizację? 

Ja potępiam.

Godzinę temu, witejus napisał(a):

Gdyby ludzie głosowali normalnie w referendum, bez tej wściekłej nagonki ze strony onetów, tefałenów, a co najgorsze że komisje wyborcze brały w tym udział, zachęcając do nie brania udziału w referendum, za co moim zdaniem członkowie tych komisji powinni siedzieć w kryminale, to wynik byłby zupełnie inny.

Trza było napisać pytania po ludzku, to i udział byłby wiekszy. Ale jak się pisze pytania z tezą i sugerowaną odpowiedzią, to innego wyboru jak bojkot nie widzę.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Referendum powinno być demokratycznym głosem ludu a w Polsce peowcy obniżyli rangę temu wydarzeniu i ciemnemu ludowi na lata z głowy wybili udział w takim opiniowaniu

Nooooo tak. Tylko kto pisał pytania do referendum? Może gdyby zapytali czy "Majteczki w kropeczki" powinny być grane zaraz po hymnie na uroczystościach, to zachowali by powagę i rangę ?🤣

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

Byłeś w Radomiu ? Miasto jak miasto. Nie wiem dlaczego ludzie tak go wyśmiewają?

Nawet wczoraj byłem i tydzień temu też byłem i w przyszłym tygodniu też chyba będę. 

A widzisz. 

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, mirro napisał(a):

Trza było napisać pytania po ludzku, to i udział byłby wiekszy. Ale jak się pisze pytania z tezą i sugerowaną odpowiedzią, to innego wyboru jak bojkot nie widzę.

Jak to miało być po ludzku napisane pytanie?udział byłby większy gdyby członkowie komisji wyborczych nie sugerowali i zachęcali do nie brania udziału w referendum, za to powinni do dziś siedzieć w kryminale.

Z czego się głupi rżysz?

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

twoja wypowiedz jest w stylu bojkotu wyboru po to oznacza zę zagłosuje przeciw czemuś w taki sposób , to jest własnie wynik propagandy Peowskiej a ciemny lud w to wierzy , zobacz że jest odwrotna narracja wsród madrzejszych nagradzanie za wysoką frekwencje a ciemiakom wmawia się żę bojkot jest metodą odpowiedzi a oni w to wierzą ,

Człowieku sprawa prosta jak cep skoro ludzie nie interesują się tym problemem nie zabierają głosu nawet w referendum. To samo z wyborami frekwencja jest wysoka kiedyś była niższa ale dalej jeśli kogoś nie interesuje nie idzie do wyborów. Pomijam już durno sformułowane pytanie. BO pis myśli, ze wszyscy tacy głupi jak jego wyborcy. Ludzie po prostu nie chcieli brać udziału w farsie pisu.

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Ty byś tak zrobiła  widzisz twój pis zrobił dokładnie tak jak piszesz. Sąsiad wziął kredyt a dla pisu kazał spłacać odsetki. Nie mieli odwagi kazać sąsiadowi spier na drzewo.

Godzinę temu, dsbh napisał(a):

Motasz się.

Masz rację. Nie mam pojęcia jak się przyznaje kredyt międzynarodowy a skoro ty wiesz  i byłeś przy tym to co Polska dostała w zamian odsetek ? O to chodzi. 

Nie wspominałeś nic o łapówkach. Natomiast mówiłeś, że Pis wydawał wizy na prawo i lewo a teraz straszy migrantami.

Jest jeszcze poręczyciel kredytu ale taki ktoś nie działa charytatywnie. U nas właśnie taki ktoś spłacił kredyt kredytobiorcy ale w zamian zabrał mu szmat ziemi i tamten nie protestował. Finansowo poręczyciel na tym zyskał.

Nic nie dostała w zamian odsetek co miała dostać? Tanie zboże z Ukrainy?

Dalej tak mówię pis rozdawał wizy na prawo i lewo bardzo poluzował politykę wizową a was straszył imigrantami.

To czemu pis nie zabrał Ukrainie szmatu ziemi? CO ty w ogóle bredzisz?

14 minut temu, witejus napisał(a):

Jak to miało być po ludzku napisane pytanie?udział byłby większy gdyby członkowie komisji wyborczych nie sugerowali i zachęcali do nie brania udziału w referendum, za to powinni do dziś siedzieć w kryminale.

U mnie nikt nie zachęcał większość co w około słyszałem mówili bez referendum. Pytanie były 4 i do tego dość głupie. Po prostu ludzie mieli już dość pisu po 8 latach i w to nie wierzyli i tego nie chcieli.