Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Wyprodukowane na najtańszych nawozach i sprzedane po wysokich cenach. 

Oooooo i do upadku zakładów nawozowych też rękę przyłożyłeś.🤣 Wstyd, normalnie wstyd.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Oczywiście, jak tylko obgoni inne sprawy.🤣

Sporo tego ma, dziewczynki, bójki po lasach, podpisywanie aktów notarialnych z emerytami, nie wiem czy zdazy xD

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przynajmniej nie pier**li o zielonym ładzie i że planeta płonie a to już w tym syfie jest coś.

Ani jeden ani drugi nie mają nic wspólnego z rolnictwem to fakt.

Może to i lepiej patrząc że dla rolnika najgorszy ten kto że wsi wyszedł a większe zrozumienie wśród wielopokoleniowych mieszczan

1 minutę temu, mirro napisał(a):

Oooooo i do upadku zakładów nawozowych też rękę przyłożyłeś.🤣 Wstyd, normalnie wstyd.

Wedle dzisiejszych standardów to faktycznie wstyd. Media mają myśleć za obywatela😁

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Zejdzie z ustawieniem tych prostytutek rządowych

Aleee na dożynki zdąży i chleb oraz wieniec dożynkowy przyjmie. Może nawet powie że kocha wieś.🤣

Opublikowano
3 minuty temu, marulekk napisał(a):

A może jak Nawrocki wygra to zrobi ustawkę w lesie z trzaskowskim jeden na jeden solo 😁

On musi uważać by kulki zza sosny nie dostać.

Debil komoruski w ostatnim wywiadzie już bredził że marzenie to z dubleta ubić dwa kaczory

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Aleee na dożynki zdąży i chleb oraz wieniec dożynkowy przyjmie. Może nawet powie że kocha wieś.🤣

To i KGW  go ugoszczą. Może nie workiem ziemniaków jak ta naciągaczka, ale żytnią i solą😁

Opublikowano
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Rafał zareklamował w kampanii smaczne, polskie truskawki, Karolek dał pod dziąsło, to kogo mam wybrać ??

Ciekawe czy były Polskie , prędzej z Hiszpanii 🤣

Cóż z tego że reklamuje nasze firmy, jak dla Warszawy zakupy realizuje za granicą 

27 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Słusznie.

Nie ,nie tym razem 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A następny rok w zimę po 900 na drogich nawozach ... O tym zapominasz ??

Na tych z zapasów i na tych z dopłatà które wyszły mnie równie tanio?

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał(a):

Ech jak ja sobie wspomnę tamten czas... Ile zarobiłem, ile wybudowałem i ile zakupiłem... chwilo trwaj🤣

A teraz sam przed sobą odpowiedz, ile było w tym zasługi pisu, a ile sytuacji międzynarodowej.

10 minut temu, marulekk napisał(a):

A może jak Nawrocki wygra to zrobi ustawkę w lesie z trzaskowskim jeden na jeden solo 😁

A może z kaczorem?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A nie były to przypadkiem niemieckie ogórki?

Ale pakowane w Polsce ...

Firmę akurat doskonale znam, skupują mnóstwo ogórka w okolicy. Chyba największy taki zakład. Tylko w zeszłym roku z ogórkiem był problem, mączniak strasznie zaatakował plantacje, zbiory były mizerne, to pewnie stąd te niemieckie ogórki ... Sąsiad zrobił 2 albo 3 zbiory i nie było co zbierać, dobry tydzień i po sezonie ...

7 minut temu, Agrest napisał(a):

Na tych z zapasów i na tych z dopłatà które wyszły mnie równie tanio?

No super, tylko nie każdy ma nawozu jak ty na 5 lat do przodu xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
16 godzin temu, racyl napisał(a):

Ty jesteś kompletnie zamknięty na argumenty. wydaje ci się, że polską rządzą krasnoludki

image.jpeg

W przeciwieństwie do ciebie to widzę co się dzieje wokół a nie tak jak ty wklejasz jakieś żałosne memy z d*py wyciągnięte i jeszcze te twoje śmiechu warte komentarze. 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale pakowane w Polsce ...

Firmę akurat doskonale znam, skupują mnóstwo ogórka w okolicy. Chyba największy taki zakład. Tylko w zeszłym roku z ogórkiem był problem, mączniak strasznie zaatakował plantacje, zbiory były mizerne, to pewnie stąd te niemieckie ogórki ... Sąsiad zrobił 2 albo 3 zbiory i nie było co zbierać, dobry tydzień i po sezonie ...

Chyba nie. Jeżeli jest napis że wyprodukowano w Niemczech dla ... to znaczy że zapakowano w słoik i w Reichu.

Co by nie było wyszło słabo. Dziwne to troche że w sztabie Trzaskowskiego nie było komu etykiety przeczytać.

Opublikowano
12 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A teraz sam przed sobą odpowiedz, ile było w tym zasługi pisu, a ile sytuacji międzynarodowej.

A może z kaczorem?

Ja dobrze o tym wiem. Plus u mnie mróz podbił ceny.

Ale skoro już to zauważyłeś to sobie odpowiedź ile i w cenach paliwa i nawozów było zasług sytuacji międzynarodowej.

10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

No i o czym to świadczy?

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chyba nie. Jeżeli jest napis że wyprodukowano w Niemczech dla ... to znaczy że zapakowano w słoik i w Reichu.

Co by nie było wyszło słabo. Dziwne to troche że w sztabie Trzaskowskiego nie było komu etykiety przeczytać.

Nasze dobre do Niemiec a do nas dawaj to g...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Nasze dobre do Niemiec a do nas dawaj to g...

Na prawdę myślisz że polski a niemiecki ogórek z plantacji towarowych się różni ???

Już i w Polsce ogórek to zagon foliowy, fertygacja aby nie zabrakło nawozu i aby oprysk zbiór oprysk zbiór i tak aż do końca zbiorów xD niektórzy to chyba myślą że w Polsce to się owoców i warzyw nie pryska i nie nawozi ...

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak siales 100kg nawozu na ha to może i Ci tych dopłat wystarczało ...

Sam mówiłeś że dajesz 40N w czystym składniku na hektar w pszenżycie...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na prawdę myślisz że polski a niemiecki ogórek z plantacji towarowych się różni ???

Już i w Polsce ogórek to zagon foliowy, fertygacja aby nie zabrakło nawozu i aby oprysk zbiór oprysk zbiór i tak aż do końca zbiorów xD

Za to Polskie  truskawki i bób są super w porównaniu do niemieckich.🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Sam mówiłeś że dajesz 40N w czystym składniku na hektar w pszenżycie...

80N daje w sumie. 40-45 na N1 i 35-40 na N2.

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Za to Polskie  truskawki i bób są super w porównaniu do niemieckich.🤣🤣🤣

Niczym się nie różnią, oprócz tego że są polskie ;) Chociaż u Niemca grubej polskiej truskawki nie sprzedasz, tam odmiany w typie Elsanty o nie za dużych owocach królują. Z 10 lat temu wziął jeden w sumie 3000 koszy na Berlin, trochę ode mnie, trochę od kolegi, to szybko wracał na Poznań bo Niemcy się bali takiej grubej truskawki xD

Opublikowano (edytowane)

O ojcu posłanki dostarczającej kartofle do DPSu. Ja pier... ale grubo.

https://biznesalert.pl/na-x-nie-milkna-echa-artykulu-gp-o-wspoludziale-ojca-kingi-gajewskiej-w-potwornej-zbrodni-polemika-dobskiego-z-kazmierczakiem/?fbclid=IwY2xjawKmMblleHRuA2FlbQIxMQABHloXoir2UaXpzzKb3YVoLqyhp6cXHaAiTEbgxNQ9jjgTndFLClZULpux-dXA_aem_o6nfE0jNmdkn9c-Man3KIw

Potomkowie takich ludzi rządzą w Polsce dzięki pieniądzom z przestępstw.

Aż mnie dreszcze przeszły co za bandyta.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już i w Polsce ogórek to zagon foliowy, fertygacja aby nie zabrakło nawozu i aby oprysk zbiór oprysk zbiór i tak aż do końca zbiorów xD niektórzy to chyba myślą że w Polsce to się owoców i warzyw nie pryska i nie nawozi ...

Pisałeś ze trzy lata temu, że takie spryskane, że wystarczy jak motyczkami z żoną się przejdziecie po plantacji i jakiegoś chwasta raz na kilkadziesiąt metrów usuniecie a kilka dni temu, że ukrainki pielą dniami nocami

Edytowane przez ciapek102
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, ciapek102 napisał(a):

Pisałeś ze trzy lata temu, że takie spryskane, że wystarczy jak motyczkami z żoną się przejdziecie po plantacji i jakiegoś chwasta raz na kilkadziesiąt metrów usuniecie a kilka dni temu, że ukrainki pielą dniami nocami

Gdzie pisałem że pielą dniami i nocami ?? Pokaż co tam masz w archiwum Kowalsky xD

Bo ja Ci powiem tak, w 4 osoby opielily 0.5ha w niecałe 2 godziny, więc od uja roboty miały, co nie ?? 

Ta sama ekipa 2ha bobu w 10 godzin zrobiła. Żeby Stomp brał starca zwyczajnego to myślę że to by było z 6-7 godzin ...

Idź się pobaw w piaskownicy z Kowalskym, Elonem, Michałem, Patrycją i babką xD

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tylko ze zwracali i wychodziło taniej jak teraz

To jest typowe myślenie pisowskirgo nieudacznika za mocznik 6000 i zwróciła mu parę groszy a ten cymbał i tak leci i na gangusa głoduje bo mu pisda , tak właśnie pis kupował głosy id patologi.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Gdzie pisałem że pielą dniami i nocami ?? Pokaż co tam masz w archiwum Kowalsky xD

Bo ja Ci powiem tak, w 4 osoby opielily 0.5ha w niecałe 2 godziny, więc od uja roboty miały, co nie ?? 

Ta sama ekipa 2ha bobu w 10 godzin zrobiła. Żeby Stomp brał starca zwyczajnego to myślę że to by było z 6-7 godzin ...

Idź się pobaw w piaskownicy z Kowalskym, Elonem, Michałem, Patrycją i babką xD

Bierzesz ludzi z agencji pracy  czy zatrudniasz bezpośrednio?