Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

agresywnych komentarzy i memów.

cóż to za agresja, jak tak można

Image

:D :D 

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Pokorny się stałem

bo ci

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

rurka szybciutko zmiękła

:D :D 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

wyrwane z kontekstu i zbite w całość - stara dobra szkoła paskowych z TVPis

roman ma rację co do ciebie

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Niemcy mieli kapitał, to kupowali.

polską rządziły sprzedajne k**wy to sprzedawali

Opublikowano

@nie twoje manipulacje są na żałośnie niskim poziomie.

6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Zielony Ład to wymysł starej unii , by jeszcze bardziej dobic rolnictwo w polsce i takim podobny. pis tego nei ogarnal, bo dal sie wmanewrowac.

Tak sobie to wmawiaj. A Wojciechowski komisarz rolnictwa to wszystko chwalił przyjmował i promował jako pomysł pisu.

11 minut temu, nie napisał(a):

roman ma rację co do ciebie

No tak Roman to twój wzór i jego równie prostackie i chamskie wpisy. Dobraliście się nie ma co.

Opublikowano

--------------------------------------------

tvn24
Transmisję rozmowy Sławomira Mentzena z Karolem Nawrockim będzie można oglądać w tvn24 i tvn24plus. 

Sławomir Mentzen
No chyba sobie żartujecie. Polsat i Republika zapytały, czy mogą transmitować moją rozmowę i się zgodziłem.

A wy bez zgody, nawet bez pytania, chcecie mi zajumać materiał? To jest zwykłe złodziejstwo.

kłamcy i złodzieje

Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

nie musielismy tego sprzedawac, mozna bylo to zostawic i powoli oddawac w prywatne rece. Po

No kufa tak to było zrobione jeno posiadanie chlewa nie wiąże się z oczekiwaniem aż dach spier..li się na łeb. To są też koszty.

Opublikowano

stanowski miażdży kolejne presstytutki  💪 👏

kłamali, kłamią i kłamać będą 🤮🤮

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wystarczy stronę wcześniej kliknąć.

co tam jest zmanipulowane?

• Haha 1
Opublikowano

Kancelaria Premiera Premier RP DonaldTusk
 W KPRM: Przyjmiemy dziś na Radzie Ministrów ustawę, dzięki której każdy obywatel będzie mógł sprawdzić stan swoich składek emerytalnych – prognozowaną emeryturę z ZUS, ale także z innych źródeł.

rzeczywistość:

1

Ustawy w PL są efektem pracy i głosowań Sejmu, Senatu i Prezydenta. Nie - KPRM-u. Rząd nie jest organem ustawodawczym. Nie może uchwalać ustaw.

2

Funkcjonalność o której mówi Tusk działa do dawna na stronie ZUS.

Tak, ten "premier" to oderwany od realiów kłamca i idiota.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

a co mówili jak PiS sprowadzał ich na potęgę i jeszcze zarabiał na nich nie legalnie ...🤪

o widzisz a KO ma ich sprowadzać i jeszcze po 2 tys euro kieszonkowego dawać 🤣

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

"Na zmiany z niecierpliwością czekają polscy producenci, m.in. Grupa Azoty. - Jako Grupa Azoty w samym styczniu i lutym tego roku sprzedaliśmy na rynek krajowy kilkaset tysięcy ton nawozów. Faktem jest jednak, że w sprzedaży są dostępne również nawozy z Rosji i Białorusi i bardzo wielu rolników decyduje się na ich zakup z uwagi na cenę. Musimy pamiętać, że w finalnej cenie nawozów kluczową rolę odgrywają wysokie koszty gazu, czy m.in. opłaty za emisje CO2, których nie muszą ponosić producenci z Rosji i Białorusi - wyjaśniał w rozmowie z money Jacek Zaborowski, dyrektor Departamentu Korporacyjnego Handlu Segmentu AGRO w Grupie Azoty."

Łooooo Pan Dyrektor musi załatwić rolnikom ceny zbytu produktów rolnych na właściwym poziomie aby mogli pokryć wysokie ceny nawozów spowodowane wysokimi cenami gazu.🤣  Konsumenci żądają taniej, niż najtaniej, to handlowcy śiągną tanie żarcie z krajów gdzie rolnicy nie muszą uwzględniać drogich  nawozów z Polskiej Grupy Azoty , których to cena spowodowana jest drogim gazem.

Edytowane przez mirro
  • Like 2
Opublikowano
nie napisał:

stanowski miażdży kolejne presstytutki  💪 👏

Nadają sens jego życiu i kreowanemu punktowi widzenia. Powinien być im wdzięczny tymbardziej, że mu: "listonosz przyniósł"... Oczywiście, źle że faceta szkalują o ile to prawda. Stać go było aby pokazać grafikę z kwotą to pewnie umiał by się wybronić w sądzie. Matka kurka nie chce od niego dokumentów księgowych? Dlaczego nie zrobi z tym porządku? Skoro ma wywalone to poco zatruwa życie innym przez jutuba? A nie, czekaj, pasie się na tym co mówił na końcu materiału: ludzie lubią sensację. I tu następuje magiczny przeskok do pierwszych moich słów. Negatyw - ile jest jeszcze matni, w których chcialbyś się zapętlić?

nie napisał:

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Niemcy mieli kapitał, to kupowali.

polską rządziły sprzedajne k**wy to sprzedawali

Ty. Stanowskiego wklejałeś. On tam na ciastkach tłumaczył jak działa firma. Zrozumiałeś coś?

Opublikowano

Gen. Pytel gangusa sprowokował. A ten pokazał butę i prostactwo. Jak trzeba mieć pusto w głowie by to dno moralne wybrać na prezydenta  Jeszcze nich który tam się pochwali ile rano wyciska na sedesie.

Opublikowano
6 godzin temu, jarecki napisał(a):

Nie lubię tatuaży ale one są dużo ludzi ma , nauczyłem sie tolerancji 🙃troche to było by  trudne ,  pewnie obecnie ciężko znalęść dziewczyne która nie ma żadnego malowidełka 

Im więcej tatuaży tym gorzej z głową..

Alfons to panienki powinien mieć na klacie.

2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

Zielony Ład to wymysł starej unii , by jeszcze bardziej dobic rolnictwo w polsce i takim podobny. pis tego nei ogarnal, bo dal sie wmanewrowac.

Zielony ład to z programu pis-suaru jest wzięty.

Tak twierdził prokurator gierkowski i sędzia stanu wojennego..nawet tacy u prezesa karierę robią