Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

A czy ja mówię o morderstwie na uczelni. Trzeba trochę szerzej zacząć patrzeć na świat niż tylko na jedną sprawę bo podali ja na internecie. 

Wszystkiego naraz nie ogarniesz.

Interesuje się tym co w danym czasie ... interesujące...bo co mnie akurat obchodzi że na Marsie nadal nie znaleziono śladów życia...na przykład.

...twoje wymądrzanie blado dziś wypada...😏

Opublikowano

barani ogonie ....powtarzasz się 🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Czy ja mówię o tobie? Coś ci się pomyliło w twojej głowie. Powiedziałam że ktoś powiedział. Czyli nie ja 😁

Opublikowano (edytowane)

Nawet i dziś 6 latek prawdopodobnie zamordowany , zmarł pobity facet itd ..odnaleziono ciało młodej dziewczyny kilka dni temu zabity lekarz  itd ...więc jest dużo 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wszystkiego naraz nie ogarniesz.

Interesuje się tym co w danym czasie ... interesujące...bo co mnie akurat obchodzi że na Marsie nadal nie znaleziono śladów życia...na przykład.

...twoje wymądrzanie blado dziś wypada...😏

Wszystko zależy od człowieka. Jedni interesują się jednym tematem. I w kółko o nim rozmawiają co tak naprawdę na długą metę robi się nudne. Drudzy interesują się wszystkim po trochu aby mieć z ludźmi o czym porozmawiać. Pafnucy a ty jesteś tylko tym co w danej chwili się dzieje. Każdy z nas jest inny i to trzeba uszanować.

Że ja  nie szanuje tego co inni publikują bo uważają że to coś dziwnego to już inna sprawa. I Pafnucy nie bierz tego do siebie bo to akurat o Jacusiu 

Czy ja zawsze muszę wymądrzać się  kolorowo. 

Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

I tu byś się zdziwił , ostatnio rozmawiałem z kilko młodymi i zmieniło się ich zdanie na temat PiS , coraz przychylniej patrzą na tą partie , zresztą nawet ostatnie dane mówią o lekkim powrocie do poglądów prawicowych , powrocie do kościoła 

Grubo. Młodzi i powrót do kościoła. Chyba, że chodzi o takich młodych, jak młody ma być nowy papież, 70+.

Opublikowano
17 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

barani ogonie ....powtarzasz się 🤣🤣🤣🤣

Ja się nie powtarzam to jest twoja specjalność. 😛

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Kurna...ale kłamca ten Nawrocki...

Tak szybko zmienia zdanie...

Dopiero co kluczy nie miał, a teraz oddaje na cele charytatywne....

...Zara się okaże że na fundację którą założy jakiś kuzyn....

...ale go załatwiły...tera to Trzaskowski musi wygra...

Pierwsze to się okaże, że po wyborach bo teraz niema głowy.

Opublikowano
jarecki napisał:

powrocie do poglądów prawicowych

J jakich? jakich? jjakich? Ludzie chyba naprawde nie wiedzą co to są za poglądy.

Bogdan_ja napisał:

myślisz że kogoś na coś nabierzesz 🤣

Ale... że ja?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

U Waltera w telewizji tego nie pokażą

A co o człowieku może powiedzieć babka która widziała go ostatni raz 30 czy 35 lat temu ?? Smrodu szamba Karolka Mieszkaniowego i tak to nie ukryje ...

O ile to na prawdę jest nauczycielka Trzaskowskiego a nie jakaś podstawiona babka na cele propagandy PiSuarowej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

nie ...nie połączyło mi posta 🤣

1 minutę temu, DTaras napisał(a):

J jakich? jakich? jjakich? Ludzie chyba naprawde nie wiedzą co to są za poglądy.

Ale... że ja?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nie udaje głupio mądrego jak ty 

Dobrze to nie o mnie mowa 😁  

Przeciwieństwie co do ciebie ja nie obrażam ludzi bo nigdy nie wiadomo kto może się przydać w życiu. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
jarecki napisał:

No niekoniecznie , bardzo chwalone był ulga podatkowa do 26 roku życia , 500 plus choć obecnie nie są beneficjentami tej pomocy 

A wiesz, że taki co mu 26 ucieka potrafi zrobić awanturę jak mu się wypłata zgadza w nowy sposób?

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

U Waltera w telewizji tego nie pokażą

toć to stara bajka ..co to warte takie wypociny zbzikowanej starej baby ...prezydent mus być tolerancyjny ..

taka rola prezydenta 

3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Dobrze to nie o mnie mowa 😁  

Przeciwieństwie co do ciebie ja nie obrażam ludzi bo nigdy nie wiadomo kto może się przydać w życiu. 

nie sądzę abyś komuś się przydał przebierańcu 🤣

Opublikowano

12Pafnucy napisał:

10 minut temu, jarecki napisał(a):

No niekoniecznie , bardzo chwalone był ulga podatkowa do 26 roku życia , 500 plus choć obecnie nie są beneficjentami tej pomocy 

Trochę mało....tych.... sukcesów...

3 minuty temu, robi57362 napisał(a):

przypadek?

Hmmm..

...to jak nie dostałem, a nawet i reszty dopłat...to nie głosować?🤔

He. A ja wniosek znów zapomniałem złożyć. Do kiedy to było?

jarecki napisał:

dla mnie bebranie przy kompromisie aborcyjnym to minus , a  plus inwestycje w infrastrukture na wschodzie Polski

Ty. Ale to dzięki Łukaszence bardziej chyba.

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

przebierańcu 🤣

To jednak masz rację jesteś prostym człowiek. Ktoś się pomylił że jesteś inteligentny. 

Zapomniałam z inteligencją się rodzisz a nie ja nabywasz. Jedynie tylko możesz ją rozwijać ale to wtedy kiedy  przebywasz w dobrym środowisku a nie między plebsem. 

Opublikowano
Takeda napisał:

Widzisz tu błąd poznawczy, wszyscy porównują start obecnych rządzących z końcem pisiorów, no sorki porównajmy pierwsze 1,5 roku rządów pisu i teraz KO i przystawek, kto ile w tym czasie zrobił. Obecni rządzący zaczęli na poziomie upadku pisiorów i jak na razie lecą tylko w dół.

Gdyby się po wyborach poukładało tak, że PiS stworzył by rząd kierunek pozostał by ten sam. Powtórzę się - wtedy najlepiej gdyby wygrał PiS. Zbrzydł by do reszty. Tusku by przeszły chętki premierowania bo coraz młodszy się nie robi i tym podobne egzystencjalne problemy by się rozwiązały. Teraz hydrze łby będą odrastać.

Opublikowano (edytowane)

Image

„Niemcy nigdy nie zadośćuczyniły, ale nie będziemy ich już przecież o to prosić”. 

nowy pan przyjechał, więc trzeba się podlizać 🤮

ten idiota mówi o proszeniu! o zapłatę za zniszczenie pół polski i za zabicie kilka milionów polaków? 

sprzedajny niemiecki pachołek 🤮🤮

Edytowane przez nie
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

To babciowe to porażka to jest dla osób które przed urodzeniem pracowały , szwagierka chciała skorzystać i dała sobie spokój 

ale za to jest renta alkocholowa 🤣

Czy ktoś powiedział że partia rządząca każdego ma zadowolić. Ona ma tylko udostępniać programy które ładnie brzmieć. Powiedziane jest dla każdego ale w praniu jednak wychodzi coś inaczej. Tak jak z dodatkiem wdowim najpierw dla każdego wdowca a co wyszło przepisy które jednak nie dla każdego Kowalskiego/ Kowalskiej. 

Proste jest to jak drut. Program ma przyciągnąć wyborców i zwolenników a później każdy obywatel dostaje wiadrem z zimną wodą. 

Zasada Tuska jest prosta dajmy im marchewkę niech się na biorą a później ja powoli zabierajmy lub zmieńmy zasady gry. 

Gra stara jak świat ale jaka dobra. Każdy się na nią nabiera. 

Wystarczy nawet teraz zobaczyć co się dzieje z wyborami prezydenckimi. Trzasko... na czele ludzie się nigdy nie nauczą że to tylko jest marionetka w rękach Tuska.  

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo to praktycznie jedyna stacja dla prawicowców, wszyscy którzy popierają PiS oglądają zaRublike ... Do tego wyborcy PiS to głównie starsi ludzie, a tacy czerpią informacje głównie z TV a nie z internetu. Tu bym upatrywał takiej oglądalności republiki.

Urządzeń do mierzenia oglądalności nie zakładają tylko u starszych prawicowców