Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, PRIMO napisał(a):

Mariusz jeśli by został czarnoskórych TO w Polsce dziadki i babki zeszły by szybciej niż się wydaje. 😂😂😂😂

No to rządowi by pasowało mniejsze obciążenie systemu emerytalnego..

Opublikowano
1 minutę temu, MariuszDe napisał(a):

No to rządowi by pasowało mniejsze obciążenie systemu emerytalnego..

Pewnie jak zostanie wybrany to polskie piskatoliki będą węszyć spisek że to Tusek tak chciał. 😂😂😂😂😂

1 minutę temu, mirro napisał(a):

A i większy ruch w sferze biznesu pogrzebowego.

A ile to drzew pójdzie pod przysłowiowy topór. 🙆‍♂️😂

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

A ile to drzew pójdzie pod przysłowiowy topór. 🙆‍♂️😂

Czekaj, czekaj ale przecież u nas nie robi się stosów do palenia zwłok. U nas Ganges nie płynie, tylko Wisła.

3 minuty temu, Andpol napisał(a):

A teraz będę wredny i złośliwy. A w Polsce marzeniem wiekszości proboszczów jest opchnięcie parafialnej działki pod Biedronkę. Może byc i przy samym kościele.

• Haha 2
Opublikowano
43 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Niech wybiorą najlepszego😁podobno czarnoskóry ma być teraz bo koniec świata się zbliża🤫

Ja juz przeżyłem 3 czy 4 apokalipsy to i to się powinno przeżyć 😄

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

Teraz, Wpaw napisał(a):

Nie, A tak w ogóle to jeden raz tylko byłem w Polsce B 😁🤭

Polskę mamy jedną...

Tylko takie nieudaczniki jak Jacuś dzielą nas.

Chyba Ciebie...

Opublikowano
1 minutę temu, thor1984 napisał(a):

Ty trzech ja czterech o ile dobrze policzyłem. 🤔

Opublikowano
racyl napisał:

2 godziny temu, PRIMO napisał(a):

Racylku ten mem jest niekompletny.

Tu oprócz tych dwóch powini być jeszcze Kaczyńskii Nawrocki. 🤷‍♂️

Nawrocki to normalny chłop. Nie musi tyle udawać co rafałek 😄

Yyyy co to - to na bank nie e.

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale to czyja wina ?? Jakby ludzie chodzili do kościoła i się modlili to nie zmienili by na pływalnie, widocznie ludzie bardziej chcą pływać niż się modlić ...

U na obecny proboszcz sporo ludzi zniechęcił do chodzenia do swojego kościoła I wybierają sąsiednie ale pływalni jeszcze nie otwierają. 

3 minuty temu, PRIMO napisał(a):

Ty trzech ja czterech o ile dobrze policzyłem. 🤔

Milenium, kalendarz majów, jakąś burza kończącą świat miała przejść i coś jeszcze było ale skoro to pisze to nic się nie potwierdziło 😄

Opublikowano
2 minuty temu, thor1984 napisał(a):

Milenium, kalendarz majów, jakąś burza kończącą świat miała przejść i coś jeszcze było ale skoro to pisze to nic się nie potwierdziło 😄

Niektórzy mówili że jak czarny został prezydentem USA to miał być koniec świata ale się nie udało. Trzeba sprawdzić koniecznie czarnego papaja ;)

Opublikowano
4 minuty temu, thor1984 napisał(a):

U na obecny proboszcz sporo ludzi zniechęcił do chodzenia do swojego kościoła I wybierają sąsiednie ale pływalni jeszcze nie otwierają. 

Ale to wina lewactwa że ludzie nie chodzą do Kościoła ...

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, thor1984 napisał(a):

No pamiętam pierwszy koniec świata miał być w nowym ,,milenium,,99/00 wtedy miały wariować komputery i ogólnie miał być koniec,później według kalendarza Majów w 2012 też przeżyliśmy więc pewnie i czarnoskórego papieża też damy radę przeżyć 😁 

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

ze wsi jestescie wiem was uswiadomie ze z polowa mlodych zakonnic co chodzi po miescie, to w solarium sie zatrzasnela 🤣 

na jasnej gorze nie byliscie chyba dawno ?? popatrzci uwaznie na transmisje mszy..

32 minuty temu, mirro napisał(a):

Aaaaa ten, to marzenie abp Jędraszewskiego. Dopiero w Krakowie zaczęłoby sie dziać.

ty myslisz ze oni razem ten tego ?? lawendowa mafia by znowu zatriumfowala ??

28 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wydaje mi się, przynajmniej w większości kraju, może w golicji i głodomorii bo tam zacofanie, ale dla większości społeczeństwa nie ma to znaczenia.

Już mają - Rydzyka.

widzialem wczoraj ta wasza cywilizacje 😂

najlepszy komentarz to drewniane ekrany akustyczne..

7 minut temu, witejus napisał(a):

Dlaczego akurat brzeskie, a nie bocheńskie , tarnowskie , czy pińczowskie?

nowe brzesko oczywiscie bo inaczej bys sie nie wstydzil podac skad pochodzisz..chyba ze pinczow..

pamietasz jeszcze co pisales kiedys ??

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nawet ciekawy ten sarkazm. 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

😂

najlepszy komentarz to drewniane ekrany akustyczne..

Coś jak Golicyjskiej bogactwo w postaci kupy gnoju na środku podwórka i płota z powiązanych sznurkiem palet ??

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Lewactwo lewactwem ale konserwatywny a nawet ultra konserwatywny proboszcz dorzuca swoje 3 grosze

5 minut temu, MariuszDe napisał(a):

No pamiętam pierwszy koniec świata miał być w nowym ,,milenium,,99/00 wtedy miały wariować komputery o ogólnie miał być koniec,później według kalendarza Majów w 2012 też przeżyliśmy więc pewnie i czarnoskórego papieża też damy radę przeżyć 😁 

Ciekawe kiedy papieżem zostanie kobieta 😄

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

nowe brzesko oczywiscie

Niby dlaczego mam tam mieszkać?

Pokaż no zdjęcia tych nędznych chałup z suwalszczyzny

4 minuty temu, jacus napisał(a):

inaczej bys sie nie wstydzil podac skad pochodzisz..

Dlaczego mam się wstydzić? miejscowość jakich tysiące w Polsce

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

ze wsi jestescie wiem was uswiadomie ze z polowa mlodych zakonnic co chodzi po miescie, to w solarium sie zatrzasnela 🤣 

Aleeee jazda. Maximum perwersum.

• Haha 2
Opublikowano
racyl napisał:

Ruska szkoła operuje do swych celów plotką. Bośniacy czy Serbowie siali tak w przestrzeni że jedni niemal dżihad rozpoczeli drudzy nadal wielbią ZSRR... Jedną z takich wrzutek środowisk półprawicowych powielanych we wszystkich gminach w okolicy było iż na terenie każdej z nich będzie wybudowne, wybudowne z namiotów, przyjęte do OPS od 30 do nawet 500 imigrantów cofniętych z niemiec. Jest tego więcej racyl. Proponuję się nie napalać.

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Jedną z takich wrzutek środowisk półprawicowych powielanych we wszystkich gminach w okolicy było iż na terenie każdej z nich będzie wybudowne, wybudowne z namiotów, przyjęte do OPS od 30 do nawet 500 imigrantów cofniętych z niemiec. Jest tego więcej racyl. Proponuję się nie napalać.

Ja tylko przypominam że gmina Racyla już raz wieszała tablice że jest wolna od LGBT. Teraz będą musieli dodać że oprócz LGBT sa tez wolni od imigrantów iiiiiiii namiotów.