Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, mirro napisał(a):

Kto tonie i czyja to brzytwa, żeby o czym innym nie napisać?

Polityka jest jak prostytutka. Nawet pójdzie do Lucyfera aby tylko osiągnąć cel.  PiS chce wyborców więc chwyta się wszystkiego co tylko jest możliwe aby wygrać wybory 

10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Partyś...toniesz.. mogę pomóc?

Pomocy to potrzebuje kto inny a nie ja 🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
9 minut temu, witejus napisał(a):

Przecież wieszczyłeś że Nawrocki stchórzy i nie przyjdzie na debatę, odszczekaj teraz te kłamstwa, prorok za piątkę.

A co mam odszczekiwać on tchórzył. Tylko został postawiony pod ścianą przez tą 6 kandydatów którzy postanowili się wprosić. Musiał przyjść. Wyboru nie miał już nikt nie chciał 5 telewizji ani debaty na rynku. Sztab pisu nie miał żadnych atutów.

• Haha 1
Opublikowano

@nie ma obsesje wciska tego Nowogrodzkiego ale kogo tu przekona nie wiem.

Widzieliście jakie bydło robili przed miejscem debaty zwolennicy pisu i pseudo dziennikarze republiki? Widzieliście jak chamsko zachowywała się rzeczniczka Nowogrodzkiego. Nerwy pisowcom puszczały jak postronki.

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

A co mam odszczekiwać on tchórzył. Tylko został postawiony pod ścianą przez tą 6 kandydatów którzy postanowili się wprosić. Musiał przyjść. Wyboru nie miał już nikt nie chciał 5 telewizji ani debaty na rynku. Sztab pisu nie miał żadnych atutów.

Odszczekujesz się jak ciułała zapędzona w kąt, atakowana ze wszystkich stron.Kłamiesz na prawo i lewo.🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jesteś bardzo sfrustrowany i bredzisz szczekając brednie. Jak to twierdzisz odszczekujesz.

Nowogrodzki został postawiony pod ścianą musiał przyjść na wg pisu nie legalną debatę i tobie teraz nerwy puszczają. Żądania 5 telewizji i debaty na rynku możecie sobie wsadzić wiesz gdzie.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Najważniejsze że przybył i ograł resztę..

A ja se odpuściłem wczoraj ogladanie tego ekstatycznego show i nic nie wiem.

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

@nie ma obsesje wciska tego Nowogrodzkiego ale kogo tu przekona nie wiem

wspomniałeś już dzisiaj o nawrockim 11 razy!,  to kto tu ma obsesję? :D 

Opublikowano (edytowane)

No jak to kto wy. Widziałeś jakie bydło wasi robili przed wejściem. Wszyscy inni zachowywali się normalnie. Widziałeś jakie zachowanie prezentowała rzeczniczka Nawrockiego?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Prawdę mówiąc....to też nie oglądałem...ale nikomu nie mów...🤭

Ja tam oglądałem, i mój głos ma pani Senyszyn xD Kłócą się kto był tchórz, kto był lepszy, ale najlepsza była ona xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

wczoraj na debacie dowiedzieliśmy się, że po inwestowała w lot

fakty kontra propaganda

w 2013 firma lot:

była na skraju bankructwa i chciano sprzedać ją
miała 400 mln zł straty netto
zabiegała o akceptację Komisji Europejskiej dla pożyczki ratunkowej w kwocie blisko 800 mln zł
woziła 4,3 mln pasażerów
flota liczyła 45 samolotów
5 Dreamlinerów

w 2023 firma lot:
1 mld zł zysku w 2023
bezproblemowo spłacana pomoc COVID
>10 mln pasażerów
ponad 80 samolotów
15 Dreamlinerów

Opublikowano (edytowane)

A ile osób w locie na śmieciówkach robi masz te dane? Oczywiście pensje sa adekwatne do stanowiska ale teraz ta firma na samozatrudnieniu jedzie. Wiele tych zysków to kosztem załogi.

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ja tam oglądałem, i mój głos ma pani Senyszyn xD 

Nie cierpię skrzeki.

Naprawdę nie oglądałem...

Wiem że to cyrk dla plebsu..

Guzik możemy i tak....

Nie muszę słuchać olimpiady kłamstw by wiedzieć gdzie krzyżyk postawić...

• Like 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nie cierpię skrzeki.

Nie muszę słuchać olimpiady kłamstw by wiedzieć gdzie krzyżyk postawić...

Dla mnie to najlepiej wypadła na tej wczorajszej wojnie cyrkowych małp xD 

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Być może...

Inni latali z jakimiś flagami, obiecywali 6 elektrowi atomowych w 6 miesięcy itp głupoty, a ona odpowiadała na zadane pytania bez zbędnego kręcenia i gadania o innych kandydatach ;)